Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Dördüncü Quebec Stüdyosunu Açtı

 
 
Ubisoft, Quebec eyaletindeki dördüncü geliştirme stüdyosu olan Ubisoft Sherbrooke'un kurulduğunu duyurdu.
 
Şirket, stüdyonun "birçok uzmanlık alanından profesyonellerden oluşan çok disiplinli ve çeşitli bir ekibi bir araya getireceğini" söyledi.
 
Nathalie Jasmin, yeni Sherbrooke stüdyosunun genel müdürü olarak atandı. Ubisoft'a ilk olarak 2012'de kıdemli yapımcı olarak katıldı ve 2019'da Ubisoft'un çevrimiçi hizmet platformu Harbour'un direktörü oldu. 
 
Ubisoft Sherbrooke direktörü Nathalie Jasmin, "Bu stüdyoyu açarak mevcut çalışanlarımıza yeni seçenekler sunacağız, yerel yetenekler için yeni fırsatlar önereceğiz ve topluluklarımızı aktif olarak destekleyeceğiz." 
 
Stüdyonun duyurusuna ek olarak Ubisoft, gençlerin eğitimini, girişimciliğini ve yenilikçiliğini desteklemek için 17 milyon dolar yatırım yapacağını söyledi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Ubisoft Quebec
Xbox Cloud Gaming Artık Xbox Series ve Xbox One için Mevcut Yu-Gi-Oh! Rush Duel: Dawn Of The Battle Royale, 7 Aralık'ta Switch'e Geliyor

JaReD22

19.11.2021 00:26:00

0
İçi boş açık dünya oyunlarını doldurmak için açmışlardır ins
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız