Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyunu The Maze, Steam Greenlight'ta Destek Bekliyor


    Türkiye'den küçük bir ekibin ele aldığı bağımsız yapımcı oyunu The Maze, Steam Greenlight'ta yerini aldı. Henüz alfa aşamasında olan oyun, Greenlight'ta oyuncuların oylarını bekliyor.
 
    Korku ve bulmaca öğelerini bir arada sunan The Maze, birinci bakış açısıyla oynanan bir oyun. Büyük bir labirentte geçen yapımda farklı tuzaklar ve bulmacalar yer alıyor. Oyunda her seferinde bambaşka bir labirent oluşturuluyor ve oyuncuya sunuluyor.
 
The Maze'in Greenlight sayfasına buradan, videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Maze Bağımsız Indie Türk Korku Puzzle
Shadow of Mordor GDC'de En İyi Oyun Ödülü Aldı D4: Dark Dreams Don't Die'ın PC Sürümü Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

6.3.2015 15:22:52

0
Ya şimdi tamamen objektif olarak bakmak istiyorum olaya, öncelikle grafik hastası biri değilim ama grafik yok bir kere oyunda. Sonra labirentten çıkmaya çalışıyoruz ve bizi Prince of Persia tuzakları karşılıyor. Bu oyunda hikaye yok, mantık yok, grafik yok ki adam gibi ses olacağını da sanmıyorum. O yüzden hiç yok Türk oyunu, yok önce siz yapın da görelim gibi yorumlar atmayın. İsterseniz de eksileyin yorumumu çokta önemli değil benim için. Ancak oyunda ne korku unsuru var, ne heyecan, ne adam akıllı bir hikaye. Hiç grafik olmasın, oynanış idare eder olsun, sesler idare eder olsun ama hikaye hayvan gibi olsun eyvallah.

Orange20

6.3.2015 13:59:27

0
Oyunun sayfasında da yorumumu yazdım.Ekibi destekliyorum ama bazı eksikleri var, bunları gidermek için uğraştıklarını düşünüyorum. Umarım iyi işler yapabilirler, başarılar !

BSC Misafiri

6.3.2015 12:17:30

0
Bu kadar kötü düşünenler ve yazanlara tek diyeceğim : " Sizin oyunuz ve ya çalışmalarınızı görebilirmiyim?" Eleştirmek kolay ama aynısı ve ya daha iyisini yaparmısın? Sunulan haber bir oyunun Alha sürümü yani daha prototip aşamasında. Bekleyin ve görün. Ne kadar çok ön yargı var...

Guest-BB2CECC18

6.3.2015 10:44:08

-1
Beğenmedim oy verdim bir şansı hakediyorlar Steam'de yeşil ışık yanarsa bu şansı nasıl değerlendirecekler görürüz zaten iyi bir oyun yapamazlarsa kimse almaz yaptıklarıyla kalırlar.

Weicia

6.3.2015 10:35:24

0
Gerçekten sizi tebrik ediyorum the maze yapımcıları arkadaşlar.Öncelikle en cesurca olan şeyi yaptınız gerçekten herşeyin grafik olduğunu düşünen ve kendi ülkelerinin yaptığı şeyi saçma sapan bulan direk AAA kalite isteyen düşüncesiz icraat yapamayan ama eleştiride ağzına gelenleri oldukça iyi yapabilen bir milletin karşısına çıkıp böyle bir oyun tanıtmanız gerçekten cesurca bir davranış.Bende bir yapımcı olarak sizleri destekliyorum arkanızdayım umarım başarılı olursunuz Yolunuz Açık Olsun :)

BondedMango

6.3.2015 10:30:15

+1
İlerde güzel olacağını düşünüyorum,Türk yapımı olması bizi sevindiriyor.Daha çok yapımlarınız olur inşallah :)

TheMuyu

5.3.2015 21:28:52

0
hiç iyi durmuyor

Catalystr

5.3.2015 21:06:19

+1
Oyunda genel bir değişikliğe gidip siyah-beyaz temayı hakim yaptık. Yeni trailer konuya editlenene dek, buradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=hhEhB4PY6ws&feature=youtu.be

KortX

5.3.2015 19:58:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sırf Türk yapımı olduğu için destek verelim, dünyayı unutalım. Kendimizi pohpohlamakla destek olmaz. Bu ne böyle ya? Ne desteği? Ciddi bir firmaymış gibi bir de haberi yapılmış. Nerede özensizlik, nerede tembellik, nerede kalitesizlik orada biz. Mal gibi sürekli aynaya bakıp duralım ve dünyayı o aynadan ibaret sanalım! Aferin, devam edin, destek verin.
Biraz mantıklı düşünün lütfen. Sıfırdan kalite hiçbir yerde bulamazsınız. Herşey yavaş yavaş gelişir. Ayrıca millet olarak nedense kendimizi aşağılamayı çok seviyoruz. Başka hiçbir ulusta görmedim ben böyle olayı.

BSC Misafiri

5.3.2015 18:19:57

-2
Sırf Türk yapımı olduğu için destek verelim, dünyayı unutalım. Kendimizi pohpohlamakla destek olmaz. Bu ne böyle ya? Ne desteği? Ciddi bir firmaymış gibi bir de haberi yapılmış. Nerede özensizlik, nerede tembellik, nerede kalitesizlik orada biz. Mal gibi sürekli aynaya bakıp duralım ve dünyayı o aynadan ibaret sanalım! Aferin, devam edin, destek verin.

MytHnfr

5.3.2015 17:57:37

+3
Yıkıcı değil yapıcı yorum yapın az. Bu tarz oyunlar görmeden triple A yapım görmeyi mi düşünüyorsunuz anlamıyorum. İnsanlara deneyim ve sermaye gerekiyor oyunu alırsın almazsın size kalmış ama oy verince bir şey kaybetmiş olmazsınız. Hiç bir şey yapmadan güzel yapım beklemek benim için daha utanç verici olur.

Catalystr

5.3.2015 17:43:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: halit altınsoy beyler bu haberi okuyan herkes oy vermeli bence sonuçta alfa aşamasında ve destek vermek lazım beğensekte beğenmesekte ilerde daha iyi yerlere geleceklerinden eminim türk oyunculuğu açısından her türk oyununu alın ve destekleyin derim kolay gelsin sizede
Yorumunuz için, ve diğer tüm yorumlar için teşekkür ederiz. Henüz dediği gibi çalışma aşamasındayız ve bugün bile büyük bir tema değişikliğine gidiyoruz. :)

Guest-6F17B5B5B

5.3.2015 17:36:57

0
O hareket eden şeylerin aynısı tomb raider'da vardı, aşağı çekilen kol da dahil :)

halit altınsoy

5.3.2015 17:19:07

+1
beyler bu haberi okuyan herkes oy vermeli bence sonuçta alfa aşamasında ve destek vermek lazım beğensekte beğenmesekte ilerde daha iyi yerlere geleceklerinden eminim türk oyunculuğu açısından her türk oyununu alın ve destekleyin derim kolay gelsin sizede

RedTurkei

5.3.2015 17:09:09

-3
Şaka olduğunu söyleyin..utanç verici

Catalystr

5.3.2015 16:23:36

0
Hocam ne prince of persia'sı tuzaklarımızın alakası olmadı :), bu arada şuanda black-white sketch texture uygulama çalışmalarımızı sürdürüyoruz, belki de değişikliğe gider siyah-beyaz tema uygulayabiliriz..

BSC Misafiri

5.3.2015 16:16:34

0
tuzaklar prince of persia'dan alınmış. pek özgün bi yapım değil. ben beğenmedim.

BERATTAN

5.3.2015 15:54:38

0
öz eleştiri hakkımı kullanmak istiyorum pek kaliteli bir yapım olmazsada ortada bir emek var başarılarınızın devamını diliyorum (gerçekten boş odalar çok güzel duruyor :))

Catalystr

5.3.2015 15:03:51

+2
Oyunumuzun BölümSonuCanavar'ında haber olup destek bekliyor olması gerçek çok mutlu etti. Minnettarız ve tüm Türk oyunculardan destek ve yorumlarını diliyorum. Bir oy diyip geçmemeli :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Maze
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız