Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyunu Speed of Race, Steam'de Destek Bekliyor

 
   Speed of Race, Phoenix şehrinde geçen açık dünya bir yarış oyunu. Oyunculara oyun içerisinde bir çok farklı eğlence sunmayı amaçlıyoruz. Oyunda oyuncu sadece yarışa odaklı değil eğlenceli modlara ve haritadaki polislere karşı oynayacak. Bu oyunda isterseniz aracınızı alıp yarışabilirsiniz, isterseniz de şehirde serbest dolaşıp Phoenix şehri manzaralarını seyredebilirsiniz.
 
    Oyunumuzda yarışlardan para kazanıp aracınızı dilediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz. Modifiye ettiğiniz aracı pist ve parkurlarda test edebilirsiniz. Bu oyunda simulasyon severleri ve yarış oyunu severleri bir araya getirmeyi hedefliyoruz; çünkü oyuncularımıza sadece yarışın demek istemiyoruz biz oyuncularımızın hem yarışıp hem eğlenmesini istiyoruz ekibimiz tamamen bunun üzerine yoğunlaşmış durumda.
 
   Oyun 5 kişilik bağımsız bir ekip tarafından geliştirildi. 2012 yılından beri gelişim sürecinde olan oyunu Temmuz ayı gibi çıkartmayı planlıyoruz. Oyunun Steam Greenlight sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.
 
   Ayrıca şuanda oyunumuzu GIST fuarında test edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yarış Türk Oyunu Araba Yarışı Speed of race
Twitter'da 2015'in En Çok Konuşulan Oyunları Açıklandı İki Farklı H1Z1 Duyuruldu + Oyun Konsollara da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jungian_Shadow

21.2.2016 11:55:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Merhaba arkadaşlar. Oyun ekibinde yer alan biriyim. Video , intro ve grafikleri tasarlıyorum. Yaptığınız eleştirileri okudum. Bazı eleştiriler güzel dille bazıları ise kaideye alınmayacak kadar kötü. Şimdi izlediğiniz "Gameplay" videosu sadece oyunun dinamiğini göstermek için çekildi. Video Render aşamasındayken sorunlarla karşılaştık ve grafikler tam olarak istediğimiz gibi gözükmedi. Pist sadece oyunu test etmek amacıyla yapıldı. Şehir tasarımımız devam etmekte ve son derece iyi grafiklerle size en iyi oyun zevkini yaşatmak için çalışıyoruz.Bize destek çıkan arkadaşlara teşekkür ederiz.Eleştiriye açığız , eleştiri yapmayı bilenlere... İyi günler.
Hesap almak bu kadar zor olmamalı

BSC Misafiri

12.2.2016 23:14:46

0
Merhaba arkadaşlar. Oyun ekibinde yer alan biriyim. Video , intro ve grafikleri tasarlıyorum. Yaptığınız eleştirileri okudum. Bazı eleştiriler güzel dille bazıları ise kaideye alınmayacak kadar kötü. Şimdi izlediğiniz "Gameplay" videosu sadece oyunun dinamiğini göstermek için çekildi. Video Render aşamasındayken sorunlarla karşılaştık ve grafikler tam olarak istediğimiz gibi gözükmedi. Pist sadece oyunu test etmek amacıyla yapıldı. Şehir tasarımımız devam etmekte ve son derece iyi grafiklerle size en iyi oyun zevkini yaşatmak için çalışıyoruz.Bize destek çıkan arkadaşlara teşekkür ederiz.Eleştiriye açığız , eleştiri yapmayı bilenlere... İyi günler.

BSC Misafiri

7.2.2016 15:32:10

0
1998 yılında çıkan motorhead yarış oyununa çok benziyor..o şehirde geçiyordu ama.

BSC Misafiri

7.2.2016 15:31:07

+1
Gran turismo benzeri biraz simulasyona yakin surus dinamigi arcade havada degil biraz sulenip maalesef diyerek grafikte iyilestirilse hitap edicegi iyi bir kesim bulabilicek bir oyun sadece biraz eksigi var.

Jungian_Shadow

7.2.2016 03:58:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Arkadaşlar yada veletler hangisi iseniz piyasadaki çıkan tüm oyunların ilk halleri hep böyleydi zamanla üstüne kata kata geliştirdiler bu güne geldiler 5 dostumuz yapmış bu oyunu siz eleştırenlere yapın desek marıo bile yapamazsınız. Minecraft grafiği cokmu iyi ama sevenlerı oynayanları cok. Size zaten oyunu alın dıyen yada oynayın diyen yok sadece oyuna destek verin demişler gelmiş burda ahkam kesiyorsunuz.
Minecraft hakkında söylediğin şakadır herhalde ? Öyle bir oyunu iyi grafiklerle yapsalar dünyadaki bilgisayarların %90ı kaldırmaz arkadaşım.

alito

7.2.2016 02:58:43

+1
Bu şekilde çıkmasını istemem. Sonuçta mobil cihazlarda bile daha iyi araba yarışları varken böyle bir oyunun çıkartılması gerçekten komik olur. Oyuncuları eşek yerine koymaya gerek yok, üzerine daha fazla emek harcasın ve güzel bir oyun yapsın. Kimseyi yermek için söylemiyorum, aksine iyi bir şey ortaya koysun bizde satın alalım istiyorum.

Wishmaster1905

7.2.2016 00:42:18

0
Desteklemesine desteklerizde neden açık dünya olarak tasarlanan bir yarış oyununun oynanış videosu simülasyon oyunu gibi yayınlanır. Pek sarmadı bu videoyla beni oyun

encuni

6.2.2016 16:46:00

0
Arkadaşlar yada veletler hangisi iseniz piyasadaki çıkan tüm oyunların ilk halleri hep böyleydi zamanla üstüne kata kata geliştirdiler bu güne geldiler 5 dostumuz yapmış bu oyunu siz eleştırenlere yapın desek marıo bile yapamazsınız. Minecraft grafiği cokmu iyi ama sevenlerı oynayanları cok. Size zaten oyunu alın dıyen yada oynayın diyen yok sadece oyuna destek verin demişler gelmiş burda ahkam kesiyorsunuz.

rambocuk

6.2.2016 15:17:56

0
grafikleri görünce çok üzüldüm :(

darko17

6.2.2016 14:16:03

+1
en azından çalışıyor.

omris2013

6.2.2016 14:12:02

0
asphalt 8 mobile daha gerçekçi ve güzel bence

by_t

6.2.2016 12:35:12

+2
ulan başlangıçta ilk 10 saniye öyle bi müzik koymuşlarki ben bile heyecanlandım sonra basit bi 3d flash oyun çıkınca bastım kahkahayı

ilkermurat

6.2.2016 12:13:49

0
dostlar bu kadar acimasiz olmayin begenmediyseniz bile yapici elestiri yapmaniz en guzelidir

deliliktir

6.2.2016 11:18:14

0
Steam'de baktığım kadarıyla geliştiriciler Türk işi bir yarış oyunu nasıl olmalı düşüncesiyle çımışlar. Modlar bunu kesinlikle gösterir nitelikte. Grafik konusunda yapımcı sorunlarla karşılaştığı için bir şey diyemeyeceğim. Ama videoda kötü dursa da ekran görüntüleri fena değil bence. Ocean City Racinf'in 42 bin sattığını düşünürsek bu oyun da indirim vs. derken yeni diyebileceğimiz bir geliştirici grup için hatrı sayılır güzellikte bir satış grafiği yakalayabilir. Ama ben de sükse yapnayacağına inanıyorum. Bunun nedeni ise özgünlük. Oyunu görmeden bir şey demek doğru değil ama klasik bir yarış oyunu izlenimi uyandırdı ben de.

Shovel Knight

6.2.2016 10:46:35

+8
burada kimse onlardan assassins creed call of duty forza falan istemedi her bağımsız oyunu 300 kişi mi yapıyor ? 2-3 kişinin yaptığı binlerce oyun var steamde hatta tek başına yapanlarda bu oyun hazır şeyleri bir araya getirmekten ibaret sırf türkler tarafından yapılıyor diye ayılıp bayılmaya gerek yok vasıfsız bir oyun olmuş bunun sonunu getirsen ne olacak eğer 5 kişi toplanıp bir oyun yapmaya karar veriyorsa gerçekten bir oyun yapmalı ben buna oyun demem şurda şuna 1 saat dayanabilecek adam yoktur ayrıca burada reklamı yapılmaya değer görülüyorsa bizde eleştiririz kimse kusura bakmasın

CooL-T

6.2.2016 10:18:10

0
5 Kişilik özel bir ekip işte, neden bu kadar sohbet ediyorsunuz? Adamalar dev firmalarda çalışmıyor veya o firmaya oyun çıkarmıyor. Kendi başlarına yaptıkları bir oyun ve gayet yerinde... Daha ne bekliyorsunuz? İleride geliştirme olabilir, oyun senin açından iyi veya kötü de olabilir ama biraz düşünün, bu firma EA ya da Ubisoft değil, sadece 5 kişi... İnşallah sorunsuz şekilde devam ederler, bizler değil ama yabancılar destek verecektir diye düşünüyorum...

Kuhleep

6.2.2016 10:06:17

0
Şurda ileri geri konuşan insanları anlamıyorum. Bu ülkede oyun sektörüne yatırım var ve çok güçlü oyun firmaları varmış gibi yorumlar yapılıyor. Adamlar 5 kişi karar almışlar ve bir yola girmişler desteklersin desteklemezsin orası sana kalmış. Emin olun bir şeyler üretmek isteyen insanlara yeterli mali destek verilse hak ettikleri değerleri görebilseler çok farklı yerlere gelebilirler. Neyse uzatmayalım yolları açık olsun.

David Attenborough

6.2.2016 09:30:08

0
Buna da oyun mu deniyor şimdi?

Serinyer

6.2.2016 08:40:02

0
Daha farklı bir format da yapılmış yeni bir oyunla çıksalardı daha fazla destek alırlardı. Araba yarışını sevmiyeni seveninden fazla diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

6.2.2016 08:14:12

0
BSC deki yorumları inşallah geliştirici arkadaşlar okumuyordur :D Adamlar bırak oyun geliştiriciliğini daha pc lerine 'Sağ tık-Yenile' yapmaz :D

deadlight54

6.2.2016 07:13:40

0
Daha önce yorum atmıştım fakat dayanamadım. Öncelikle bizim oyuncu kitlemiz neden bu kadar karamsar? Şunu hepimiz biliyoruz ki, bu tür oyunlar diğer yüksek bütçeli oyunlarla karşılaştırılamaz. Türkiye de oyun geliştirme işi daha emekleme aşamasında(Taleworlds Entertainment'i söyleyeceğinizi tahmin ediyorum fakat bir firma ile bitecek işler değil bunlar). Bazı arkadaşlar o kadar ağır eleştirmişler ki, açıkçası bu kadar karamsar olmalarına üzüldüm. Daha emeklemeden koşmaya çalışıyoruz. Oyunu geliştiren 5 kişilik ekip belli ki deneyimsiz ve tecrübesiz. Yani daha önce oyun geliştirmemiş kişiler. Bu iyi bir şey, belki de bu oyundan edindikleri deneyimi, tecrübeyi bir sonraki oyunlarına aktaracaklardır ne biliyoruz? Bu arada bir yoruma takıldım. Yorumda başka bir Türk yapımı olan No:70 ile karşılaştırmış. Öncelikle iki oyunu da karşılaştırmak çok mantıksız olmuş. Grafik motorundan tutun da, oynanışa kadar farklı oyunlar. Aynı zamanda oyunları geliştiren ekipler ve bilgi birikimleri farklı.

There goes your life

6.2.2016 03:49:48

0
"ımı kınsıllar grıfkleri gride tıtıyıııı"

Kennnn

6.2.2016 02:03:09

+4
Bizim dışımızda ki insanlar buna 5 kişi ile yapıldı diye bakmayacaktır. Kısıtlı bir yapım ekibiniz varsa ona göre oyun yapmalısınız en azından görsellik konusunda. Gerçekçi görünme kaygısı olan grafiklere sahip bir oyunun insanlar tarafından yargılanması daha kolaydır ama özgün görsellik taşıyan oyun hem işinizin sanatsal kalitesini hem de oyuncunun ilgisini çekecektir ve yargılanması zordur. Belli ki uğraşmışsınız ama şu uğraştığınız araba oyunu yerine ne bileyim güzel oynanış ve özgün görselliğe sahip bir platform ya da görselliği ile yargılanması zor olacak bir fütürüstik bir yarış oyunu yapsaydınızı aradan belki daha kolay sıyrılırlardı. Arabalar güzel görünüyor ama çevre zayıf kalmış. Grafiğe takılmayayım diyorum ama tablet ve telefonlarda bugün cidden çok iyileri uzun zamandır var. Hani biz hadi oynarız gençler ise bakar siler olan sizin emeğinize olur. Ancak söylemek gerekiyor tekrar oyun güzel görünüyor, başarılı iş çıkarmışsınız ileri ki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Keşke zamanında bizim de böyle imkanlarımız olsaydı da şu işlere erken yaşta el atabilseydik. Made bu oyuna yapıyorsunuz tavsiyem oyunda ki şu steril görüntüyü yıkın toz, duman gibi efektler üzerine yoğunlaşın.

simbolmina

6.2.2016 01:52:49

0
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Bu bi b*Ku beğenmeyen arkadaşlara bakmayın. Akşama kadar ona buna laf eder, gider cod, ac falan oynarlar. Erken erişim bile olsa alırım, alan da çok olur. Böyle devam lütfen.

yenibiroyun

6.2.2016 01:28:13

0
oyunu ps2 için geliştiriyorlarmış sonra bakmışlar geç kaldık demişler neyse xbox360'a yapalım oda geçikince neyse biz bu oyunu pc'ye çıkartalım demişler. Yazıyı tam okumadım ama 2012 ibaresini gördüm grafikler bırak 2012'yi önceki nesil konsol misali olmuş. Videoyu 1080 p yapıp izledim pek bir şey değişmedi bence boşa çıkarmasınlar. Grafikler tam bir leş alpha sürümü olsa bile çıkışında birşey değişeceğini zannetmiyorum. Türk firma felan anlamam Old Moustache Game Works yaptığı no:70 bir bak birde buna?

akabeyss

6.2.2016 00:24:18

+13
5 kişilik bir ekibin başka tür oyun geliştirmesi gerekir. Araba yarışı tonlarca fizik ve animasyon gerektirir ve ortaya diğer araba yarışlarından farklı bişey sunmak zordur. Böyle bir ekip daha farklı, teknik anlamda inanılmaz külfet ve mesai gerektirmeyen ama orjinal fikirlerin barındığı oyunlar üzerine kafa yormalı. örnek: Hotline miami, İsaac, This war of mine.

SilentHunterHD

5.2.2016 23:44:52

+1
Tabikide desteğimizi hemen verdik. İnşallah yolları açık olur.

Master_Evil

5.2.2016 23:27:38

0
destek verdim, hayırlısı olsun ne diyeyim

EmreDFace

5.2.2016 22:50:02

+5
Destek verelim, verelimde neyine destek verelim bilemedim :)

dark dragon

5.2.2016 22:37:31

0
Oyun ps2 kalitesinde, insanlar driveclub dirt rally gibi oyunlardaki görsellerden sonra bunu nasıl oynayacaklar. Bence mobil için çıkarmaları lazım bu haliyle ama orda bile daha çekici yarış oyunları var.

BSC Misafiri

5.2.2016 22:33:33

0
made in greece

BSC Misafiri

5.2.2016 22:33:22

+1
Aaa ocean city racing iki mi bu

porsux

5.2.2016 22:10:20

+1
Aslında sürüş hassas gözüküyor. Yani çokta kötü bir oyun olacağını sanmıyorum, eleştirilere neden olan şey kötü grafik sanırım. Eğer kötü olan tek şey grafik olacaksa ben o kadarda olumsuz bakmıyorum.

dingo egret!

5.2.2016 22:08:38

+1
Kokpit kamerası gerçekten çok güzel, oyun da kötü asla değil. Ama elden geçirilmesi gereken çok şey var. Mesela ivmelenme hissi hiç yok, yada süratli gidiyormuş hissi... Motion blur effect bu konuda yardımcı olabilir. Otomobil fena görünmüyor ancak çevre detayları oldukça vasat durumda midtown madness'ı hatırlatıyor.

tobepeople

5.2.2016 21:15:19

0
Boş işlerle uğraşacaklarına şu söylediğimi yapın ve hatta yanınıza parayı sayması için birini alın: 1)Tarih oyunu yapın ciltlere ayırarak her cilt için para kazanırsınız; grafikleri 8 bit bile olabilir o kadar önemsiz yani grafik kısmı, açıklamaları verip 1. dünya savaşını ve Bilinen yerlerden geçerek doğru antlaşmalar yaparak oynamak zorunlu olsun yani öğretici olsun oyunu oynayan kişi okul kitaplarına gömülmektense bu oyuna yumulsun ve doğru olarak öğrenebilsin ha bunu nasıl yapacaksınız alttaki seçenekte daha kolay anlaşılır 2)İnkılap tarihi cildi Atatürk kontrol edilebilsin ;yaptığı savaşları tekrar yapalım ,yaptığı antlaşmaları tekrar yapalım,Genelgelere uğrayarak gidelim olan olayları sesli ve yazılı olarak anlatın hem çocuklara hitap etsin hem de sınavlara hazırlanacaklara yardımı olsun yani bir düşün kaç milyon insan bu sınavlara hazırlanıyor eğlenerek yapabilir eğlence amaçlı risk oyunu gibi haritalı aktiviteler koyun her ciltteki farklı olsun misal 1.Dünya Savaşı' ve o alanları koyun birinde kurtuluş savaşını koyun ne bileyim işte o kadar şey var ki yapılabilecek Trablusgarp 'a gazeteci olarak gönderin vs.savaşları canlandırın doğru şekilde yapılmadan bölümleri geçirtmeyin gibi... 3)Yukarıdakiler gibi Coğrafya için vs de yapılabilir ayrıca eminim bir yerden sonra M.E.B bile belki destek verir okullarda oynanmasına izin verir vs. 4)Yapılmayan bir şey yapın mesela HeavyRain deki gibi bir düzen kurun biraz daha küçük boyutlusu ancak bir çok seçeneğimiz olsun karakter bir kız veya bir erkek çocuk olsun ve hayatta kalmaya çalışsınlar birtakım kolaylıklar ,zorluklar olsun bol olasılıklı olsun bol tercihli olsun hayatımıza yön verebilelim şuan ki gibi öğrencilik ,iş ,suç, gibi şeyler, bol bol seçenekler olsun bir şeyde iyi olsa başka şeyde kötü olsun çevresinde yüzüne gülüp arkasından iş çevirenler olsun yapamıyorsanız açık dünya yapın biz yapalım o kısmını kardeşim çok kolay değil ama çok zor da denemez bir de asıl kısmı söyleyeyim yaşlanma sistemi olsun yani 2 yıl sürsün yaşayıp ölmeye kadar ki süre mesela bunları yapmak zaman alsın mesela 6 ay aralıksız oynamak seni anca 20'li yaşlara getirsin falan yapılabilir mi yapılır bence 5 kişi ile hemde fena para basılır adam gibi yapılırsa grafiği önemseyeceklerini sanmam bunu oynayacak kişilerin.

BSC Misafiri

5.2.2016 21:08:10

+1
Speed of race diye isim mi olur ya... Adama gülerler...

BSC Misafiri

5.2.2016 21:07:56

+1
Merhaba arkadaşlar oyuna grafikten epey yüklenmişsiniz farkındayım.Oyunun normal videolarında grafikler çok daha üst düzey ancak oynanış videomuzda zayıflıklar var sebebi videoyu youtubeye koymak için cover yapmak zorunda kalmamız.Video boyutu +20gb'yi geçti ve mecburi olarak video boyutunu düşürdük.Video boyutu düşerken grafiklerde ne yazıkki orjinal halini yansıtamadı.GIST fuarına gidip deneyebilirsiniz grafiklerin orjinal halini görebilirsiniz.Mobil platform içinde çalışmalarımız devam ediyor.Lise çağında 5 kişi tarafından geliştirilen bir oyun Speed of Race.

BSC Misafiri

5.2.2016 21:07:50

+1
Türk değil, Bağımsız Hindistan yapımcısı bir şirket deselerdi bu kadar millet gömmezdi ha :D

i_lenker

5.2.2016 20:40:59

+2
Araba yarışı oyunları zaten PC'de ucuz, 5 TL'ye iki-üç yıl öncesinin en kral oyununu alırsın. Origin'de most wanted ücretsiz şu anda mesela. Küçük yapımcılar bence orijinal, değişik fikirlerle ortaya çıkmalı. Elbette güzel bir oyun yaparsın ama öbürlerinden farklı ne sunabiliyorsun?

muhammed46agir

5.2.2016 20:37:23

0
Açıklamada Phoneix Şehri yazıyor ama neden videoda açık dünya yok?

[__Zahid__]

5.2.2016 20:35:15

+7
yazdım yazdım sildim. Kısaca yazacam busefer. Sırf Türkler yapmış diye gurur duymaya çalışmayın. Bazıları vardır parası yoktur vakti yoktur kalabalık takımı yoktur 1 yılda ortaya bişeyler çıkarırlar destek olursun gurur duyarsın güzel olmasada. ama bu...

neo-life

5.2.2016 20:30:27

+1
ne olursa olsun ben destek olurum unutmayın emeklemeden koşulmaz olsun böyle böyle başlanır bu tip işlere

inciteen

5.2.2016 20:13:36

0
Bu kadar yıl uğraşmışlar ama sonuç pek iç açıcı gözükmüyor. Ben satın alıp destek olurum ama Ahmet , Mehmet böyle düşünürmü ?

Guest-E851F29FD

5.2.2016 20:01:04

+1
Pc için fazlaca basit duruyor. Bence mobile çıkarsınlar. Haaa, tamam illaki istiyorlarsa tabiki green ligttan geçiririz. Ama dürüst olalım ben dahil hiç birimiz oyunu bu haliyle almaz. Pc'ye çıkarmayın satmaz emeğinize yazık olur

BERATTAN

5.2.2016 20:00:28

+1
Yeter la bari steamde cıkarıp adımızı dünyaya rezil etmeyin gerçekci olalım bir cok mobil yarış oyunu bile bundan güzel duruyor kokpit kamera koymakla güzel oyun yapmış olmuyorsun

FairFight

5.2.2016 19:51:44

+3
Ne kadar umut kırıcı ve bağnaz düşünceye sahip insanlarsınız. 5 kişi ile birlikte yan yana 2 - 3 yıl birlikte ortak çalışamayacak kadar da geçimsizsinizdir eminim, yorumlardan anlaşılıyor. Daha siz ortak çalışmayı başarında programcılık grafikerlik kenarda dursun.

BSC Misafiri

5.2.2016 19:34:07

+1
2000 lerin başında çıksa on numara olurmuş da şimdi bilemedim....

deadlight54

5.2.2016 19:21:47

+1
Oyun üzerinde biraz daha çalışmalılar. Mobil platforma getirirlerse daha iyi olur.

Psychotechnic

5.2.2016 19:19:01

0
Birkaç senedir uğraşılması o oyunun ultra süper grafikli veya müthiş fizikli bir oyun olmasını sağlamaz. Ben de kendim bu işlerle uğraştığımdan az çok biliyorum. Bir konsepte başlanılır. Üzerinde çalışıldıkça proje kendiliğinden değişir. Ortaya bir sorun çıkar , bir türlü işin içinden çıkılamaz. Farklı bir yol izlenerek sorun ortadan kaldırılır. Hali ile planlar değişir. Bir süre oyunun sonra ilk hali ile arasında çok büyük farklar olur. Küçük ekiplerde genellikle böyle olur. 3-4 senedir uğraştıkları oyun devamlı gelişmez, değişir.

Zibidi Gonzales

5.2.2016 19:18:33

0
oyun yapmak pek kolay değil ama bence emek israfı

EXios

5.2.2016 19:16:53

0
Mobil tarafında düşünüyorum bende ilerde daha büyük bir ekip ile pc oyunlarına yoğunlaşabilirsiniz.

whatdoyouseee

5.2.2016 19:11:40

0
oyun live for speed e çok benziyor ve 5 kişilik ekip için güzel bir oyun bence

wegotpower

5.2.2016 19:08:36

0
Çöp

Source

5.2.2016 18:52:15

+3
5 kişilik bir ekip bu oyunu yaptıysa ilerde çok daha iyilerini yapacaklardir, umarım destek görürler.

Shovel Knight

5.2.2016 18:49:35

+1
keşke pc için güzel bir rogue like tarzı oyun yapan olsa o zaman desteklerim yapılan oyunlar hep yüzeysel görsel tasarımdan uzak oyunlar yani şuan indie dediğimiz oyunlar gibi bir oyun çıkmıyor basit olacak göze hitap edecek ya güzel bir hikayesi yada roguelike tarzı kendini sürekli oynatabilecek bir tarzı olacak umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

Vinewood

5.2.2016 18:42:44

0
Öhm bu oyunu pc içinmi geliştirmişler 2012'den beri . Android ve ios için bile iyi seviyede değil oyun

Grkwnxs

5.2.2016 18:32:34

+2
Keşke mobile çıkarsalar şu tarz oyunları bu haliyle pc için çok umut verici durmuyor

omelette

5.2.2016 18:31:29

0
10 sene öncesi için bile korkunç
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Speed of Race
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız