Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft CEO'su Nintendo'nun NX ile Birlikte Yarışa Geri Döneceğini Düşünüyor

 
 
   Nintendo'nun Wii U'da yaşadığı başarısızlıktan sonra NX ile ne gibi bir geri dönüş yapacağı merak konusu. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot ise NX'in başarılı olacağını sürekli vurgulamaya devam ediyor.
 
   Fransız gazeteci Chloe Woitier'in twitter üzerinden yaptığı açıklamasına göre (Kaynak VentureBeat)  Yves Guillemot, Nintendo'nun NX ile birlikte yarışa geri döneceğini düşünüyor. 
 
 
   Bu Ubisoft CEO'sunun Nintendo NX'e ilk övgü sözleri değil. Daha önce kendisi NX'in fantastik bir cihaz olduğunu ve bugüne kadar var olanlardan farklı bir deneyim sunacağını belirtmişti.
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya sürülmesi ve melez bir yapıyla yani hem ev hem de el konsolu olarak karşımıza çıkması bekleniyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Gears of War 4'ün İlk Gün Yaması 11GB Nintendo, Mini NES için Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.10.2016 07:24:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: ryoshi Nintendo nx 3 parti destegi almazsa sonu olur nereye kadar mario zelda pokemon
Mario Zelda Pokemon? Bunlar TR'Ye zar zor giren oyunlar Fire Emblem Smash Bros Earthbound Metroid Kirby Kid Icarus Luigi's Mansion Donkey Kong Pikmin Star Fox Batıda tutan oyunlardır ancak büyük ihtimalle sen isimlerini bile duymamışsındır

Kevin Garnett

3.10.2016 14:59:06

0
Eğer teknik özelliklerin iyi olmasını istiyorsanız Nintendo size göre değil zaten. Nintendo oyunlarıyla kendini sevdirmiş bir firmadır. Teknik özellikleriyle falan değil. Bazılarınız çıkıp Mario-Zelda-Pokemon dışında Nintendo oyunu mu var diyecek. Super Smash Bros., Fire Emblem, Earthbound, Metroid, F-Zero, Kid Icarus, Star Fox, Animal Crossing gibi oyunlara bir bakın derim. Bu oyunlar Batı'da baya tutmuş oyunlar ancak TR'ye hiç gelmediği için bilmiyor olabilirsiniz. Herkesin evinde bir PC var, indirin açın emülatörü, bağlayın controller'ınızı, keyfinize bakın. Eğer ben TV'de oynamak istiyorum derseniz 2. el bir Wii alın 70-80 TL'ye homebrew yapın. Ama yinede oynayın dediğim oyunları, siz de dediklerimi anlayacaksınız.

Ginga Bishounen

2.10.2016 22:39:38

0
Bunlardan başka gazlayan yok. Aynisini Wii U'da da yapmışlardı. Hatta Rayman Legends konsola özel olmuştu, konsolun satislari kötü gidince multiplatform yapmak zorunda kalmışlardı. Umarim tarih tekerrür etmez.

BSC Misafiri

2.10.2016 03:08:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Icin de 1070 Nvidia yada minimum 480 AMD ayarinda bir GPU ve işlemci tarafında da MINIMUM i3 Intel yada dengi bir CPU ile gelmeyen bir NX daha yola cikmadan sarompole yuvarlanmis demektir. Ubi de ki bu dayida iki de bir NX basarlili olacak demesi sanirim NX e buyuk yatirim yaptılar adamin umidi o yönde :)
Playstation dışında oyun platformu bilmeyen, diğer oyun platformlarının haberlerine sadece eleştiri yazabilen ve bu haber başlıklarında başkalarına hakaretler edip banlanan birinden Nintendo'nun öğreneceği çok şey olmalı. O bahsettiğin donanımlardan daha iyisi olsun, tüm 3. parti firma oyunları olsun veya PS4 Pro'dan 100 dolarda ucuz olsun sen ve senin gibilerin umurunda bile olmayacaktır çünkü kafanda Nintendo oyunlarını oynamak veya keyif almak gibi bir düşünce yok. Ülkemizdeki belki milyonlarca oyunseverin profili ne yazık ki böyle, bilgisayarda oyun oynuyorsa o en iyisidir, eğer konsol kullanıyorsa onun için tek konsol firması vardır. Kendini kalıplar arasına sıkıştırıp ''ben oyunseverim'' diyemezsin. Ama ben oyunseverim; kimse PSX nedir bilmezken ben onlarca oyununu keyifle oynamış ardından Sega Saturn, Nintendo 64 ve Dreamcast ile oyun kütüphaneme şahane oyunlar kattım. Hiç oyun kültürü sığ olan ile geniş olan bir olur mu? Bak ben NX hangi donanımla çıkarsa çıksın satın alacağım çünkü benim için 1997'de Nintendo 64 ile başlayıp bugüne kadar kalite ve eğlence çıtasını hiçbir zaman düşürmeyen bir firma o yüzden senin gibi donanım odaklı değil oyun odaklı düşünüyorum. Xbox One donanım olarak PS4'ün 2 katı olsa dahi özel oyunlarının kalitesini bildiğim için yine PS4'ü satın alırdım. Yani NX konsolu PS4'ün yerini doldurabilecek bir konsol değil, aynı şekilde PS4'te NX'in yerini dolduramaz, ikisi de konsol ve oyun firması ama Nintendo oyunlarını oynayan bilir. O yüzden donanım ve 3. parti masalları Nintendo kanadında sökmez.

BSC Misafiri

2.10.2016 03:08:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: wustti adamlar satmayan konsola 20 değil 30 oyun da çıkarsa nafile 3. parti oyunların ps ve xbox a çıktığı gibi nitendoya da çıkması lazım ki alalım. bana hitap eden 2 oyun için nitendo mu alayım. xbox a çıkan arcadeler yeter zaten. 360 zamanında bi ton oyun çıktı. arcade ilerlemeli oyunları aaa oyınlardan daha çok seviyorum. mesela trine mesela limbo. splatterhouse un 2d kısımları süperdi keşke öyle oyunlar çıksa 3d beni cezbetmedi sega da lotus oynardık zevk alırdık şimdilerde biraz forza horizon ipi göğüslüyor. nfs filan hikaye.
Wii U'nun 3. parti desteği tam olsa bu sefer PS4 ve Xbox One gibi karşılaştırmalarda aradaki farkı görmeyip rakamlarla övünenlerden biri olacaktın. Bırak bu samimi olmayan saçmalıklarını. Daha firmanın adını bile yazamıyorsun burada eleştiride bulunuyorsun. Bir Nintendo oyunu dahi oynamayıp taşlamaya gelince en öne geçiyorsunuz, yazık...

Adol125

2.10.2016 02:16:25

0
O arcadelerin nerdeyse tamamı pc ye geldi zaten, adamların elinde exc oyun kalmadı. Forza bile pc ye geldi. Xbox ı geç o yüzden. Senin mantıkla Last of Us için PS mi alalım? Tek oyun sonuçta o da. Ne gereği var demi?

wustti

2.10.2016 00:15:54

0
adamlar satmayan konsola 20 değil 30 oyun da çıkarsa nafile 3. parti oyunların ps ve xbox a çıktığı gibi nitendoya da çıkması lazım ki alalım. bana hitap eden 2 oyun için nitendo mu alayım. xbox a çıkan arcadeler yeter zaten. 360 zamanında bi ton oyun çıktı. arcade ilerlemeli oyunları aaa oyınlardan daha çok seviyorum. mesela trine mesela limbo. splatterhouse un 2d kısımları süperdi keşke öyle oyunlar çıksa 3d beni cezbetmedi sega da lotus oynardık zevk alırdık şimdilerde biraz forza horizon ipi göğüslüyor. nfs filan hikaye.

Eeltorm

1.10.2016 23:28:49

0
Nintendo yeni bir oyun serisi çıkarsa keşke NX ile beraber.

Adol125

1.10.2016 21:43:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Bu Nesıl zaten b*k gibi. Yarışa katılsa ne olur katılmasa. Oyunlardan haber versin.
Satmayan konsola 20 excluisive çıkardı adamlar bi de satan ps4 e bak çoğu remastered bir kısmı her platforma çıkan oyun bir kaç tane de sadece benim gibi türü sevenlerin oynayacağı j rpg ler. Star ocean falan. Bloodborne dan daha iyi bi exc çıkmadı bile. Oyun konusunu dert etme sen. Nintendo oyunsuz koymaz konsolunu. Mario Zelda diye burun kıvıracaksan o ayrı.

mementopolis

1.10.2016 19:43:08

0
Bu Nesıl zaten b*k gibi. Yarışa katılsa ne olur katılmasa. Oyunlardan haber versin.

Kennnn

1.10.2016 17:00:00

0
Beyond good of evil 2'i gibi oyunlar NX için hazırlanıyorda ondan, tabi ki NX'in çıkış zamanı yaklaşmaya başladı ki reklamlara da başlandı. Muhtemelen Ubi ile nintendo ciddi rakamlarda anlaşma yaptı. Bu alet nasıl patlayacak arkadaş adam hem el konsolu hem ev konsolunu bir araya getirdiyse zaten çok iyi satan ve bol oyunlu bir el konsolu var, cihazı alan ev konsoluna çıkan Zelda gibi büyük oyunları da oynayabilecek oyunsal olarak büyük bir zenginlik, yani adam aylarca bir oyunun çıkmasını beklerken başka çok kaliteli oyunları oynayabilecek ps4 ve xbox'ta olduğu gibi bir oyunsuzluk çekilmeyecek. Bu durum hafife alınacak birşey değil. Şöyle örnek verelim sen 3-4 yılda bir Zelda oynuyorsan ev konsolunda el konsoluna çıkacak orta çapta ki 2 zelda yapımını da oynayacaksın toplam da 3 eder bu. Sistem özellikleri düzgün, fiyatı da abartı olmaz ise şuna destek vermeyecek developer'ın kafayı sıyırmış olması gerekir.

Lord Joker.

1.10.2016 16:42:58

0
Nintendo'nun kulvarı çok farklı bana kalırsa

Xdian

1.10.2016 16:42:04

0
wii zamanında iyi bir cihazdı, düşük maliyetli cihazla yüksek kar elde ettiler. o devir kapandı.

Kreuger

1.10.2016 16:41:15

0
kimseyi kötülemek istemem lakin wii de yakaladigi basariyi nintendo artik yakalayamaz yenilik yok ve cok yavas hareket ediyorlar tamam cikar makina 1-2 mario zelda satar dunya genelinde 5-10 milyon sinirina gelebilir wii u da oldugu gibi .Burda realist olmak gerekirse gelecek ps4 pro nun VR secmeli olacak seven isteyen alir kullanir,xbox scorpio tam sap a oturdu bundan sonra iflak olmaz sebebi ex leri yok olanda zaten pc ye geliyor ayrica 4K 60 fps meraklisi olan zati simdiye kadar pc sini toplayip 4K de oynuyor bir sekilde ,upscale de olsa 4k oyunlari denemek ps fanlarina ucuz ve kaliteli anlaminda iyi gelecektir 4K tv si olmayanlarda oyunlarini 1080p ve 60 fps de oynayacaktir ,nacizane benim fikrim budur bu konuda katilirsiniz yada katilmazsiniz saygim vardir ,tarih tekerrürden ibaretttir aklin yoluda 1 dir

Kasatka

1.10.2016 16:16:17

+1
Icin de 1070 Nvidia yada minimum 480 AMD ayarinda bir GPU ve işlemci tarafında da MINIMUM i3 Intel yada dengi bir CPU ile gelmeyen bir NX daha yola cikmadan sarompole yuvarlanmis demektir. Ubi de ki bu dayida iki de bir NX basarlili olacak demesi sanirim NX e buyuk yatirim yaptılar adamin umidi o yönde :)

BSC Misafiri

1.10.2016 16:06:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: wustti benim nitendo dan bi beklentim yok açıkçası. aynı tas aynı hamam devam eder.
Oyununu oynamazsan bir beklentin neden olsun ki? O muazzam önyargını kim aşabilir ki! Oyunda ayrımcılık nasıl bir zihniyettir bir türlü anlayamadım gitti, bir markaya sanki evlilik yemini ile bağlı kalıp diğerlerini hiçe saymak bence oyunseverlik olamaz.

GT_55

1.10.2016 16:03:48

+1
Çağın gerisinde kalmış ilkel donanımı ile mi?

Punisher155

1.10.2016 15:36:06

0
Nintendo'ya hala umut bağlayan yoktur herhalde. Gene Mario-Pokemon-Zelda serileriyle takılcaklar, gene kaybedecekler.

luganoguz

1.10.2016 15:24:08

0
Ubisoft diyosa bi halt olmaz

Sisyphus

1.10.2016 15:16:40

0
Valla bekliyoruz ama henüz adam akıllı bir tanıtım gelmedi. Üstelik 5 ay sonra çıkacaktı en son. Bir aksilik olmazsa pro veya scorpiodan önce nx'e geçeceğim.

ryoshi

1.10.2016 15:13:31

0
Nintendo nx 3 parti destegi almazsa sonu olur nereye kadar mario zelda pokemon

BSC Misafiri

1.10.2016 15:10:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: LittleThings Ubisoft un ceosu Nintendo dan para alıyor heralde sürekli övüyorlar nx i. Diger firmalardan baska acıklama gelmiyor
Ülkemizde oyun adına yapılan haberlerin %80'i Playstation içerikli olduğu için haberi yapılmayan demeçlerinde var olmadığını düşünmen normal. Azıcık yabancı oyun sitelerinin haber başlıklarını kontrol edersen pek çok firma için onlarca yapımcının haberini görme fırsatın olur.

wustti

1.10.2016 15:01:21

0
benim nitendo dan bi beklentim yok açıkçası. aynı tas aynı hamam devam eder.

LittleThings

1.10.2016 14:19:42

+1
Ubisoft un ceosu Nintendo dan para alıyor heralde sürekli övüyorlar nx i. Diger firmalardan baska acıklama gelmiyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız