Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Yeni Shooter'ı 'Project Osborn' mu?

Ubisoft'un Osborn duyurusunu GamesCom'da yapması bekleniyor.
 
   Ubisoft'un 'Project Osborn' adında takım tabanlı yeni bir shooter üzerinde çalıştığı rapor edildi. Bu alınan bilgi Ubisoft tarafından henüz onaylanmadı ancak Siliconera kaynaklı olan bu raporun siteye Ubisoft tarafından yakın kaynaklar tarafından aktarıldığı söyleniyor. 
 
    Siliconera'dan proje ile ilgili alınan bilgilere göre şu maddeler sıralanıyor:
 
- John Washington (George Washington'un soyundan, eski Amerika başkanı) adlı vatansever ve Afganistan'da asker. John, Amerikan askerleri tarafından sebebi bilinmeyen bir şekilde tutuklanır.
 
- Washington'ın ekibi öldürülürken kendisi kurtulur ve Washington ülkesinin yolunu kaybettiğini düşünüyor. Artık atalarının izinden giderek ülkesini yeniden kurması gerektiğine inanır ve Minutemen adlı terörist örgütün kurucusu olur

- Gerilla taktikleri bilgilerini kullanarak Washington Minutemen örgütlerini ülkenin çeşitli yerlerine konuçlandırır. Ubisoft, Washington'u modern 'William Wallace' olarak tanımlıyor.

- Oyuncuların rolu ise Navy Seal tarafından kontrol edilen Osborn adlı bir grubu kontrol ederek Washington'ı durdurmak olacak.
 
- Grup tabanlı shooter oynanışı gizlilik öğeleri ile süslenecek.
 
- Bölümler Amerikan topraklarında geçecek.
 
    Ubisoft'tan konu itibariyle çok ilginç bir konsept yapım aşamasında görülüyor. Homefront ile Amerikan toprakları işgal edilmişti. Şimdi ise soylu bir Amerikan kanı taşayan birinin yoldan çıkıp Amerika'yı karıştırması konu edinilecek. Bunun da oyunseverlerin dikkatini çekeceği düşünülüyor. Ubisoft'tan resmi duyuruyu bekliyoruz. Belki GamesCom?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera project osborn washington ubisoft shooter pc ps3 xbox 360
Epic'in Beş Projesi Var + Ana Platform PC Trenched Avrupa'da da Çıkacak

BSC Misafiri

17.8.2011 09:27:45

0
Grup tabanlı ve gizlilik? Uydurabilirlerse, çok güzel olur gerçekten. Ayrıca modern William Wallace hoşuma gitti. Her zaman oyunlarda bu tip şeylere yer vermezler. Hikaye biraz klişe olsa da (klasik devletin adamıyken, isyankar olmak) iyi sayılır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız