Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions İstanbul'da Playoff Etabına Yükselen 2. Takım OpTic Gaming Oldu!

 
     VALORANT Champions İstanbul turnuvası bütün hızıyla devam ediyor. Turnuvanın Playoff etabına yükselen 2. takımı B grubundan OpTic Gaming oldu! OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi.
 
     Dün gerçekleşen karşılaşmalarda B grubunun galip takımları OpTic Gaming ve LOUD karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi. D grubunda ise açılış karşılaşmaları oynandı. DRX ile FURIA, fnatic ile 100 Thieves'in karşı karşıya geldiği karşılaşmaların sonucunda DRX 2-0, 100 Thieves ise 2-1 rakiplerini mağlup etmeyi başardı.
 
     DRX ile 100 Thieves, Playoff etabına yükselmek için bugün saat 21:00'da karşı karşıya gelecek. C grubunda FunPlus Phoenix ile KRÜ Esports, XSET ile XERXIA, açılış karşılaşmaları bugün saat 18:00'da oynanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Assassin's Creed Mirage Hangi Şehirde Geçecek? Yeni Detaylar Sızdırıldı! New Tales from the Borderlands için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Berkayselcuk

3.9.2022 15:11:06

0
Geçen sene cned kazandı ama bu sene alfajer in takım üst tura bile çıkamayacak gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız