Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Nintendo Switch Planlarına Dair Yeni Söylentiler

   
   Sızıntı ile söylenti haberleriyle bilinen ve LetsPlayVideoGames.com'un kurucularından Laura Kate Dale bugün twitter üzerinden paylaştığı bazı açıklamalar ile Ubisoft'un Nintendo Switch planları hakkında bir takım iddialar ortaya attı.
 
   Laura Kate Dale ilk olarak, Beyond Good & Evil 2'nin Nintendo Switch için 12 ay boyunca süreli özel oyun olacağını ve 12 aydan sonra PlayStation 4 ile Xbox One'a dijital olarak geleceğini belirtti. Bu söylenti daha öncesinde de ortaya çıkmıştı. Ek olarak Beyond Good & Evil ve Rayman gibi başarılı oyunların yaratıcısı Michel Ancel geçtiğimiz aylarda Instagram üzerinden oyunun hazırlık aşamasında olduğunu açıklamıştı. Oyun için bir tanıtım videosunun ise Nintendo Switch sunumunda gelmesi bekleniyor.
 
   Güncelleme: PC sürümünün de 12 ay sonra geleceği belirtildi. 
 
 
   Diğer bir açıklama ise yine daha önce söylenti olarak çıkan Rabbids/Mario RPG'si hakkında. Laura Kate Dale, oyunun tam isminin Rabbids Kingdom Battle olduğunu ve bir kaynağının ona oyunun belki eylül ayına ertelenebileceğini belirtti. 
 
 
   Son olarak Ubisoft'un başarılı yapımı Rayman Legends'ın da 12 Ocak tarihinde Switch için duyurulacağı Laura Kate Dale tarafından belirtildi.
 
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını ise Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de öğreneceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Naughty Dog Yönetmenleri 2016'daki Favori Oyunlarını Açıkladı Ed Boon, Injustice 2 Çıkış Tarihi Haberini Yalanladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

3.1.2017 23:50:03

0
Be 2 gelsinde exc olmasada olur

BSC Misafiri

3.1.2017 20:36:07

0
Beyond Good & Evil 2 uzun zamandır hevesle beklediğim(diğerleri PoP ve Okami 2) oyunlardan biriydi. Rayman Legends portu aradan geçen 4 yıldan sonra pek bir önemi yok, başka platformlardan 5 dolara düşmüş eski oyun yerine Michel Ancel'in yenisini geliştirme vakti geldi de geçiyor bile.

Guest-AEF248198

3.1.2017 20:20:05

0
Wii U'daki gibi bir politika izlemeyip, Nintendo özel oyunlarını geciktirmeden Switch'e getirirse satış rekorları kıracağını düşünüyorum. Şimdi donanım zayıfcı arkadaşlar gelir ama anlamadıkları kısım artık günümüz dünyasında taşınabilir cihazlar iş yapıyor artı olarak Pc ve konsollarda oynadığımız oyunları (Skyrim vb.) taşınabilir olarak oynayacağımız bir platformun ne kadar satabileceğini siz düşünün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız