Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Oyun Pocket Universe Steam Greenlight'ta Destek Bekliyor


    Steam Greenlight'ta destek bekleyen Türk yapımlarının arasına bir yenisi daha eklendi. likeMe Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen Pocket Universe, iki kişi tarafından hazırlanıyor. Bu senenin sonunda çıkması beklenen oyun için yayınlanan tanıtım metnini aşağıdan okuyabilirsiniz. Pocket Universe'ın Steam Greenlight sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
    "Pocket Universe felaketin eşiğine gelmiş insanoğlunun cep evrende tekrardan doğma çabasını anlatmaktadır. Pocket Universe'i diğer survival oyunlarından ayıran özellik içinde similasyon ve management türünün izlerini taşımasıdır.

     Başlıca amacımız ülkemizin biz ile birlikte gönderdiği kişi ile birlikte yeni bir topluluk yaratmak. Etrafta daha önceden cep evrende sıkışıp kalmış insanları etrafında toplayarak veya başka ülkelerin gönderdiği insanlarla birleşerek topluluğumuzu büyütüp insanoğlunun varlığını sürdürmesini sağlamaktır.Tabikide bunu yaparken dışardaki tehlikelere karşı kendinizi savunmanız gerekir.Bunun için üssünüzü güçlendirin.

     likeMe Oyun Stüdyosu adı altında yapım ekibi yazılım ve geliştirici Arda Süer Özçelik, modellemesini Oktay Özçelik üstlediği Pocket Universe 2015'in 4.çeyreğinde erken erişimle oyuncuların huzuruna çıkmaya hazırlanıyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
pocket universe pc türk indie türk oyunu türk yapımı türk oyunları
Türkiye Gamescom’da İlk Ülke Standını Açtı! Yeni Bir Mod Skyrim'in Dünyasını Animasyon Filmine Çeviriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kımyasal

9.8.2015 09:25:31

0
Daha iyi yapımlarda gelir İnşallah.

SkYHawKTR

8.8.2015 12:14:31

0
500 bin dolar da para istiyolar indiegogo'da :D

BSC Misafiri

8.8.2015 10:48:45

-1
Oyunun adı bana Fringe 5.Sezonu hatırlattı

angela99

8.8.2015 05:23:16

+1
Gece gece güldürdü. Hadi grafikler kötü bari half life 1 gibi bir oun yapın aga. Bu ne ya. Şafak sezerin Maskeli Beşlerdeki film sahnesindeki hayaline dönmüş. o ne ya inek koyunlar, aga ya yani bari bir oyun yapıyorsun. Devamı olan, geliştirebileceğin birşey yap. Mesela halk life 1'in Türk yapımı farklı konu ve hikayesi olan bir oyun yapın. Bu nedir? Artık bişi demiyorum. Hadi hayırlısı, emeğinize sağlık ama yani bu kalitede en iyi savaş oyunları gider. Çünkü savaş oyunlarında pek detaya gerek yok. Vur geç olayı var. Yeni silah ve zırh, yardım paketi gibi şeyler var. Bir hikayesi felan var. Hele ki o müzik hiç olmamış, sanki oyun 1918 lerde geçiyor gibi.

EyesNight

8.8.2015 00:44:18

+1
Türkiyede bu işler yeni yeni kendini belli etmeye başladığı için grafik konusuna değinmeden yorum yapmaya çalışalım daha güzel olur oyun eğlenceli olabilir böyle bir potansiyeli var üzerinde çalışacaklar içerik bakımından zenginleştirilirse ben denemek isterim

Lorkand

8.8.2015 00:29:37

+1
Bence C.H.N bazı konularda haklı. Sırf Türk olduğu için şu oyuna da pek para vermem. M&B grafiği kötüydü ama çok zevkliydi. İki kişinin hatta tek kişinin yaptığı çok daha iyi oyunlar vardır.Yani bu benim görüşüm.Tabi önyargılı olmak istemiyorum ama çok da ümit vaad etmiyor oyun. Şimdi ben arkadaşların nasıl bir yaşam tarzları veya bu oyuna ne kadar vakit ayırabildiklerini bilmiyorum. Ama yine de çok daha iyisi yapılabilir. Neyse bu oyuna 5TL falan verebilirim destek için en fazla.

i_lenker

8.8.2015 00:27:27

0
Bol şans ama survival tema ve iki kişiyle bu iş zor, ve oyun çok çok erken aşamada görünüyor, doygunluk ve bıkkınlık yaratmış diğer survival çalışmalardan kendini ön plana çıkaracak bir özellik göremedim. Early access oyunlarını ne tür kriterlerle seçiyorlar bilmiyorum ama oyunu geliştiren arkadaşlar için de kötü bir tecrübe olabilir. Büyük ihtimal ilk defa oyun tasarlıyorsun ve düzgün bir yol haritan ve tecrüben yoksa kim bilir kaç kere silbaştan yapmak isteyeceksin.

Bromdr

8.8.2015 00:07:59

-2
quote:

Orjinalden alıntı: C.H.N Güzel kardeşim, güzel ülkemizde bilmem kaç tane insan oyun yaptı yapmaya çalıştı ve senin tabirinle benim gibi yırtık dondan çıkar gibi çıkanlar hep kötüledi bu oyunları ve ülkemizde oyun gelişmedi! Buna bağlamak çok komik. Oldu o zaman akıllı telefonlarla yarışa giren ama 2 nesil geriden gelen vestel'e de aslanım koçum ne güzel geriden gelip yüzlerce lira harcatıyorsun deyip telefonlarını kullanalım? Biz maalesef gelişemediğimiz gibi güzel şeyler de yapamıyoruz teknolojik anlamda, bunu benim gibi veya güzel olmamış olmuyor diyenlere bağlamak saçmalıktır zira ben yapamayız edemeyiz demiyorum kötüye kötü diyorum hepsi bu! Ayrıca tanıtımda güzel olan tek şey bu. https://www.youtube.com/watch?v=ouZ1yXWcWTI
Ne kadar boş bir insan olduğunu şu yaptığın ilk yorumdan zaten tüm site anladı kardeşim sen rahat ol huzur içinde yat.

emmre129

7.8.2015 22:05:44

+1
Küçücük bir video ile bu kanıya varmanız doğru değil herşeye ön yargı ile yaklaşmayın. Minecraft 35 yıl önce çıktı diyemi milyonlarca satmayı başarabildi? adamlar java ile bilmem kaç bin bütçeyle oyun yazıp milyarlarca gelir elde ettiler, etmeyede devam ediyorlar. Oyun bu aşamada fena durmuyor çıkışını görebiliriz inşallah.

legendwarior3

7.8.2015 22:04:00

0
http://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Bundle/METAL-GEAR-SOLID-V-THE-PHANTOM-PAIN-Digital-Day-1-Bundle/f59a8a76-0fb5-40d9-8c15-18dff4213eb0 mgs:tpp xbox one ön siparişe açılmış : 145 tl.

C.H.N

7.8.2015 21:22:08

+1
Güzel kardeşim, güzel ülkemizde bilmem kaç tane insan oyun yaptı yapmaya çalıştı ve senin tabirinle benim gibi yırtık dondan çıkar gibi çıkanlar hep kötüledi bu oyunları ve ülkemizde oyun gelişmedi! Buna bağlamak çok komik. Oldu o zaman akıllı telefonlarla yarışa giren ama 2 nesil geriden gelen vestel'e de aslanım koçum ne güzel geriden gelip yüzlerce lira harcatıyorsun deyip telefonlarını kullanalım? Biz maalesef gelişemediğimiz gibi güzel şeyler de yapamıyoruz teknolojik anlamda, bunu benim gibi veya güzel olmamış olmuyor diyenlere bağlamak saçmalıktır zira ben yapamayız edemeyiz demiyorum kötüye kötü diyorum hepsi bu! Ayrıca tanıtımda güzel olan tek şey bu. https://www.youtube.com/watch?v=ouZ1yXWcWTI

ClimbDown

7.8.2015 21:09:16

0
Oyunu oynadındamı konuşuyorsun ha? Bu yüzden bizde gelişmiyor bu işler. Herşey grafik değildir,ve senin gibi insanların yorumlarını görüp sinirlenmek istemediğimden blok.

C.H.N

7.8.2015 20:57:08

-2
15 sene önce çıksa iyi oyun aslında.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız