Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Stockholm'de Yeni Bir Stüdyo Açıyor

 
   Mart 1986 kurulan Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısı Ubisoft büyümeye devam ediyor. Ubisoft, İsveç'in başkenti Stockholm'de yeni bir geliştirici stüdyo açacağını duyurdu. 
 
   Ubisoft Stockholm, yeni geliştiriceği oyunların yanı sıra Malmö'de bulunan Massive Entertainment ile de birlikte çalışacak. (Massive Entertainment, Tom Clancy's The Division'ı geliştirdi ve şu anda aktif olarak yeni Avatar oyunu üzerinde çalışıyor.)
 
   Ubisoft Stockholm'e eski EA DICE yöneticisi Patrick Bach liderlik edecek. Patrick Bach geçmişte, RalliSport Challenge2, Battlefield Bad Company 1 ve 2, Battlefield 3 ve 4, Star Wars Battlefront, Mirror´s Edge Catalyst ve Battlefield 1 oyunlarının geliştirme sürecinde yer aldı. 
 
- Neden Ubisoft ile birlikte yeni bir stüdyoya açmaya karar verdiniz?

Patrick Bach: Ubisoft ile değerler ve hedefler hakkında konuşurken, özellikle oyun yaratmanın yaratıcı ve pratik sürecine gelindiğinde çok fazla ortak düşünce paylaştığımızı fark ettim. Ubisoft ailesinde potansiyelimi yeni ve farklı bir şekilde kullanabileceğimi hissediyorum. Ayrıca dünya çapındaki yeni meslektaşlarımla çalışmak için sabırsızlanıyorum.
 
- Yeni stüdyo neye odaklanacak?

Patrick Bach: Odak noktamız, kısa süre önce duyurusu yapılan Avatar oyununda Massive Entertainment ile birlikte çalışmak da dahil olmak üzere elbette yeni harika oyunlar yaratmaktır. Harika oyunlar yapmak için harika bir takım, net bir vizyon, uygun çalışma koşulları ve sizi destekleyen bir şirkete ihtiyacınız vardır. Sanırım, bu stüdyoyu başarıya ulaştırmak için tüm her şeye sahibiz.
 
   Ubisoft Stockholm ilk iki yılında 100 çalışana ulaşmayı hedefliyor. İşe alımlar stüdyonun duyurusu ile başladı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Masquerada: Songs and Shadows'a Resmi Türkçe Dil Seçeneği Eklendi Dissidia Final Fantasy NT Kapalı Beta Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız