Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'tan Düşük Bütçeli Oyunlara Açık Kapı


    Yakın geçmişte Child of Light, Valiant Hearts ve Grow Home gibi düşük bütçeli ancak oldukça etkileyici oyunlar sunan Ubisoft tarafı bu tip projeleri devam ettirmek istiyor. Öyle ki firma içerisinde yapılan bir sistem değişikliğiyle beraber düşük bütçeli oyunlara olan kapı tamamen açıldı.
 
    Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot'un yaptığı açıklamalara göre bundan sonra firma içerisindeki düşük bütçeli projelerin gelişim süreci, üst yöneticinin iznine gerek kalmadan devam ettirilebilecek. Belirtilenlere göre firmanın düşük bütçeden kastettiği aralık 500 bin dolar ile 3 milyon dolar arasına denk geliyor. Bakalım Ubisoft'tan ne gibi projeler göreceğiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neogaf ubisoft child of light grow home valiant hearts
Üzerinde Altı Yıl Çalışıldıktan Sonra İptal Olan Nintendo Oyunu The Vanishing of Ethan Carter Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2015 11:16:07

0
Bir Rayman daha gelse söyle hoplasak zıplasak olmaz mı :/

fuatX

7.7.2015 04:58:16

0
Ubisoft önce bugsuz oyun yapmaya karar versin :)

dominnic

6.7.2015 16:29:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: silverygt Açikcasi bir watch dogs yerine Valiant Hearts i oynamayi gerek sanatsal yonunden gerekse icerdigi tarihi bilgilerden dolayi tercih ederim ben..
Aynen kardeşim herşey grafik değilmiş demekki valiant hearts herkese bunu göstermiş oldu. oynadığım en güzel oyunlardan biriydi...

Sir Maximus is BACK

6.7.2015 14:46:13

-2
geç kalınmış bir karar

silverygt

6.7.2015 14:34:50

+1
Açikcasi bir watch dogs yerine Valiant Hearts i oynamayi gerek sanatsal yonunden gerekse icerdigi tarihi bilgilerden dolayi tercih ederim ben..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız