Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Mount & Blade: Warband, Android'e Geldi

 
 
    Türk oyun sektörünün en önemli firması olarak gösterebileceğimiz TaleWorlds Entertainment, Mount and Blade serisiyle birlikte geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor. Serinin üçüncü ana oyununu bir yandan geliştiren firma, pek de beklemediğimiz bir duyuruyla karşımıza çıktı.
 
    Mount and Blade: Warband, Nvidia ile anlaşmalı olarak Android işletim sistemine sunuldu. Nvidia Shield odaklı geliştirilen Warband'ın diğer Tegra 4 cihazlarda da çalıştığı belirtiliyor. Oyunun Android sürümü tamamen PC sürümündeki içeriği bulunduruyor ve gamepad gerektiriyor
 
    Oyunun Google Play mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Mount & Blade: Warband'ın Android fiyatı 14.99 TL olarak görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mount&Blade Mount&Blade: Warband PC Paradox Interactive TaleWorlds
Daylight'ın PC Sürümü %33 İndirimle Ön Siparişte Warner Bros'tan Machinima'ya 18 Milyon Dolarlık Yatırım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alike03

11.3.2014 11:29:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci Saçmalığa bak Oyun Türk oyunu diyorsunuz ama oyunda bir kelime bile Türkçe yok.. Tüküreyim sizin mantığınıza
Birde Crytek'in yaptigi türkce dublajlı begenmezsiniz. Lafim sana degil. Crytekin Türkce icerik sunmak icin bu kadar ugrasmasina dil uzatan, haksizlik yapanlara. Allah askina kac tane oyun Türkce dublaj sunuyor. Crysis ve birkac Sony oyunundan baska varmi? CD Projekt bile The Witcher 2'de Türkce 'ALTYAZI' masraflarini Türkiyedeki satis kurtarmadi diye The Witcher 3'e Türkce yapmaktan vazgecti. Simdi bu adamlar Türkce hazirlamak icin neden o kadar ugrassinlar. Türk oyuncular destek veriyormu ki onlar Türkce oyun sunsun. Ha ben üzülmedimmi Türkce olmamasina, üzüldüm tabi. Ne yazikki Türk oyuncularin cok büyük bir cogunlugu; "Salakmiyim ben bir oyuna o kadar para verecegim indiririm intenetten" mantiginda. Zaten Titanfall'a bu büyük tepkinin asil sebebinin bu oldugunu düsünüyorum. Tamam para kolay kazanilmiyor ama ucuz sunan yerler de var. Neden orlara bakmiyorsun. En azindan cok begendigin oyunlari satin al gerisini indir. Fakat al, bu sektöre TÜRKIYEDEN yatirim yapki adamlar TÜRKLERE özel icerik sunsun. Adamlar Türklerden para gelmiyor niye onlar icin yatirim yapalimki diye düsünüyorlar. Sorarim size haksizlarmi...

BSC Misafiri

11.3.2014 10:50:49

-1
Ben senin turklugune tukureyim asil. Hayatinda ilk defa bu oyunu duyuyor. At ve kilic nedir duymamis. Butun bu cikan sacma sapan oyunlarin arasinda Turk motiflerini en iyi isleyen oyun budur. Piyasada Turk yapimci yokken dunyayi sallayan, Steamde birinci olan oyun budur. Ve %100 olarak Turkcedir ayrica Turkiyede ozel fiyata satilmistir. Oyun android telefonlar icin degil nvidia shield icin. Turkiyede kac tane shield sahibi var? Adamlar niye bosuna masraf yapsin indie haliyle? Agzi olan konusuyor bi b*k bilmeden.

Hayalci

11.3.2014 10:13:31

-2
..............................

Lyc

11.3.2014 04:13:14

-2
La bi link vereydiniz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taleworlds.mbwarband&hl=tr ve Türkçe desteği olmaması,yazık..

syndicatedynamics

11.3.2014 01:44:35

-2
Bilgisayardaki görüntü hazirlayip nvdia shield emi gonderiyor ? (Onceki haberlerinizde soylemistiniz bilgisayar goruntusunu aktariyor diye)

Ahayri

11.3.2014 01:21:32

0
Oha

zero2900

11.3.2014 00:52:56

0
Shield ı eliem alıp kullandığımda ve daha önceki kullandığım ouya aklıma geldiğinde: Shield bu maçı alır... demiştim. Gerçektende çok donanımlı ve avantajlı bir android konsolu. Tabi satış durumları biraz can sıksada artık warband bile shield da oynanıyorsa kesinlikle android dünyasını ve oyunalrını seven herkesin edinmesini tavsiye ederim. Parmak yağlarımızla ekranı kapadığımız oyun oynama sekanslarını özlememek üzere tarihe gömen güzel bir cihaz :) E warband e söz yok zaten :)

Trapdoor

11.3.2014 00:51:24

0
Mount&Blade'i görünce hep istisnasız "demek ki istenince oluyormuş" diyorum. Yeni android oyunlarını da tebrik ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade: Warband
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız