Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Geliştiricileri Devam Oyunu Üzerinde Çalışmıyor

 
   PlayStation 4 exclusive olarak geçtiğimiz yıl kullanıcılara sunulan Until Dawn oyununun geliştiricileri gelecek planlarından bahsetti.
 
   GamesIndustry.biz'e konuşan Supermassive Games Stüdyosunun Genel Müdürü Pete Samuels "Şu sıralar bizim ne yaptığımız ve ne üzerinde çalıştığımız hakkında birçok spekülasyon var. Biz şu an Until Dawn 2 üzerinde çalışmıyoruz, diğer şeyler üzerinde çalışıyoruz." şeklinde açıklama yaparak Until Dawn 2'yi bekleyenlere üzücü bir haber verdi.
 
   Pete Samuels ayrıca geçtiğimiz haftalarda "Oyunlarımızı diğer platformlara da getirmek istiyoruz." konusuna ve Sony ile ilişkilerine tekrar değindi. "Sony ile harika bir ilişkimiz var. Sony ile çalışmaya devam etmek istiyoruz ve halihazırda onlarla beraber çalıştığımız birçok proje var. Burada herhangi bir endişe, kızgınlık veya kötü bir duygu yok. Bizim için önemli bir yayıncılar ve umarım bu şekilde devam eder."
 
   Pete Samuels son olarak Until Dawn'da yaşattığı sinematik hikaye anlatımlı deneyimini yeni geliştireceği IP'lerinde diğer platformlara da getirmek istediklerini, bunun korku veya başka bir tür olabileceğinden bahsetti. 
   
   Supermassive Games şu an PlayStation VR için Until Dawn: Rush of Blood ve Tumble VR üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
until dawn playstation 4 korku
The Witcher 3'ün Ses Aktörleri Gwent İçin Geri Dönüyor Sean Murray E3'e Neden Katılmadıklarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

A.F.Y.D

30.6.2016 13:59:03

0
başarılı bir firma, oyunu da öyle

Master_Evil

26.6.2016 20:48:45

0
yine ps4 exclusive yapar bu firma

2K

25.6.2016 22:35:02

0
Başarılı bir firma olduğunu gösterdi, bir sonraki projeleri ne olacaksa merakla bekliyorum.

Kennnn

25.6.2016 17:49:19

0
Bildiğim kadarıyla oyun iyi sattı zaten hala da oynamayanlar satın almaya devam ediyor, talep görmeye devam eden bir oyun yani. Problem sen oyunu bütün sistemlere çıkarıcaksan o oyun için daha fazla zaman ve kaynak harcayacaksın demektir. O kadar büyük bir stüdyo olduğunu sanmıyorum supermassive'in. Until dawn'ın hakları kimin elinde önemli olan o. Sony'nin elindeyse oyunun devamı da sony'de yer alacaktır ama değilse multiplatform olmasında bir sorun olmayacaktır. Hatta belki aynı oyunun geliştirilmiş bir sürümünü pc vs çıkarmak gibi bir fikirleri de vardır. Ancak bazen multiplatform'a kayan oyunlar satış manasında patlayabiliyor. Hele birde etkin bir koruma sistemiyle gelmediği sürece eminim ki çok büyük bir yığın pc üzerinde bu oyun o parayı haketmez diye torrent vs yolu ile indiricek ya da 3-5 kuruşa inene kadar bekleyip oynayacaktır. O zaman harcadığın vakit ve nakit bir hiç olacaktır. Kaldı ki bazı oyunlar bazı konsollarda da pek talep görmüyor Nintendo konsollarını insanlar genelde nintendo ip'leri için satın alıyor. Tomb rider'ın xbox üzerinde ki satışları da bence yakın zamanlı gayet yerinde bir örnek. Herhalde kendileri de düşünmüştür bu yazılanları.

emocelik54

25.6.2016 17:22:09

0
lan çıkmış oyunun ne davasını yapıyorsunuz oynayan oynamıştır bu saatten sonra isteyen bi xbox kullanıcısıda oynasın size noluyor ?

BSC Misafiri

25.6.2016 16:56:25

0
The Order: 1886 yapımcısı da diğer platformlara da çıkacak oyun geliştirdiğini açıklamıştı şimdi aynı şeyi Until Dawn yapımcısı da söylüyor. Adamlarda haklı bekledikleri geliri yüksek puan alan Until Dawn gibi bir oyunla elde edemeyince pazarı genişletmek istiyorlar.

Thejoker588

25.6.2016 15:56:09

0
exclusive exclusive olarak kalır başka platform ney xbox dır pc dir sony den önce ben mahvederim sizi çıkartmayın exclusive olarak dursun ps4 neo ya olabilir.

anlsirin

25.6.2016 12:53:36

+7
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr Başka Platform derken? Xbox ile PC'den mi bahsediliyor? sakın böyle iş yapmasınlar. Konsol oyunu, konsolda kalır. Yazık etmesinler..
konsol oyunu konsolda kalır da de demek kardeşim o oyunun tadını almak isteyen pc kullanıcıları yada x-box kullanıcılarıda var bu ne saçma düşünce ne bu bencillik anlamadım red dead redemption içinde aynısını yaptılar bu oyun bi uncharted yada god of war değil ki ps ye özel olsun keşke çıkartsalar da herkez zevkine varabilseydi ama youtubede oynanış videosu izlemek kadar kötü bir durum yok bu ayrımcılık yüzünden izlediğinle kalıyorsun..

Guest-2C5CD639E

25.6.2016 11:34:43

+2
Başka Platform derken? Xbox ile PC'den mi bahsediliyor? sakın böyle iş yapmasınlar. Konsol oyunu, konsolda kalır. Yazık etmesinler..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Until Dawn
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız