Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Bazı Oyunları Uplay Hesaplarından Silmeye Başladı: G2A'dan Alınan Keylere Dikkat


    PC piyasasında bazı bölgelerde oyunlar oldukça ucuza satılırken, diğer bölgenin oyuncuları da dijital olarak key satın alma yoluna başvuruyorlar. Ancak bu durum firmalar tarafından hoş karşılanmıyor. 
 
    Gelen haberlere göre Ubisoft, içerisinde bulunduğumuz hafta sonu boyunca bazı oyunları Uplay hesaplarından silmeye başladı. Bunun nedeni olarak firma, yetkilendirilmemiş sitelerden satın alınan oyun keylerini gösterdi. Silinen oyunların arasında Far Cry 4 ve Assassin's Creed: Unity başlarda geliyor.
 
    Bu konuda özellikle G2A.com sitesine dikkat etmenizi öneririz. Daha önce Devolver Digital gibi bazı firmalar yine G2A.com keylerine yasaklama getirmişti. Ubisoft'un örneklendirdiği yetkilendirilmemiş siteler arasında da G2A geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf Far Cry 4 Ubisoft Far Cry uplay g2a pc
Altın Kaplama PS4 ve Xbox One Kontrolcüleri Epey İlgi Görüyor Grim Fandango'nun Trophy'leri Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DigitalWorld

19.12.2016 16:56:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: hakande84 G2A gibi sitelerden oyun aldığınız sürece ne Türkçe oyun görürsünüz, ne ucuz fiyat görürsünüz. Gerçeği görün arkadaşlar. 180 TL'ye GTA V olmaz kabulüm. Ancak madem öyle oynamayın kardeşim. Daha ucuz ama resmi alternatifler her zaman olmalı. İndirim bekleyin öyle alın gerekirse. Umarım fiyatlar düşer de sizler de orijinal oyun alırsınız. Şu aşamada ise 30 $'a PC oyununun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Steam EU fiyatları esas alınmalı.
Aynen öyle. Mesela GTA V almadım. Yıl boyunca böyle elime 3 lira 5 lira kredi kartı puanı geçtikte o puan ile gittigidiyor dan steam cüzdan kodu aldım hesabımda para biriktirdim. Sonra bir ara GTA V 90TL ye indi hem de düz olan değil 1250000 dolar yüklü olanı. Hemen aldım. Pahallı iken almayacaksın. Steam vb tüm platformlar istatistik tutuyor. Ucuzlayınca satın alacaksın. Adamlar da görecek Türk insanı ucuz olunca oyun alıyor diye. Ondan sonra GTA 6 da 180TL ye değil 90TL ye gelecek. Yılbaşında indirimle 60TL olacak icabında. Ya da fiyat inmese bile Türkçe alt yazı ve Dublaj ile gelcek belki.

BSC Misafiri

21.7.2016 00:20:50

0
Rainbow six siege banlar mi

BSC Misafiri

23.8.2015 21:13:09

0
benim carfoursadan aldığım assasins creed 3 hesabımdan nedensizce silindi bir daha yüklemeyi denedim ama daha yüklemiyor hakımı isterim

turgut89

28.1.2015 15:25:38

0
Bu sene ki satışlardan beklediğini alamamış şirket zihniyeti böyle bir şey işte, tavanın dibini sıyırmaya çalışıyorlar.Zaten Ubisoft oyunlarını korsan dahi oynamıyorum, benim için zerre önem teşkil etmedi.Ayrıca bu gidişle Ubisoft topu diker, korsanla mücadele etmek konusunda hangi danışman, hangi deha bilgi veriyor şirkete bilmiyorum ama resmen korsanla mücadele etmek için önce arada ki ılımlı ve arada bir korsan indiren orijinal kullanıcılarını yok ediyorlar.Bu da demektir ki kutuplaşmış iki tip kullanıcı oluşturacaklar; 1.Ne fiyata, hangi oyun, nasıl çıkarsa çıksın orijinal kullanan(sınırlı ve az olacağını düşünüyorum), 2.Her türlü ubsioft oyununu korsan kullanan büyük ve geniş bir kitle... Ubisoft bu şekilde bakalım daha ne kadar devam edecek...

cikopelo

27.1.2015 23:48:29

0
Ubisoft un oyunlarina 5 kurus vermem zaten o ayrida. instant-gaming.com çare olabilir bize. xbox ve ps4 icin kartlarda var.

turcalo

27.1.2015 16:22:52

-2
Milletin kafa basmıyor sen o oyunu korsanlyınca firma zarar ettirmiyorsun daha çok ülkeye zararın oluyor senin gibiler yüzünden ülkenin korsan sayısı artıyor ozamanda firma ilgilenmiyor o ülkeyle. Zamanında Ubi çoğu firmadan ucuza satıyordu oyunları bilenler bilir Far cry 3 çıkış fiyatı 70 lira civarı idi Hatta Watch Dogs'u Pepsi indirimleriyle 70 liraya alanlar vardı. Baktılar ucuzda olsa alan yok dayadılar fiyatı Aral'ın gazıyla belki. Senin burda yapacağın şey oyunu almayacaksın indirimde bile olsa korsan da kullanmıcaksın. Mail ile şikayet ediceksin Ubisoft - Aral - Devletin hangi kolu bakıyorsa topluca mesaj atılması daha etkili olur. Korsanladıkça başka firmalar da takip edecek belkide mesela 2K,Capcom

hakande84

27.1.2015 14:08:06

0
Arkadaşım zaten sorun da burada. Dünyanın bakış açısı sana güzel değil ki. Sen diyorsun ki G2A olmasa ne yapacağım. Abi alma o halde. Alacaksan o bedeli şimdilik ödemek durumundasın. Resmi oyun satışları nüfusa göre çok düşük olmasa zaten senin dediğin gibi olur. Bir de Rusya ayrı bir ülke. Orada mal satmak için bile çok uğraşıyorlar ama Rusya için uğraşıyorlar. Sana ucuz gelen şey aslında Rusya'da pahalı. Bunu unutuyorsun yorumlarken. Bizler nemalanıyoruz diye ucuz diyoruz. Türkiye'de oyunlar özellikle PC'de 100 TL'nin altına inmeli. Ama bunu yapacak kurumların güvencesi olmalı. Şimdi söyle bana lütfen sen bir distribütörün yerinde olsaydın risk alıp 100 TL'nin altına oyun satar mıydın? 60 TL'ye satman lazım ama 10.000 tane satman lazım örneğin. Mümkün mü? Alır mıydın bu riski? Kısaca söylemek istediğim şey firmalar haksız ama en az firmalar kadar bu tür siteleri kullananlar da haksız. Türkiye'ye tek kuruş faydası yok G2A'nın. Bu kadar eleştiriyi niye yapıyorum onu da söyleyeyim. Senin de, benim de yani hepimizin Türkçe oyun oynamaya ve ucuza oyun oynamaya hakkı var. Bu hakkı işte bu ucuz düşünceler elimizden alıyor. Ayrıca daha da beteri dünya üzerinde hiçbir kıymeti yok. Bu bir akım olarak başladı. İki gün sonra G2A kalmayınca ne olacak? F2A çıkar kurtarırız diyorsunuz ama iş öyle değil. Kimse aptal değil ki yıllarca emek verdiği bir şeyin sömürülmesine izin versin.

tayfun34_4

27.1.2015 12:46:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: hakande84 G2A gibi sitelerden oyun aldığınız sürece ne Türkçe oyun görürsünüz, ne ucuz fiyat görürsünüz. Gerçeği görün arkadaşlar. 180 TL'ye GTA V olmaz kabulüm. Ancak madem öyle oynamayın kardeşim. Daha ucuz ama resmi alternatifler her zaman olmalı. İndirim bekleyin öyle alın gerekirse.<br><br>Umarım fiyatlar düşer de sizler de orijinal oyun alırsınız. Şu aşamada ise 30 $'a PC oyununun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Steam EU fiyatları esas alınmalı.
playstation store türkiye'de 315 lira far cry 4 gold edition satılıyor yuuy artık g2a gibi siteler olmasa bu paralar ile kimse oyun alamaz.Adamlar resmen bizi üçünçü dünya ülkesi muhamellesi yapıyorlar.Umurlarında değil türkiyedeki oyuncular.Gitsinlar baklalım amerikda far cry 4 315 dolara satsınlar ,emin olun o ubisofttun binasına başlarına yıkarlar. Türkiyedeki oyun fiyatları 100'liranın altında olmak zorunda rusyada oyunlar çok ucuz hemde dilleride sesler dahil hepsi ruşça ,yahu rusların hepsi orjinal oyunmu alıyorki oyunların hepsi ruşça çıkıyor.Bu ruslar hilecinin peleşcinin önde gideni demekki burda bir devlet politikası var.Bizim insanımıza üçüncü dünya ülkesi muhamellesi yapılmasına artık devletimiz bir dur demelidir.Twiter facebook youtube twitch google bu ülkeden milyonlarca dolar para kazanacak tek kuruş vergi ödemeden yok böyle rezillik.

hakande84

27.1.2015 12:09:00

0
G2A gibi sitelerden oyun aldığınız sürece ne Türkçe oyun görürsünüz, ne ucuz fiyat görürsünüz. Gerçeği görün arkadaşlar. 180 TL'ye GTA V olmaz kabulüm. Ancak madem öyle oynamayın kardeşim. Daha ucuz ama resmi alternatifler her zaman olmalı. İndirim bekleyin öyle alın gerekirse. Umarım fiyatlar düşer de sizler de orijinal oyun alırsınız. Şu aşamada ise 30 $'a PC oyununun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Steam EU fiyatları esas alınmalı.

BSC Misafiri

27.1.2015 10:57:44

+1
Harddisk' in D bölümüne Ubisoft diye Klasor açtım allah affetsin bundan sonra....

msy

27.1.2015 10:20:57

-3
Arkadaslar g2a keylerinin yasal key olduğunu nerden biliyorsunuz. Belki kombinasyonu cozen kisilerce üretildi. Hem kafaniza gore bir siteden alışveriş yapiyor hen ubi yi suçluyorsunuz. Korsan oynamoynamak bahane arayanlar da var

ScriptKidie

27.1.2015 01:44:04

0
bir tane korsan oyunum yoktu klasörü açtım ismi ubisoft

RealArek

27.1.2015 00:05:35

0
Bu ne saçma bişey ya sanki korsan alıyoruz o da orjinal buda orjinal ne saçma şey çoğu kişi zaten uplayden almıyo orası tam kazık ne alıcam 5 katı fiyatına ordan.

Guhong01

26.1.2015 22:34:18

0
Ubisoftun bu yıl çıkan oyunlarının zamunda linklerini burda paylaşasım geldi

KFK

26.1.2015 21:32:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Hiç kusura bakma kardeşim ülkede gidip bi oyuna 180 TL veremez herkes.Doğaldır rest çekilmesi.Adam sonuçta para verip key alıyor ve ubisoftta bundan kâr sağlıyor;adamın para verip aldığı oyunu hesaptan siliyorsun.Mantık neresinde bunun?
Hayır diyalogla çözülebilecek bir mevzuyu o noktaya götürmenin zararından bahsettim. Diyalogla çözülebilir. Çözülemediği takdirde adamın oyununu hiç oynamazsın olur biter. Ölüm varmış gibi sanki ucunda! Mesela AC3'ü hiç sevmedim hiçbir şekilde de bilgisayarıma bulaştırmadım. Aynı şekilde COD serisinin son oyununa (multi olarak zaten COD 4'ten sonra seriyi bıraktım) hiç bulaşmadım. Böyle daha örnekleri var uzatmıyorum. En sevdiğim seri Metro serisidir benzer zırvaları onlarda görsem aynı tavrı sergilerim. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Hiç oynamamanın da bir seçenek olduğu unutuluyor...

sieve

26.1.2015 20:30:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: KFK Torrenttan indiririm diyerek kendince rest çeken arkadaşlar tam da bu noktada bir ironiye hayat veriyorlar. Sen şu an yüzde yüz haklı olduğun konuda, ülkende orijinal oyun alan sayısı bir hayli düşük olduğu için zaten ciddiye alınmıyorsun! Verdiğin tepki yine dönüp dolaşıp sana zarar verecek...
Hiç kusura bakma kardeşim ülkede gidip bi oyuna 180 TL veremez herkes.Doğaldır rest çekilmesi.Adam sonuçta para verip key alıyor ve ubisoftta bundan kâr sağlıyor;adamın para verip aldığı oyunu hesaptan siliyorsun.Mantık neresinde bunun?

BSC Misafiri

26.1.2015 18:41:29

0
benimde ac unity silindi arkadaşlar ubisoft kendilerinin sorumlu olmadığın ısöylüyor fakat anlamış değilim benim kütüphaneme eklemiş olduğum oyunu nasıl geri alabilir saçma sapan birşey yaptı g2a dan ticket açtık bekliyoruz umarım mağdur bırakılmayız .! almıyım almıyım diyorum korsanı kul hakkıdır diyoruz ama ne biliyim Allah affetsin . yinede korsana hayır demekten başka bir seçeneğim yok .

Pete Dunham

26.1.2015 18:34:42

0
Ubisoft boyle gicik hareketlerde bulundukca oyun alasim gelmiyor bu firmadan.

pirate19

26.1.2015 17:49:39

+1
Kolayı var torrent

Six Feet Under.

26.1.2015 17:40:15

0
Sıkıntı yok Ubisoft oyunlarını Steam'deki 180 liralık fiyat politikasından sonra bedava oynuyorum zaten :)

luganoguz

26.1.2015 17:23:18

0
İronidir inşallah ?

Rogue One

26.1.2015 17:13:23

-5
uplay steamdan daha iyi. ubispft bazı konularda pek çok firmadan daha iyi ben memnunum umarım ileride diğer firmalar gibi bozmaz

Mr.ED

26.1.2015 17:07:53

0
Almayın kardeşim çok mu zor? Küçük geliştirici oyunlarını alırım destek olmak için de, işi tekele dökmüş adama neden para vereyim. Hem verdiğim paranın karşılığını alabilecek miyim ki? Sen pc kullanıcısına port oyunu sür. Bir de fahiş fiyat iste yok böyle dünya. İndir torrentten oyna. Çok mu beğendin oyunu 2 yıl sonra fiyatı düşsün hak ettiği değere gelsin al geliştiricisine destek ol.

klongs

26.1.2015 16:57:47

0
yav her yere aynı fiyat yapsınlar o zaman insanlarda böle takla atmasın 5 oyun parası konsolun parasına eşit season pass zımbırtısını katarsan 4 oyunda geçiveriyo bu nasıl bir kazıktır ya.

turcalo

26.1.2015 16:16:57

-3
Çoğu kişi anlamakta zorluk çekiyor ucuz alınan oyunlar,Türkiye doğudan geçirilen kaçak giren herhangi birşey gibi sen bunu satın alırsan riskini bilerek alırsın yakalanırsa elinde patlar o yüzden yasal değil. Ubiyi gram sevmem ama bu olayı tüm firmalar yapar umarım oyunlar silmesinden çok sonrakiler için yaptırım olmalı. Çok ucuz olan region(rus) fiyatları yükseltip yüksek olan (Eu) ucuzlatıp fiyatları dengelemeleri lazım. Eu'da 60$ oyun Rusya'da 15$ felen olabiliyor.Olması gereken Rusya'da=30$ Eu=45$ gibi.

senseman62

26.1.2015 15:55:00

0
Saçmadan seçmeler.

Albus Dumbledore

26.1.2015 15:48:36

0
Lisanslı oyuna korsan muamelesi yapılması tam bir skandal.

alemburda34

26.1.2015 15:42:20

0
Sanki bedavaya alıyoruz benim parayla almış olduğum oyunu silmek düpedüz hırsızlık :(

doruk_1

26.1.2015 14:49:37

0
Ben gidiyim orjinal alayım, 3 gün sonra hesabımdan silinsin.. Ama diğer kişi torrent 'ten oyunu indirsin ve sorunsuz şekilde istediği kadar oynasın. Adaletin için teşekkürler ubi..

barisdragon

26.1.2015 14:24:44

0
Ucuz diye hede hödö sitelerden key alıp ağlıyonuz amazon gmg steam playstore bunlardan şaşmayın.

Johnny Silverhand

26.1.2015 14:22:34

0
Biraz ucuz fiyata satsalar da kendi sitelerinden alsak. Ubisoft oyunrını torrentten kullanmaya devam.

İrfan

26.1.2015 14:05:19

0
G2A'da, benim senin gibi insanlar, kampanya ile ucuza aldıkları, ekran kartından gelen veya bir şekilde elde ettikleri oyun keylerini satıyorlar. G2A kendisi satış yapmıyor. Bir tek GTA V ön siparişini kendisi yaptı bildiğim kadarıyla.

keremec

26.1.2015 12:32:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: turcalo Yasa dışı key humble bundle'da yapanlar vardı gördüm bir kaç site felen paypal ile alıp sonra parayı geri çekiyordu. Büyük ihtimal uyanığın biri bu şekilde ubisoftan yüksek miktarda oyun almış olabilir. Ubi'de peşine düşmüştür. G2A hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla sırf kullanıcılar satış yapıyor "sahibinden" gibi bir site o yüzden güvenilir değil. Mesela Steam'de bir oyun alsan hediye onu para ile satman yasak ama satan çok ilgilenen yok. Satan kişi şikayet edilince anca dikkate alınıyor. G2A'da aynı şey.
G2A da 3 çeşit satıcı var 1.G2A nın kendi sattığı keyler 2.G2A nın satmadığı ama G2A nın referans olduğu satıcı gibi birşey(Selected Offer) yazıyor. 3.Herhangi birinin sattığı keyler.

Guest-96B6D01A8

26.1.2015 11:55:31

0
ubisofttan oyun alan kaldı mı hala ? domalan varsa bunları dert etmesin başta domalmayacan yoksa böyle çakarlar

SilentHunterHD

26.1.2015 11:54:16

0
Bu yaptıkları şey rezalet den başka bir şey değil. Asla ubisoft oyunları almam bundan sonra hiç de sıcak bakmıyordum zaten.

Guhong01

26.1.2015 11:30:47

0
Ubi oyunlarını artık korsan oynamalıyız

BSC Misafiri

26.1.2015 11:27:26

0
Gördüğüm kadarıyla sorunlar hep G2A'dan alınanlarda çıkmış. Instant GamGaming'den alınan oyunlar da silinmiş mi?

Mr xXx

26.1.2015 11:15:11

+1
Kim ne derse desin abi steam dışında bi yerden oyun almam oynamam pahalı oyunlarıda fiyat düşsün diye bekliyorum ama ubi oyunlarını almam

kental

26.1.2015 11:03:47

0
Hani uyarırlar anlarım. Ancak sen ne hakla -lisanslı olarak- alınan bir keyi hesaptan silebiliyorsun?. Madem kuyruk acın var, çıkar yeni bir uygulama ve de ki; "Bundan sonra Uplay dışı sitelerden alınan keylere region lock gelecek, eğer sistemi kötü niyetle kullanırsanız hesabınızdan silinecek." Bunu söyleyecek yüreği olmayan bir firmadan bahsediyoruz. Geriye dönük uygulama yapan bir firma. Çok önceleri almış olduğunuz oyunları bile silebilirler belki. Bir daha alışveriş yapmayın ve yaptırmayın arkadaşlarım. Ben kimseye önermeyeceğim.

Master_Evil

26.1.2015 10:47:31

+1
rezalet

Rash_x

26.1.2015 07:15:26

0
http://forums.ubi.com/showthread.php/1001533-Concerning-Far-Cry-4-removal-from-our-libraries-Open-letter-Forums Arkadaşlar ingilizcesi olan arkadaşlar okusun. %100 katılıyorum bu yazıya. Acıkcası Splinter serilerini satın alan biriyim onun dışında AC veya Farcry serilerini almadın sebebi de ubisoft. Benim can sıkıntım çok önceye dayanıyor PoP döneminden. Orjinal aldığımız PoP oynayamıyorduk neyse geride kaldı onlar. Torrent olayı ile ilgili şunu söylemek istiyorum korsan oyun kullanmak iyi ve güzel birşey değil kesinlikle. Korsan oyunlarda şöyle birşey var eğer oyunu beğenirseniz geliştiricileri destekleyin. Evet katılıyorum buna. Sevdiğiniz beğendiğiniz bir oyunu destekleyin. Ubisofta gelecek olursak , eğer siz para verip bir oyunu aldıysanız ve ubisoft oyuncuları mağdur edecek şekilde bir yola gidiyorsa sadece torrent indirip oynamayın :) imkanınız varsa eşe dosta da dağıtın bu oyunu. Korsandan falan değil para veren ve mağdur olan bir sürü insan var. Ubisoft kafasına göre böyle bir tutum sergiliyorsa sizde para verdiğinizden dağıtım haklarını kendi üzerinize alabilirsiniz. Eşe dosta arkadaşınıza verin oynasın oyunu. Cloud sistemi bile işlemeyen bir uplay sistemi ile alfa sürecindeki oyunları pazarlayarak bizi soymaya çalışan insanlara bu yakışır. BSC editörleri korsana karşılar haklılarda ancak ubisoft söz konusu ise korsan falan değil bu. Herkesin en doğal hakkı bu alfa sürümleri denemek. Oyun falan yok ortada zaten

turcalo

26.1.2015 05:04:27

0
Yasa dışı key humble bundle'da yapanlar vardı gördüm bir kaç site felen paypal ile alıp sonra parayı geri çekiyordu. Büyük ihtimal uyanığın biri bu şekilde ubisoftan yüksek miktarda oyun almış olabilir. Ubi'de peşine düşmüştür. G2A hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla sırf kullanıcılar satış yapıyor "sahibinden" gibi bir site o yüzden güvenilir değil. Mesela Steam'de bir oyun alsan hediye onu para ile satman yasak ama satan çok ilgilenen yok. Satan kişi şikayet edilince anca dikkate alınıyor. G2A'da aynı şey.

luganoguz

26.1.2015 02:36:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: m-99 Altın dışkı ödüllerinde Ubisoft ve EA yarışacak gibi gözüküyor artık.
EA melek gibi kalıyor bence ubinin yanında..

m-99

26.1.2015 01:55:33

+2
Altın dışkı ödüllerinde Ubisoft ve EA yarışacak gibi gözüküyor artık.

RedTurkei

26.1.2015 01:46:24

-1
Arkadaşlar yasa dışı key yok diyorsunuz fakat var sizinle şöyle bi anımı paylaşayım WoW da bi güzel gold la key binek pet satın aldım, adam keyi gönderdi gayet güzelde çalıştı aktif ettim, oh dedim ne güzel gidim uyuyum ben böyle herşeyi hallederim, neyse 2 gün sonra bir açtım oyunu oda ne ban , noluyo lan dedim.. Blizzard şöyle bir mail gönderdi girdiğiniz keylerin karşılığı yok yani türkçe meali parası ödenmemeiştir, karşılıksız çek misali adamlar kabzumal değil heralde key kullanılmış ama ödemesi yok, Bir şekilde sızıyor bu herifler ve size karşılığı olmayan parası ödenmemiş keyi yolluyor olay bu, olmaz olmaz demeyin sanal alemde her türlü ifnlik var..

WiiSmash

26.1.2015 01:23:49

+1
Altın dışkı için fena zorluyolar. Başarılar

KaptanKenway

26.1.2015 01:19:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01
alıntı:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier

alıntı:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Adam parasını vermiş, Ubinin kendi sisteminde de keyi aktif etmiş. Hangi hakla neye dayanarak silebiliyorlar? Bu kadar açgözlü bir firma görmedim. Neticede G2A veya diğer siteler de bu keyleri kendi kafasından üretmiyor. Her halükarda Ubinin satışlarına yansıyor bu.


kaçak, çalıntı veya yasadışı key?


kaçak yasa dışı key nasıl olsun??
Yasadışı key diye bişey yok kardeşim kafana bunu yerleştir. G2A Ubisoft firmasının içine gizlice giripte almadı bu keyleri, anlaşarak vermiştir Ubisoft.

DaenerysStormborn

26.1.2015 01:16:28

+1
steam de 180 lira yaptıunız oyunlarınızı.. dedik ki bu kadar abartmayalım başka yerden alırız. ama illa tekele bağlatacaksınız değil mi. o zaman inadına korsan anasını satayım.

Rogue One

26.1.2015 01:14:32

-5
benim oyunlar silinmemiş yaşasın ubisoft yaşasın uplay yo yee

Hoid

26.1.2015 01:03:13

0
Şaka mı bu ? Bunlar ARAL danda beter çıktı ...

StrikeX

26.1.2015 00:57:33

0
kaçak key mi ahah saçmalığında bu kadarı. g2a dan alınan keylerin hiçbirinde sorun yaşamadım.

KFK

26.1.2015 00:54:42

0
Torrenttan indiririm diyerek kendince rest çeken arkadaşlar tam da bu noktada bir ironiye hayat veriyorlar. Sen şu an yüzde yüz haklı olduğun konuda, ülkende orijinal oyun alan sayısı bir hayli düşük olduğu için zaten ciddiye alınmıyorsun! Verdiğin tepki yine dönüp dolaşıp sana zarar verecek...

michael01

26.1.2015 00:51:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier
alıntı:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Adam parasını vermiş, Ubinin kendi sisteminde de keyi aktif etmiş. Hangi hakla neye dayanarak silebiliyorlar? Bu kadar açgözlü bir firma görmedim. Neticede G2A veya diğer siteler de bu keyleri kendi kafasından üretmiyor. Her halükarda Ubinin satışlarına yansıyor bu.


kaçak, çalıntı veya yasadışı key?
kaçak yasa dışı key nasıl olsun??

MassiveDeviL

26.1.2015 00:22:04

0
GTA 5 ile beraber çoğu oyunu "ARAL - PLAYSTORE - STEAM"den satın aldırma politikasına ait "haber"ler görüyorum .....

Megas Red

26.1.2015 00:13:24

0
Altın mok Ubiye yol aldı!

emre1393

26.1.2015 00:12:55

0
Ubisoft yine ayağına sıkıyor. Su fransızlar başta da kurtulsak

BSC Misafiri

26.1.2015 00:12:31

+2
Haberi öğrenir öğrenmez Far Cry 4'ü torrente koydum. Almayı düşünüyordum ama bu saatten sonra Ubi oyunlarını torrentlemeye karar verdim. EA bile kendine çeki düzen vermeye çalışıyorken Ubi battıkça batıyor. Hayır yani müşteri memnuniyetsizliğinde daha neleri zorlayacaklar merak ediyorum. Almayın aldırmayın kardeşim, bu ne ya.

BSC Misafiri

26.1.2015 00:12:26

-4
Ölsem de korsan indirmem zaten öyle vaktimde yok korsan beleşe indireceğim tonlarca oyuna. G2aya gelecek olursak. Bilinçsiz kişiler neyine güvenip oralardan alır ki?

killuminati25

26.1.2015 00:12:18

+5
Vay anasını satayım sen her adımı bug dolu oyunlar çıkaracaksın millet iyi kötü korsan almayayım orjinal olsun diye dişinden tırnağından artırıp key alacak sonra hesabınızı silerim ha?Hoşt lan ordan az ötede havla.Şimdi bunlardan görüp €A'da yapar aynısını.

BSC Misafiri

26.1.2015 00:12:01

0
Bu Ubishit tam bir hırsız.Zaten son zamanlarda;Far Cry 4'ten başka doğru düzgün oyunları çıkmadı.

thedeli

26.1.2015 00:04:58

+1
Farcry4 seson pass gitti benim. Para veriyorsun, korsan almayalım diyorsun, getirdikleri duruma bak. ubisoft tam bir... ... .. anlaşıldı..

KaptanKenway

25.1.2015 23:33:55

+1
Ve ayrıca bugüne kadar indirdiğim torrent Ubisoft oyunlarını oynamaktan ilk kez gururlandım. Ben her zaman demişimdir; sen adam akıllı bir Prince of Persia oyunu yapana kadar bütün oyunlarını kaçak indiricem diye. Ki bugünden itibaren şu yaptıklarından dolayı bu oyunu çıkarsan bile yine para vermem. Yaptığın AC:Unity oyunun ortada buglardan oynanmadığını yarımyamalak çıktığını biliyoruz. Bundan sonraki oyunlarına zaten güvenimiz kalmadı.

KaptanKenway

25.1.2015 23:25:36

0
Oyunlarını almayın almayın diyorsunuzda sadece Türklerin almamasıyla koca şirket batmaz veya o oyunu çıkarmaktan vazgeçmez. Çünkü dünya genelinde görüyorsunuz Kickstarter projesi adı altında nice oyunlara ne kadar çok para bağış yapılıyor, "acaba oyunun senaryosu iyi olur mu, grafiği güzel olur mu, iptal edilir mi" düşüncesini akıllarına getirmeden adamlar veriyor paraları. E firmalarda bu fırsatı tepecek kadar salak olmadığına göre yılda 3 oyun çıkarsalar Türkler olmasa bile İngilizler amerikalılar vs. alır. Biz akıllı milletiz gözümüzü açarızda, keşke aynı şeyi diğer milletler içinde söyleyebilsek. Böylelikle bu sahtekar firmalar ortadan kalkar ve yerine Naughty Dog, CD Projekt RED gibi daha güvenilir ve istenileni fazlasıyla veren şirketler gelir.

2K

25.1.2015 22:35:29

0
Benim uPlay hesabımdaki tüm oyunlar G2A gibi sitelerden alınmış oyunlar çünkü bana Euro dayatan bir siteden bir oyuna 170TL vermeme hele Ubisoft gibi bir firmanın oyunlarına. Far Cry 4 de benim hesabımdan silindi ve forumlarında Ubisoft çalışanları ilk başta haberdeki gibi dediler daha sonra Ticket açın iletişime geçeceğiz dediler ama ses seda çıkmadı aynı zamanda Offical değil diyerek hesabından benim gibi oyunları sildikleri kullanıcılara hiç bir yorumda bildirimde bulunmadılar gerçekten rezalet bir firma Ubisoft.

Frozen Grenadier

25.1.2015 22:19:01

-3
quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR Adam parasını vermiş, Ubinin kendi sisteminde de keyi aktif etmiş. Hangi hakla neye dayanarak silebiliyorlar? Bu kadar açgözlü bir firma görmedim. Neticede G2A veya diğer siteler de bu keyleri kendi kafasından üretmiyor. Her halükarda Ubinin satışlarına yansıyor bu.
kaçak, çalıntı veya yasadışı key?

ErayG-TR

25.1.2015 22:16:02

+1
Adam parasını vermiş, Ubinin kendi sisteminde de keyi aktif etmiş. Hangi hakla neye dayanarak silebiliyorlar? Bu kadar açgözlü bir firma görmedim. Neticede G2A veya diğer siteler de bu keyleri kendi kafasından üretmiyor. Her halükarda Ubinin satışlarına yansıyor bu.

turcalo

25.1.2015 21:32:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Ucuz yada değil sonuçta o keyin parası ödenmiş, kendin kullanırsın,ister satarsın ister arkadaşına hediye edersin... UBI kişinin hesabından oyunu silmeyi hangi hakla yapabiliyor. Ucuz'da bulsanız UBI oyunlarını almayın
İşte öyle alıp satamıyorsun ticarete dönerse silinir oyunlar misal g2a. Ubinin yaptığı saçma öncekilere değilde bundan sonrakilker için yaptırım yapabilirlerdi.

BSC Misafiri

25.1.2015 21:31:27

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri evet benim basımada geldi 40 liraya düştü hemen kaptım ama bir gün sonra oyun uplayden silindi allah bu açgözlü insanları islah etsin
Burada heralde kendinden bahsediyorsun.

BSC Misafiri

25.1.2015 21:31:06

0
Tamamen orjinal oyun alma taraftarıyım. Steam hesabımda 100 küsür oyun var. Origin hesabımda 25 oyun var. Ama bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu. Hiç kimse sizin bug dolu yarım yamalak piyasaya sürülmüş oyununuza o parayı vermez. g2a.com fiyatı bence eder fiyatıydı o oyunun. Meraklısı da değiliz optimizasyon özürlü, ezbere aynı şeylerin yapıldığı ve yıldan yıla hiç yenilenmeyen dandik oyunlarınızı oynamaya. Ubisoft benim için bitmiştir.

Aeschyli

25.1.2015 21:23:08

0
Anlamadığım kimse dava edemiyormu bu haysiyetsizleri ? Sıkıntı varsa 2 şirketin kendi arasında çözmesi gerekir. Bu orjinal oyun alan kullanıcıya hakarettir.

Dovahkiin

25.1.2015 21:15:08

+2
Habere şaşırmadım da ne kadar çok ubi oyunu alan varmış ona şaşırdım. Cidden vakit ayırıp şu dandirik ac oyunlarını mı oynuyorsunuz? Verdiğiniz parayı geçtim, vaktinize yazık lan.

feriox

25.1.2015 21:09:26

+1
Benim de far cry 4 keyimi banlamışlar, Türkçe yamanın hatırına ac unity de almayı düşünüyordum ama bu saatten sonra aklımdan bile geçirmem.

Ouroboros_Tasarım

25.1.2015 21:03:37

+4
Senin Kurdugun Sistemi Si.eyim Ubisoft

HighSector

25.1.2015 20:56:53

-1
Valla ben Ubisoft oyunlarini ilk ciktigi anlarda almam, Ubiplay platformunuda kullanmiyorum Ubisoft ve EA Games'e de gıcık oluyorum. Ubisoft ve EA Games e benden ancak 5 calisiri her oyununa. Hatta şuan elimde Watch Dogs Ubiplay Keyi var satiyorum ekran kartindan cikmisti isteyene satarimda 40 tlyede..

Mefrak

25.1.2015 20:32:51

+1
Batın, sürünün, gün yüzü görmeyin para göz vicdansız karaktersizler.

BlackBeasT

25.1.2015 20:22:24

+1
Ucuz yada değil sonuçta o keyin parası ödenmiş, kendin kullanırsın,ister satarsın ister arkadaşına hediye edersin... UBI kişinin hesabından oyunu silmeyi hangi hakla yapabiliyor. Ucuz'da bulsanız UBI oyunlarını almayın

bughunt

25.1.2015 20:03:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bughunt ubisoftun forumlarına girdim sorun g2a nın belirlenen bazı bölgelere tavsiye edilen fiyatın altında satmaları.site şimdi fiyatları güncelledi örneğin ingiltere de yaşıyorsanız VAT %27 ek fiyat ekleniyor önceden bu yokdu oyunları herkes ucuzdan aldığından ubinin zoruna gitmiş ve burdan alınan region dışı keyleri banladı.satılan keyler sahte olduğundan değil hepsi ubisoftan alınmış ama anlaşmaya uygun olarak satılmadığından.
burdan da şu sonuç çıkar ki steamı 190 tl gibi anlamsız fiyatlamaya zorlayan bu haysiyetsiz adi ubisoftun işidir.

bughunt

25.1.2015 20:00:54

+1
ubisoftun forumlarına girdim sorun g2a nın belirlenen bazı bölgelere tavsiye edilen fiyatın altında satmaları.site şimdi fiyatları güncelledi örneğin ingiltere de yaşıyorsanız VAT %27 ek fiyat ekleniyor önceden bu yokdu oyunları herkes ucuzdan aldığından ubinin zoruna gitmiş ve burdan alınan region dışı keyleri banladı.satılan keyler sahte olduğundan değil hepsi ubisoftan alınmış ama anlaşmaya uygun olarak satılmadığından.

BSC Misafiri

25.1.2015 19:54:40

-1
evet benim basımada geldi 40 liraya düştü hemen kaptım ama bir gün sonra oyun uplayden silindi allah bu açgözlü insanları islah etsin

BSC Misafiri

25.1.2015 19:54:23

0
İnstant gamingden FC 4 almıştım oyunu defalarca bitirdim ama yinede sikilmadim umarım silmemislerdir

BSC Misafiri

25.1.2015 19:54:10

-1
ubisoftun oyununu almak herseyden önce oyunculuga ihanettir

michael01

25.1.2015 19:49:04

0
benim anlamadığım g2a keyleri kendi mi yapıyor yoksa direk ubisofttan mı satın alıyor????Adamlar kendi kendiye key mi üretiyor

daedlus

25.1.2015 19:37:52

0
g2a fiyatları ikiye katlamış :D geçen ac unity 32 liraydı şuan 65 lira muhaha alanlara geçmiş olsun..

Promathia

25.1.2015 19:30:17

+5
Ubisoft oyunlarını satın almanız saçma zaten :) ayrıca benim istediğim yerden satın alma özgürlüğüm oldugu gibi satıcılarında istediği gibi fiyat kırma hakkı var g2a 10dolara satıyor diye almayacakmıyım ? Farcry4 üde bedavaya getirdim zaten gtx980 alinca şu haberden sonrada ubisoft oyunu almam :) alanada salak gözüyle bakarım. hadi bakalım basın eksileri.

Sonen

25.1.2015 19:27:20

+3
quote:

Orijinalden alıntı: balikraker Bundan sonra ubisoft oyunlarını oynamaya Uplay yerine Utorrent le devam ediceğiz gibi.
Biraz daha ucuzlayınca FarCry 4 almayı düşünüyordum tabiki g2a gibi bir siteden fakat bu haberi okuyunca çözümü Utorrentte buldum. Varsın online oynamayayım oyunu ama haksızlığa da uğramayalım.

demo22

25.1.2015 19:24:20

+1
sözde abd, ama iş tekellere gelince abd ortada yok bütün dünyayı sörmesine izin veriliyor.

McMaDNeSs

25.1.2015 19:15:06

+1
Bence Dünyada üretilen hiçbir oyun 100tl nin üstünde bir fiyatı hak etmiyor. Bu yüzden benim gibi düşünen birazda vereceği paraya acıyan halk sağa sola başvuruyor. Ubisoft un bunu yapmaya gram hakkı yok onu fiyatları öküz gibi yükseltmeden önce düşünecektiler nasıl olsa halk sazan sövsede bağırsada çağırsada alıyor para benim cebime giriyor diye düşünüyo aslında almayacaksın bunların oyunlarını bak ozaman nasıl fiyatları düşüyor varsın AC Unity oynamayın varsın FarCry 4 oynamayın Garanti Veriyorum FarCry 5 en az %50 fiyat düşüşüyle çıkacak.

luganoguz

25.1.2015 19:10:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: darko17 iyi yapıyorlar. ubisoft'un oyununa para veren adama az bile.
Bunu yazmaya girmiştim çıkıyorum.

MadSlinger

25.1.2015 19:07:13

+2
Pringles Migros'da 5 TL. Bizim orada ki bir bakkalda ise 3 TL. Şimdi firma gelip cipsimi elimden mi alacak? Para verdiğim oyunu nasıl kaldırabiliyorsunuz? AC:Unity'nin ederi 20$ falan. 50$'a satıldığına şükredin. Bence 2015 i beklediler bunu uygulamak için. Geçen sene uygulasalardı Altın Kaka ödülünü alırlardı.

bughunt

25.1.2015 19:06:17

+1
g2a dan aldığım 30 usd lik ACU yi silmşler.Aldığım zaman amazonda da aynı fiyatla indirimdeydi.çok fena sövecem bu adilere 15 oyunum var varsın d,ğer oyunlarımda silinsin.banlasınlar isterse bu nasıl bi şeydir adam benim hesaptan kafasına göre oyun siliyor.

Nevfel

25.1.2015 18:45:51

+5
Diyorki bu sitelerden alınca sizi kazığa oturtamıyoruz, illa oturacaksınız boşuna da yağ getirmeyin.

darko17

25.1.2015 18:43:57

+9
iyi yapıyorlar. ubisoft'un oyununa para veren adama az bile.

KortX

25.1.2015 18:36:22

+1
Ubisoft kaybeder sıkıntı yok. Zaten yaptıkları hatalar (buglu oyun çıkarma gibi) zemin hazırladı. Bu yaptıkları hareketle daha çok müşteri kaybederler. İyi oluyor bir yerde .

Cpt. Miller

25.1.2015 18:27:57

+2
Ubisoft kusura bakmasın hiçbir oyuna 180TL verip ön siparişle almam, G2A'dan Far Cry 4 ve season pass almıştım umarım böyle bir durum ile karşılaşmam.

Ultra999

25.1.2015 18:25:41

0
benim ubisoftun kendi sitesinden aldığım oyun silindi. bir kere daha ubisofttan birşey almam. 1 sene önce kampanyayla anno 1404 ve venice dlc sini almıştım. bakıyorum hesabım boş.

keremec

25.1.2015 18:24:32

+33
Bundan sonra ubisoft oyunlarını oynamaya Uplay yerine Utorrent le devam ediceğiz gibi.

dabanemrah

25.1.2015 18:15:51

+1
bu haber cuma gunu gelseydı keske g2a dan ılk defa alısverıs yapayım dedım farcry 4 aldım aktıvasyonuda yaptım ofısten eve geldım oyun lıbrary de yok ubı ve g2a mesaj attım ubı banladık bız dıyor g2a da henuz ses yok su ıcıcez sanırım 1 bardak.

gaussfire

25.1.2015 18:09:26

+12
Ubisoft sen assagilik, duzenbaz, guzelim markalari mahveden gurur yoksunu, paragöz, oyunculardan ne kadar araklasam diye dusunup kendi cikarlari icin ugrasan zavalli bir firmasin senin oyununu aldigim gune lanet olsun bundan sonra hediye gelmedikce senin oyununu oynamam icimde cok fazla tuttugum cumleler var da banlarlar diye soylemiyorum

BSC Misafiri

25.1.2015 17:51:19

+2
bu resmen korsana çağrı başka bir açıklaması yok.

ronaldinho62

25.1.2015 17:48:27

+6
Biz oyunu orijinal almak için her şeyden 3-5 kuruş arttırmaya çalışıyoruz adamlar zorla korsana teşvik ediyorlar. Ubisoft sen kaşındın.

waltran

25.1.2015 17:45:10

+1
ekran kartının verdiği oyun sırf uplay de olduğu için oynamayan arkadaşlarım var. kendilerini ne sanıyorlarsa birde oyunları kaldırıyorlarmış ha :D anca gülerim buna

keremec

25.1.2015 17:42:50

+2
Bir dakika şimdi bunlar benim para verip aldığım oyunu nasıl hesaptan kaldırıyor birde keyin g2a gibi bir siteden alındığı nasıl anlaşılıyor ?

Holy-Ghost

25.1.2015 17:37:41

+1
Oyun şirketi oyuncularla restleşiyor oyuncuların böyle şeylere toplu tepki göstermesi gerekiyor,şimdiye zaten oynayanda oynamıştır silsen kimsenin umru olmaz.g2a dan değil ubisofttan oyun alırken bence 2 kez hatta 5 kez düşünmek lazım, değer görüpte para verdiğim tek oyun valiant hearts geri kalan oyunlarıda zaten çöp benim için.

Wabbajack

25.1.2015 17:31:48

+5
quote:

Orijinalden alıntı: edd121 napalım ölelim mi torrent ten mi çekelim napalım yani iyi kötü paranızı alıyorsunuz çöp oyununuzun satıldığına sükür etmiyorlarda hesap siliyorlar.
Milleti eski alışkanlıklarına geri döndürmeye çalışıyorlar zorla değilmi

edd121

25.1.2015 17:25:12

+10
napalım ölelim mi torrent ten mi çekelim napalım yani iyi kötü paranızı alıyorsunuz çöp oyununuzun satıldığına sükür etmiyorlarda hesap siliyorlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız