Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ünlü Roman Pillars of the Earth, Adventure Oyunu Oluyor

 
       Ken Follett'in kaleme aldığı sevilen roman Pillars of the Earth (Türkçeye "Bir Katedralin Öyküsü" olarak çevrilmiştir) dünya çapında sevilen bir romandır. Yapılan yeni duyuruya göre bu roman oyun haline getiriliyor.
 
       Adventure türünde olacağı söylenen bu oyun Daedalic Entertainment tarafından geliştiriliyor. Oyunun çıkış tarihi olarak 2017 yılı gösteriliyor. Kitabın yazarı Follett, bahsettiğimiz oyun hakkında şu sözleri söyledi: "Muhtemelen en ünlü kitabın Pillars of the Earth'ün Deadalic tarafından oyuna çevrilmesi hakkında çok heyecanlıyım. Oyunun, yeni nesil okuyucuların kitabıma ilgi duymasını sağlayacağını düşünüyorum."
 
       Deadalic Entertainment'ın kurucusu ve CEO'su  Carsten Fichtelmann, Pillar of the Earth oyunu hakkında kitabın oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunun farkında olduklarını bu yüzden de oyunun geliştirilme aşamasının zorlayıcı olacağını söylüyor ve şöyle devam ediyor: " Bastei Lübbe (dağıtımcı firma) ve Ken Follett ile birlikte bu kadar derin bir tarihi roman için en uygun oyun türünün adventure türü olduğuna karar verdik. Oyunumuzun dünyanın en çok okunan yazarlarından biri tarafından onaylandığı için ve bu yazarın yapıtını oyuna dönüştürme fırsatı yakaladığımız için büyük onur ve mutluluk duyuyoruz."
 
      Pillars of the Earth;  PC, Mac, Xbox One, PS4 ve iOS için geliştiriliyor. Oyunun, Ken Follett'in üçüncü romanıyla aynı anda piyasaya çıkacağını belirtelim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pillars of the earth deadalic Bir Katedralin Öyküsü ken follett adventure pc ps4 xbox one ios mobil macera
Far Cry 4'ün Xbox Sürümlerine Yeni Güncelleme Level-5, Playstation 4 için Yeni Bir Oyun Duyuracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

19yusuf05

28.11.2014 14:16:05

0
Ben Dizisini izlemiştim güzel diziydi.

Sir Maximus is BACK

27.11.2014 17:33:12

+1
Macera oyunu değil de adventure mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of the Earth ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız