Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, 12-18 Ayda Bir Bomba Çıkaracak!

 

 
Ubisoft'dan Alain Corre, her 12-18 ayda bir Ubisoft ile özdeşleşmiş dev oyunların yenilerini çıkarmayı planladıklarını belirtti. Corre, şirketin bu strateji ile çalışacak olmasının harika bir düşünce olduğunu ancak her çıkaracakları yeni oyunun tüketiciyi hayal kırıklığına uğratmadan ve serinin gidişatını bozmadan yapımın oldukça stresli bir iş olduğunu belirtti. 
 
Corre, konuyu Call of Duty'ye getirerek, "Asla kalitesinden ödün vermeyen bir oyun,   bundan sonraki oyunlarımızda kesinlikle bunu örnek alacağız." diye konuştu.

Evet, BSC okuyucuları. Bu haber aslında çok önemli. Ubisoft gibi bir dev, artık oyunlarını geciktirmemeye özen gösterecek. Tabi kafalarda hemen "erken çıkacak oyunun kötü olması" gibi bir düşünce oluşmaya başlarken Ubisoft kaliteden ödün vermeyeceklerini açıklıyor.
 
Her sene Splinter Cell, Ghost Recon veya Assasin's Creed'in yeni bir oyununu görmek oldukça heyecan verici olmalı. Ha bu arada Ubisoft, arada bir de Beyond Good & Evil'a da göz atsan hiç fena olmaz...


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Full Metal Alchemist RPG Geliyor! Awakening'i Önce Avrupalı PSN'ler İndirecek

sawgiray

15.2.2010 23:04:02

0
Azdaha kalbime indi,Ubisoft aldı dedim InfinityWard'ı oyunun içine edeceklerdi,başlık değişirse güzel olur benim gibi kalbine inecekler olabilir,sonumuz Battlefield gibi olmasın. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız