Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft ve Epic Games, Project Shield'ı Beğendi

Project Shield, Nvidia Tegra 4 sayesinde üst düzey grafikler sunma amacında

       Nvidia'nın Anroid işletim sistemi kullanan Tegra 4 işlemci tabanlı konsolu Project Shield kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Oyun geliştiricileri ve yayıncıları konsola olumlu bakıyorlar. En azından Ubisoft ve Epic Games için bunu söyleyebiliriz.
 
      Ubisoft patronu Yves Guillemot, firmasının yeni donanımlara her zaman sempati ile yaklaştığını, Project Shield'ın mobil ve PC oyuncularını bir araya getirdiğini, özellikle Assassin's Creed 3 gibi oyunların bu konsolda nasıl göreneceğini merak ettiğini söyledi.
 
     Epic Games'in başkanı Mark Rein ise Nvidia'nın ödünsüz, yüksek performanslı konsol deneyimini taşınabilir bir cihaza getirdiğini, Real Boxing ve Hawken gibi oyunların Unreal Engine'in Project Shield'ta neler yapabildiğini gösterdiğini belirtti.
 
     Bu iki büyük firmanın Project Shield'a sempati ile yaklaşması diğer firmaları da etkileyebilir, ama bildiğiniz gibi konsol hakkında konuşmak ile ona oyun çıkarmak aynı şey değil. Bakalım ne tür oyunlarla karşılaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Epic Games Nvidia Project Shield
Bugün 3DS İçin Pokemon Rainbow Duyurulabilir! Injustice için Yeni Karakterler Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

8.1.2013 18:05:23

+1
çok kısa bir dönem içinde, VITA'dan daha fazla oyunu olacağına hiç şüphem yok. NVIDIA oyun şirketleri ile sıkı ilişkiler kurmasını bilen bir firma, güzel hamleler atacağını düşünüyorum.

alemburda34

8.1.2013 13:08:43

0
Nvdia için aslında tam zamanıydı Sony Amd ile anlaştı Xbox Amd ile anlaştı hazır büyük alıcıları yokken onlara rakip olmanın tam zamanı !

BlackBeasT

8.1.2013 11:41:02

0
Nvidia geliştiricileri kendi safına çekmesini bilir.Yıllaıdır yaptığı pazarlama tatikleri

NaidrS

8.1.2013 11:10:51

0
onlar beğendiyse bize de beğenmek düşer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız