Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve: "Steam, Offline Modda da Çalışmalı"

 
   Kullanıcılarının bildiği gibi Steam iki haftada bir defa online olmanıza ihtiyaç duyuyor. Aslına bakarsanız bu durum, Valve'ın istediği bir şey değil. Hatta firma tarafından bu, bir hata olarak değerlendiriliyor.
 
   Valve'ın yetkili isimlerinden biri, Steam forumlarında konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Forum adı Henryg olan kişi, Valve'ın sınırsız offline modu için çallıştığını belirtti. Yapılan açıklamalarda, bu konuda geliştirmelerin devam ettiği söylendi. Ayrıca yakında yapılacak iyileştirmelerle Steam kütüphanesindeki her oyunun offline modda da sorunsuz olarak çalışacağı belirtildi. Tabii offline modda iken Steam'in hiç bir online hizmetinden faydalanamayacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGameSN PC steam steam offline valve
War Thunder'ın Oyuncu Sayısı 5 Milyonu Geçti Mobil Cihazlarda Online Shooter Oynamak mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

*Meteora*

5.11.2013 07:59:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak "Kullanıcılarının bildiği gibi Steam iki haftada bir defa online olmanıza ihtiyaç duyuyor." Beyler böyle birşeyi ilk defa duyuyorum aylar boyu girmediğim oldu hiçbir değişiklikte gözüme çarpmadı. 2 hafta girmeyince ne oluyor bilen var mı?
Bende 2 aydır girmiyorum herhalde silinmemiştir hesap

iamburak

5.11.2013 00:00:09

0
"Kullanıcılarının bildiği gibi Steam iki haftada bir defa online olmanıza ihtiyaç duyuyor." Beyler böyle birşeyi ilk defa duyuyorum aylar boyu girmediğim oldu hiçbir değişiklikte gözüme çarpmadı. 2 hafta girmeyince ne oluyor bilen var mı?

michael01

4.11.2013 22:24:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ? ? ?_? ?? Give DIRETIDE
ayın sonunda gelir büyük ihtimalle.Zaman onunla ilgili adamlar Direk Volvo'yu aramışlar :D Na'vinin sitesinde videoyu bulabilirsin.

mementopolis

4.11.2013 21:00:17

-5
Valveceigim kusura bakma ama sana katilmiyorum bir önceki haberde oldugu gibi Oyunu kendi icinize hapis (steam) edmisiniz.Offline mod ise biraz hava almak icin hapisanenin kantin´ine cikiyor :)

bkaakco

4.11.2013 18:53:57

+2
Evet öyle olmalı. PSN'de nasıl internetsiz oyun oynayabiliyorsak Steam'de de oynayabilmeliyiz. Sonuçta singleplayer ayrı online-multiplayer ayrı. Singleplayer oynamak için neden internete ihtiyaç duyayım?

BSC Misafiri

4.11.2013 17:04:10

0
? ? ?_? ?? Give DIRETIDE
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız