Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ultima Forever: Quest for the Avatar'ın Serverları 29 Ağustos'ta Kapanacak

   
     EA, iOS platformu için çıkmış olan Ultima Forever: Quest for the Avatar'ın serverlarını kapacağını ve oyundan elini çekeceğini duyurdu. Son dönemlerde zor zamanlar geçiren yapımın kapanmasından EA oldukça üzgün olduğunu ve böyle bir karar vermenin zor olduğunu belirtti. 
 
     Ultima Forever: Quest for the Avatar'ı 29 Ağustos'tan sonra oynayamayacaksınız. Yapımın son ayında düşen eşya oranı ve ödül şansı artırıldı. Eğer son kez Ultima Forever: Quest for the Avatar oynamak isterseniz daha eli bol hale gelen oyunu 29 Ağustos'a kadar oynayabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
RPG Ultima Online RPG Avatar EA Mythic Entertainment iOS ultima online ultima forever bioware mythic ea free to play mmo-rpg quest for the avatar ultima online ultima forever bioware mythic ea free to play mmo-rpg quest for the avatar ultima online ultima forever bioware mythic ea free to play mmo-rpg quest for the avatar
FIFA 15'deki Futbolcuların Çevikliği ve Top Kontrolü Bu Videoda No Man's Sky'ın PS4 Sürümü 'Timed Exclusive' Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ultima Forever: Quest for the Avatar
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız