Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay Temalı Co-op Aksiyon Oyunu Fueled Up Duyuruldu

 
 
Geliştirici Fireline Games, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için co-op aksiyon oyunu Fueled Up'ı duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak.
 
Fueled Up, dört oyuncuya kadar kaotik bir aksiyon sunan uzay gemisi kurtarma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Kötü uzay ahtapotunun dokunaçları sizi alt etmeden önce siz ve mürettebat arkadaşlarınız hasarlı uzay gemilerine yakıt doldurmalı, tamir etmeli ve kurtarmalısınız.

Fueled Up oyununda asteroit yağmurları gibi beklenmedik tehlikelerle de karşılaşacaksınız. Motorları yakıtla doldurun, gövdedeki çatlaklarını düzeltin ve yangınları söndürün. Tüm bu karmaşa da yapacaklarınız bunlardan ibaret. Aksi halde geminin patlamasına seyirci olabilirsiniz. 
 
Tehlikeli galaksileri keşfedin, giderek daha zorlu tehlikelerle yüzleşin ve evrenin gördüğü en iyi kurtarma ekibi olarak ünlenin. Mürettebatınızı toplayın ve o uzay gemilerini kurtarmaya başlayın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
No Man's Sky için Outlaws Güncellemesi Yayınlandı The Witcher 3'ün Yeni Nesil Konsol Sürümü Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız