Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Watch Dogs'un Devam Oyununda Köklü Değişikliklere Gidecek


      Duyurulduğundan beri oyuncuları büyük bir bekleyişe sokan, çıkışının ardından bir süre sonra da sessizliğe gömülen Ubisoft'un açık dünya oyunu Watch Dogs hakkında bir röportaj yapıldı. Röportajı veren Ubisoft Montreal'ın genel müdürü Lionel Raynaud, Watch Dogs'un devam oyunu hakkında konuştu.
 
     Verilen röportaja göre Ubisoft, Watch Dogs'un bazı kötü yanlarını buldu ve bu kötü yanları düzeltmek için "köklü" yollar arıyor. Raynaud, Watch Dogs'u Assassin's Creed serisinin ilk oyununa benzetti ve iki oyunun da kendini tekrarladığını söyledi. Assassin's Creed'de de potansiyel gördüklerini fakat oyunun bugünkü seri haline geleceğini tahmin etmediklerini söyleyen yapımcı, Watch Dogs için her şeyi doğru seviyede yapmanın zor olduğunu ve Watch Dogs'a uymayacağını düşündükleri özellikleri devam oyununa sakladıklarını söyledi. Bakalım Watch Dogs'un devam oyununda karşımıza çıkacak bu "köklü" değişiklikler gerçekten oyuncuları etkileyebilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
FIFA 15'in Mobil Oyunu FIFA 15 Ultimate Team Çıkışını Yaptı Cod: Black Ops 2 için Açılan Davayı Eski New York Belediye Başkanı Savunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız