Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Geliştiricisi Supermassive Küçülmeye Gidiyor

 
 
Bloomberg'den Jason Schreier tarafından yayınlanan yeni bir habere göre The Dark Pictures Anthology ve Little Nightmares III geliştiricisi Supermassive Games küçülmeye gidiyor. İş gücünün yaklaşık olarak yüzde 30'unu kaybettirecek olan bu küçülme 90 personelin işten çıkarılması ile sonuçlanıyor.
 
Supermassive Games oyun sektörünün küçülme durumundan etkileniyor
 
 
 
İşten çıkarmalarla ilgili olarak çalışanlar geçtiğimiz gün e-posta yoluyla bilgilendirildi. Diğer taraftan Supermassive Games yaptığı resmi açıklamada oyun endüstrisinin şu anda karşı karşıya olduğu zorluklardan bir hayli etkilendiklerini ve bu durumdan dolayı üzüntü duyduklarını bildirdi. Stüdyo, yeniden bir yapılanma içerisine girmek zorunda kaldıklarını ve bu sebeple çalışanlarının bazılarını işten çıkaracaklarını aktardı.
 
2023 yılı içerisinde başlayan işten çıkarma süreci 2024 yılı içerisinde de sert bir şekilde devam ediyor. Özellikle büyük firmalar bu durumdan bir hayli etkileniyor ve iş güçlerinin belli bir kısmını kaybetmeye devam ediyor. Bu durumun yıl içerisinde daha da fazla etkili olması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Supermassive
Parti Battle Royale Oyunu Stumble Guys, Switch'e Geliyor Stumble Guys, Switch Konsoluna Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız