Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 4, 7 Haziran'da Görücüye Çıkacak


     Günlerden beri gelen özel haberlerden anlayacağınız üzere Spike TV ve GTTV, bu seneki E3 fuarına bambaşka bir hazırlık yapıyor. Bu ikili, E3 fuarına özel programlarına yönelik bir video yayınladı.
 
     Videoda ilk olarak Dishonored'dan, Tomb Raider'dan, The Elder Scrolls Online'dan ve NBA 2K13'ten özel videoların geleceğinden bahsediliyor fakat onlara göre bunlar sadece bir başlangıç. Videonun sonunda, gelecek neslin başlangıcı Unreal Engine 4'ün ilk olarak oyunculara açık bir şekilde 7 Haziran'da GTTV'de gösterileceği belirtiliyor.
 
     İlk görüntüleriyle birlikte kötü izlenim bıraktığına dair yorumlar gördüğümüz Unreal Engine 4'ün demosu bu yorumları unutturacak mı, hep birlikte göreceğiz. GTTV'nin E3 adına yayınladığı videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
unreal engine 4 unreal engine epic games next gen xbox playstation pc dishonored tomb raider the elder scrolls online nba 2k13
Saturn Taksim GGCUP II Senior Finalleri Bugün Bungie E3 2012'ye Katılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

27.5.2012 03:10:08

0
görmeden kesin bir karar vermek yada söylemde bulunmak yanlış olur..7 hazirandan sonra bol bol konuşuruz.

thepunisherWZ

26.5.2012 17:03:30

0
Cidden Unreal Engine 4 beklentilerin çok altında gösteriyor şuan kendini.Umarım bizi yanıltır. Şuan kim ne derse desin en sağlam motor ya da motorlardan birisi CryEngine 3.Fan veya o tarz bişey değilim.Görülen köy kılavuz istemez misali her şey ortada.

BSC Misafiri

26.5.2012 15:05:43

-3
UE4 benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne var UE3 ve 3.5'ta var... Epic Games'i protesto etmek için yarın saat 14:00'da Taksim meydanında buluşuyoruz.

aterikasedi

26.5.2012 14:34:45

0
Keşke pclere özel oynanabilir bir teknoloji demosu da sunulsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız