Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türklerden Yeni Bir Half Life 2 Modu


 
     En az oyunun kendisi kadar hazırlanan modları ile de oyuncuların sayısız saatler geçirdiği Half Life serisinin ikincisi için Türkler'den yeni bir hayran modu daha geldi.
 
      Daha önce yaptığımız bir haberde aynı ekip tarafından hazırlanan ve kardeşi Combine askerleri tarafından kaçırılmış bir direnişçinin, kardeşini geri kurtarma çabalarınaşahit olduğumuz bir oyun modunu sizlerle paylaşmıştık.
 
     Conquer the City adlı bu yeni oyun modunda ise direnişçilerin bulundukları şehri Combine askerlerinden geri alma çabaları anlatılacak.  Online tabanlı bu modda direnişçileri veya Combine askerlerini seçerek şehirdeki üç önemli noktayı ele geçirmeye çalışacaksınız.
 
     Videosuna buradan ulaşabileceğiniz moddaki her iki tarafın ve oyunun diğer özelliklerine, ayrıca modun yapımında emeği geçen isimlere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
"Direnişçiler:
Direnişçiler, saldırmak için sahip oldukları silah donanımı Combine'lardan oldukça düşüktür. Kullanabilecekleri silahlar USP Match, .357 Magnum, MP-7, HE Grenade ve RPG Launcher 'dır. Ayrıca ek olarak Mounted Pulse Gun ve Sentry Turret kullanabilirler. Taşıt olarak ise Muscle car ve Buggy car ve Jet-Ski kullanabilirler.

Combine:
Combine, Direnişçilere oranla donanım bakımından oldukça zengindirler. Kullanabilecekleri silahlar USP Match, SPAS-12, AR 2, MP-7, HE Grenade 'dir. Silah çeşitliliği az olmasına rağmen Direnişçiler gibi Mounted Pulse Gun, Sentry Turret, Hopper Mine, Manhack, Roller Mine, kullanabilirler. Ek olarak Strider, APC, Hunter-Chopper ve Gunship kullanabilirler. Ayrıca taşıt olarak APC ve Dropship kullanabilirler.
 
Fakat 2 tarafın ortak bir durumu vardır. Örneğin Combine seçen birisi silahlarını seçmek zorundadır. MP-7 almış ise AR 2 alamaz, AR 2 alırsa MP-7 alamaz. Direnişçiler içinde aynısı geçerlidir. Magnum alan birisi, USP Match alamaz. RPG Launcher alan birisi MP-7 alamaz."
 
Ekipte yer alan kişiler:
Corporal53(mapper-lider)
iği(model tasarım)
BlueMartini(kodlama)
Erozbey(map-ses-küçük lider)
 


 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Half Life 2 Mod Conquer of City
Portal 2 Özellik Videolarının 6. ve 7.si Yayında Mayıs Ayı Konsol ve Oyun Satışları (Amerika)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.7.2013 12:35:33

0
link

tlgxtlg

18.7.2010 23:31:00

0
Oldukça başarılı bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız