Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ultra Street Fighter IV, YouTube Desteğine Sahip!

 
   Resmi Capcom blogu tarafından gerçekleştirilen duyuru Ultra Street Fighter IV ile ilgili önemli bir içeriği açığa çıkardı.
 
   Yapılan duyuruya göre Ultra Street Fighter IV sadece oyun alanına yeni dövüşçüler eklemeyecek. Sunulan yeni dövüşçüler eşliğinde gerçekleştirdiğiniz destansı dayak sahnelerini sosyal video paylaşım sitesi YouTube'a aktarmanızı sağlayacak. Yeni nesil konsollarla birlikte büyük artışa geçen oynanış görüntüsü paylaşma özelliği, Ultra Street Fighter IV'ün içine entegre edilmiş YouTube uygulaması ile herhangi bir ara cihaz gereksinimi kullanılmadan gerçekleştirilebilinecek.
 
   Yeni karakterler, yeni oyun modları ve heyecan verici YouTube desteğiyle haziran ayında konsollara ve ağustos ayında PC'ye çıkış yapacak olan Street Fighter IV'ün Ultra sürümüne Street Fighter IV ve Super Street Fighter IV Arcade sahipleri 14.00£/14.99$ fark ödeyerek yükseltebilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Capcom Dövüş PC Xbox 360 PS3 Street Fighter Ultra Street Fighter IV
Demon Gaze İçin Avrupa Çıkış Tarihi Duyuruldu PS Vita Slim Batı'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

25.1.2014 00:26:14

0
lets play furyası oyun pıyasasında nelerı degıstırdı şahıt oluyoruz.

Last_Requiem

24.1.2014 18:19:45

0
Çıkış tarihi çok geç.Zaten mevcut oyunun üstüne birkaç ekleme yapacaklar neden bu kadar sürüyor anlayamadım doğrusu.Çıktığında mutlaka alacağım.

n0.pRobLem

24.1.2014 16:38:54

+5
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri haberde ironi falan mı var yoksa ben mi bişey kaçırdım? öyle önemli bişeymiş gibi anlatmışsınızki
İroni derken? Eski nesil konsollarda herhangi bir kayıt cihazına ihtiyaç duymadan oynanış görüntülerini YouTube'a aktarmak elbette önemli bir atılım. Bunu çıkacak olan diğer oyunlarda da görmek paylaşım yapmak isteyen ancak bilmem kaç yüz dolara satılan kayıt cihazlarını alma gücüne sahip olmayan X360/PS3 kullanıcılar için büyük nimet ;) Talha Aynacı

BSC Misafiri

24.1.2014 16:30:37

-1
haberde ironi falan mı var yoksa ben mi bişey kaçırdım? öyle önemli bişeymiş gibi anlatmışsınızki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ultra Street Fighter IV ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız