Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: "Watch Dogs, Wii U için Geliştirdiğimiz Yetişkinlere Özel Son Oyundu"

 
    Ubisoft'un ilk aşamada Wii U'nun en büyük destekçilerinden biri olmasına karşın son dönemlerde bu konsola desteğini çektiğini görüyoruz. Ubisoft'un patronu Yves Guillemott'ın açıklamasına göre artık Wii U için "M" damgalı yani yetişkinlere özel oyunlar hazırlanmayacak.

   Guillemott; Wii U oyuncularının Assassin's Creed ve Watch Dogs gibi oyunları satın almadıklarını, o nedenle artık yetişkin damgalı oyunlar yerine Just Dance gibi genel kitleye hitap eden oyunlarla Wii U'da boy göstereceklerini söyledi. Yani Watch Dogs firmanın yetişkin damgalı son Wii U oyunu olacak.
 
    Hatırlarsanız aynı yetkili daha önceki bir açıklamasında Ubisoft'un şu an Wii U için henüz duyurulmamış, ama yapımı tamamlanmış bir oyunu olduğunu, bu oyunu duyurup piyasaya sürmek için konsolun daha fazla satmasını beklediklerini açıklamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
John Carmack'ın 9 Yaşındaki Oğlu, Kendi Oyununu Yaptı Silent Hills'ın Bug'ları Bile Çok Korkunç
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2014 13:50:34

0
Özel oyun tamam da su ana kadar cikan özel oyun sayisi bile cok kisitli Nintendo dusuk donanim yuksek fiyati ile su an elit kisim ve sadece exc. oyuncagina donustu. Cok bol olmayacak bir Wii U oyun listesi görunurde ki, cok secenegi butcesi olmayan birinin cihazi almadan önce 2015 ortalarini beklemesi mantikli geliyor bana.

Guest-0D5961688

19.8.2014 12:32:54

+1
Şu oyuna güncelleme verin de sürüş dinamiklerini geliştirin! Arabayla çarpa çarpa gidiyorum araba hasar almıyor bunu da değiştirin! Bir bu oyuna bakıyorum bir de 2008'deki GTA 4'e bakıyorum dağlar kadar fark var arada. GTA 4 efsane...

OldGamers86

19.8.2014 12:06:54

0
En doğrusu olur..

fazliboz

19.8.2014 11:42:05

+4
yetişkin oyunu olup olmamasıyla ilgili değil wii u sahibi adam illaki yanında başka bir konsol yada pc kullanıyordur ve wii u yu özellikle nintendo oyunları ve özgün oyunlar için kullanıyordur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız