Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft CEO'su NX'in Kullanımı Kolay Bir Cihaz Olduğunu Söylüyor

 
   Nintendo NX hakkında Nintendo cephesinden yorumlar görmesek de oyun geliştiricileri yorum yapmaktan kaçınmıyor. Bunların arasında röportajlarında en çok yorum yapan firma da Ubisoft. Daha önceki Nintendo konsollarına da desteği bulunan Ubisoft'tan Yves Guillemot, bu kez IGN ile bir röportaj gerçekleştirdi.
 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaptığı yorumunda, NX'in çok cezbedici bir arayüze sahip olduğunu ve NX'in tüm oyuncular için kullanımı kolay olan bir cihaz olduğunu belirtti.
 
   Yves Guillemot bunun dışında Nintendo'nun bugüne kadar var olanların dışında bizlere tamamen farklı bir deneyim yaşatacak bir cihaz yaptıklarını söyledi ve Nintendo'nun Wii U'dan dersini aldığını da ekledi. 
 
   Temmuz ayında Ubisoft'un CFO'su Alain Corre da MCV ile gerçekleştirdiği röportajda NX'in oyun endüstrisinin büyümesine yardımcı olacağını ve ayrıca Nintendo'nun NX ile birçok casual oyuncuyu da endüstriye geri getireceğini söylemişti.
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya sürülmesi ve melez bir yapıyla yani hem ev hem de el konsolu olarak karşımıza çıkması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Titanfall 2 Benchmark Testleri Reus, Ekim Ayında Xbox One ve PS4'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.9.2016 21:27:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmet4428 Herkesin düşüncesi farklıdır ve sende bu düşüncen ile farklı olduğunu kanıtladın. Hem soruyorsun hemde benim adıma kendin cevap veriyorsun çok zekisin.
Haber başlıklarına takip ettikleri oyun veya konsol firmaları hakkında bilgi almak ve fikir paylaşmak isteyenler ile senin gibi amacı üzüm yemek olmayıp bağcıya sataşmak olanları ayırt edebilecek zekâdayım. Düşünce dediğin şey ''brick game'' ile ifade edilmek isteniyorsa ortada brick olmuş başka birşey var demektir. ;)

mehmet4428

23.9.2016 18:11:02

0
Herkesin düşüncesi farklıdır ve sende bu düşüncen ile farklı olduğunu kanıtladın. Hem soruyorsun hemde benim adıma kendin cevap veriyorsun çok zekisin.

BSC Misafiri

23.9.2016 16:13:15

+2
quote:

Orjinalden alıntı: mehmet4428
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
O aklınca alay ettiğin Tetris oyunu bile Game Boy sayesinde Dünya'ya tanıtılıp 35 milyon satılarak el konsolu piyasasını varlığına büyük katkıda bulunmuş bir oyundur. Bir link kablosu ile iki Game Boy sahibinin birlikte oynayabildiği ilk oyunlardan biri de olmuştur. Aradan 20 yıl geçtikten sonra ortaya çıkan çin malı korsan tetris'le ne kadar sefil bir zihniyette olduğunu mu kanıtlıyorsun? Nintendo senin çapına oldukça büyük gelir, atalarımız boşuna ''eğitim cehaleti alır'' dememiş.

BSC Misafiri

23.9.2016 16:13:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: HayvanGenli Bu haberi 2 ay önce okumuştum sanki yalnış mıyım ?
Editör haberin içeriğinde Temmuz ayındaki bir gelişmeyi zaten belirtmiş ama bizim insanımız haberi okumadan yorum yapıyor senin gibi normaldir. Ayrıca aynı CEO'nun başka bir demeci daha var ve NX'i gördüğünü ve çok fantastik bir makine olduğunu söylüyor. Gazali kardeş habere eklerseniz sevinirim. https://mynintendonews.com/2016/09/21/ubisoft-ceo-says-nx-is-a-fantastic-machine-and-its-really-a-new-approach/

BSC Misafiri

23.9.2016 16:12:38

0
Nintendo yeni bir projektör patenti aldı, düz olmayan alanlara düz görüntü aktarabilmeyle ilgili. İlginizi çekerse; https://mynintendonews.com/2016/09/23/nintendo-has-patented-a-projector-that-displays-flat-images-on-uneven-surfaces/

BSC Misafiri

23.9.2016 15:33:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: RaiTrQ Kaç yıldır haberini duyuyoruz nerdeyse ps4 xbox one a dayanıyor onlardan sonra dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Üstüne Sony pro yu tanıttı ki çıkacak nerdeyse, xboxta scorpio tanıttı . Bunlar ne zaman tanıtacak acaba
Wii U'nun 5. yılında NX'i çıkaracakları ve oyun dünyasına yeni şeyler katmayı düşündükleri için işi biraz sıkı tutuyorlar. Wii kumanda çok beğenilince move'un ortaya çıkmasını hatta Mii karakterlerini avatar adıyla klonlayan zihniyeti küçümsemiyorlar çünkü şimdi duyursalar Nisan 2017'de piyasaya çıkacak NX'in bazı özelliklerini önümüzdeki aylarda çıkacak pro'da bile görebileceklerinden eminler. Analog kontrol, titreşimli ve kablosuz oyun kumandaları konsollarda ilk defa Nintendo'da yer aldı ve sonrası malum. Kopyalanmasının biraz zaman almasını istiyorlar anlayacağın yoksa Nintendo konsollarını her zaman rakiplerinden en az 1 sene önce piyasaya sürer.

Redunay

23.9.2016 15:26:11

0
ubisoft söylüyorsa yalandır.

HayvanGenli

23.9.2016 12:58:59

0
Bu haberi 2 ay önce okumuştum sanki yalnış mıyım ?

RaiTrQ

23.9.2016 12:09:58

+1
Kaç yıldır haberini duyuyoruz nerdeyse ps4 xbox one a dayanıyor onlardan sonra dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Üstüne Sony pro yu tanıttı ki çıkacak nerdeyse, xboxta scorpio tanıttı . Bunlar ne zaman tanıtacak acaba

mehmet4428

23.9.2016 11:42:39

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

michael01

23.9.2016 11:40:04

0
Pazarda satılan el konsolu gibi mi olacak acaba?

Vinewood

23.9.2016 11:36:38

+1
Çıksada alsak artık şişire şişire bi hal oldu ubi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız