Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: DRM Sistemi Başarılı Oldu

Driver: San Francisco'da DRM'in bulunması oyuncuların hoşuna gitmeyecektir

     2 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Driver: San Francisco'nun PC sürümünü oynayacakları bir sorun bekliyor. Ubisoft'un oyunlarında kullandığı DRM sistemi malesef bu oyunda da yer alacak. Kısacası oyunu oynarken sabit internet bağlantısına ihtiyacınız olacak.

     Oyuncuların büyük tepkisine yol açan bu sistem korsan oyun oynayanlara karşı önlem olarak ortaya çıkmıştı. Buna rağmen orijinal oynayanların bile büyük tepkisine yol açmıştı. Buna rağmen Ubisoft, DRM'i bir başarı olarak değerlendiriyor.

     Bir Ubisoft yetkilisi "Kalıcı online bağlantısı gerektiren oyunlarımızda korsan oranı çok açık biçimde düşmüştür ve bu açıdan bakarsak DRM bir başarıdır" sözleri ile bu sistemi savundu.

     Her ne kadar korsan oyun kullananlara karşı her türlü önlemi almak firmaların en büyük hakkı olsa da, diğer yandan da orijinal oyun alanlara DRM gibi sistemlerle ızdırap çektirtmemek gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
Killzone 3'ün Bölüm Tasarımcısı Halo 4 Projesinde FIFA 12 Kapağında Yer Alacak Oyuncular
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.7.2011 13:13:42

0
@synan_synan Yıllardır ben de bunu söylüyorum, adamlar kötü oyun yaptıkları için satamıyorlar, bari biraz orjinal satalım da parası çıksın diyorlar diye ama fanboylar atlıyor hemen... Adamların yüz'ün üzerinde yapımı var ama Ubisoft fanboylarının bile sayabileceği güzel yapım sayısı iki haneli değil. Adamlar da bu saçma DRM ile para kazanmaya çalışıyor... Oturup adam gibi oyun yapmak yerine bir konsollara söverler donanım yetmiyor diye, bir korsancılara; biraz kendinize sorumluluk alın da oturup adam gibi bir oyun yapın!

alito

30.7.2011 06:29:11

0
adamlar kıra kıra suyunu çıkarmış ubisoft hala DRM başarılı oldu diyor. şaka mı bu?

aydogdu1453

29.7.2011 16:04:17

0
Ubi yine saçmalamış.Drm'yi mahvettiler.Catır catır yediler.Ha bizim online ile işimiz olmadığı için single yetiyor.UBİ$OFT DRM'Nİ AL DEFOLLLLL.

synan_synan

29.7.2011 15:28:55

0
ubisoftun pc yi düşündüğü yok onlar için önemli olan oyunun pc de korsan olarak deneme amaçlı oynatmadan konsollarda satmak.çünkü oyunları iyi değil.

orfur

29.7.2011 14:39:46

0
Eğer başarı insaları orjinelden soğutmaksa evet başardın ubisoft

Lamelif_

29.7.2011 13:58:33

0
Korsan kullanan için değişen hiçbir şey yok. Sadece oyunu alanlar sürekli sorun yaşayacaklar. Ubisoft bunu başardı. Tebrikler.

wictoRy

29.7.2011 13:03:50

0
buna da bi krep yapar razor skidrow falan

oa454

29.7.2011 13:03:27

+17
Sayin Übisoft yetkilileri. Bir adam oyunu orjinal alıp crack kullanmak zorunda kalıyorsa buna başarısızlık denir.

BSC Misafiri

29.7.2011 12:59:56

0
ubisoft drm mi korsancılığı engelliyormuş bunu da yeni duydum sanki drm kullanan oyunları kırılmamış gibi konuşuyorlar ayrıca şunu da söylemeliyim ki drm korumasını kullanan oyunları hiç mi hiç almam sanki internet bağlantıları çok çok iyiymiş giib net bazen kesiliyor tam oyuna kaptıracam kendimi çat oyundan atacak beni yok ya hem o kadar para verecem hem de ızdırap çekecem hadi ordan diyorum sana o kadar!!!...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız