Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Çalışan Sayısı 9 Yılda 9200 Kişiye Ulaştı


    Her ne kadar 'seri üretime' alınmış markalarıyla eleştirileri toplasa da kabullenmemiz gereken bir gerçek var. Ubisoft, geride bıraktığımız neslin en büyük ilerleme kaydeden firmasıydı. Bu durum, yeni bir raporla da ortaya koyuldu. 
 
    Kotaku'nun raporuna göre Ubisoft çatısı altında çalışan kişi sayısı, 9 sene içerisinde 3400 kişiden 9200 kişiye ulaştı. Firmanın 9200 çalışanının 7800'ünden fazlası oyun geliştirme projelerinde görev alıyor.
 
Ubisoft gerçekten de oyun dünyasının en büyük firmalarından birisi...

Bu haberin bağlantısı
URL
assassins creed ubisoft tom clancy the division prince of persia
Bound By Flame'den Karakter Modellemelerine Yoğunlaşan Yeni Görüntüler The Elder Scrolls Online'ın Dupe Açığına Erken Müdahale
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

21.4.2014 17:42:37

0
nerden nereye ubisoft,zamanında oyunların fransa dağıtımcılığından(bi bakıma türkiyedeki aral;) sektörün iyi leri arasına. hem de o kadar drm vs. ye rağmen. üstelik,oyunlarının online kısımları o kadar oynanmamasına,tutmamasına rağmen...

emrahcey

20.4.2014 22:39:20

0
Bacasız Fabrika

BSC Misafiri

20.4.2014 22:35:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: ilbey1532

Bence ubisoftun oyunlari guzel bu ne her yil oyun cikariyor dien ler oynamasin kardesim kimse zorlamiyor ki seni


Öyle diyen kişilerde zaten oyunu hiç çıkarmayın demiyor. 2 senede çıkarın daha kaliteli bir yapım görelim diye sitem ediyorlar onun dışında şikayet edilmiyor.
Sanki 2 senede çıkarınca çok güzel olacak. 1 senede çıkarılınca da aynı vakiti ayırıyorlar 2 senede. Sen ne biliyorsun tembellik yapmadıklarını. Ne yani GTA 4 senede bir çıkıyor diye çok mu kaliteli oluyor. İsteseler o oyunu 1-2 senede de yaparlar. Ubisoftta bu kadar çalışan varken 1 senede bir oyunun yetişmemesi saçmalık. Diğer firmaları bilemeyeceğim hem eleman azlığı hemde tembelliklerinden 10 senede anca kaliteli bir yapım verirler. Half life 3 nerede göremiyorum.

Sir Maximus is BACK

20.4.2014 18:36:11

+1
son kısım hariç katılıyorum,ubisoft ve rockstar;)

BSC Misafiri

20.4.2014 00:11:23

0
herşeye rağmen activision ve ea den çok daha iyi oyunlar yapıyorlar.

- The Stig -

19.4.2014 23:19:50

+1
Kim ne derse desin bence ubisoft suan da piyasanin en iyi oyun yapimcisi, gelistiricisi vede yayincisi.. 2k veya rockstar falan diyende olacaktir hatta eksi yagmuruda olacaktir belki belli bir kitleden ama.. kabullenin.. farcry, rayman, splinter cell, assasins creed, the division hatta watch dogs kendi oyun turlerindeki en iyi oyunlardan ya ilki yada ikincisi.. rockstar 4 senede bir gta yapiyor e baska? Bir red dead cikardi oyle kaldi.. bully vardi bir zamanlar o da yok.. 2k desen adamlarin gozunun agzinin icine bakiyoruz hergun bir yerlerden mafia oyununun duyurusu gelsin diye.. valla arkadas kim nasil dusunur bilmem ama ben farkli oyunlarda cikarabilen, cesitlilik ve guzellik sunan bir tek ubisoft'u bilirim.. yeni nesilede yeni nesil motoru dedirten suana kadar tanitan gosteren tek firma.. u4 tur cry engine dir geciniz.. snowdrop bambaska.. umarim e3te snowdop kalitesine yakin yeni motorlarla yapilmis oyunlar tanitilir.. bence yeni nesilin galibi simdiden belli.. UBISOFT ve NAUGHTY DOG..

BSC Misafiri

19.4.2014 19:49:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilbey1532 Bence ubisoftun oyunlari guzel bu ne her yil oyun cikariyor dien ler oynamasin kardesim kimse zorlamiyor ki seni
Öyle diyen kişilerde zaten oyunu hiç çıkarmayın demiyor. 2 senede çıkarın daha kaliteli bir yapım görelim diye sitem ediyorlar onun dışında şikayet edilmiyor.

ilbey1532

19.4.2014 17:48:01

0
Bence ubisoftun oyunlari guzel bu ne her yil oyun cikariyor dien ler oynamasin kardesim kimse zorlamiyor ki seni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız