Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Geliştiricilerin Mech Wars adlı MOBA Oyunu Kickstarter'da

 
   MOBA kategorisinde bir oyun olan MECH WARS oyun içerisinde kendi mekanik robotunuzu (Mech) kurmanıza imkân sağlıyor. Bu mech ile klasik MOBA oyunlarının tarzında ekip ile karşı karşıya savaşılıyor.

    MECH WARS bir Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) oyunudur. Hikâyesi nükleer bir savaşın son anlarını ele alıyor. Büyük bir nükleer savaştan sonra kalan ordular sonsuza denk savaşıyorlar. Ta ki Mech'ler icat ediliyor ve bu mücadelenin galibini belirlemeye başlıyor.

    Oyun içerisinde kendinize ait mekanik robotları kurabilir, creepleri oluşturabilir, silahları değiştirebilme gibi birçok zengin içerik sizleri bekliyor. Oyun iki kısımdan oluşmaktadır: İlk kısmı kendinize ait mekanik robotları kurmak ve onları mücadele için hazırlamak. Her kurulan robotun avantaj ve dezavantajları var. Örneğin mekanik robot ağır bir silah ile donatılırsa hızlı bir oyun için dezavantaj sağlayacaktır. Ancak savaş sırasında üstünlük sağlayarak düşmana büyük kayıplar yaşatabilecektir. Hafif bir silah ise güç bakımından zayıf ancak oyun başında yıkımlarda büyük bir avantaj sağlayacaktır.

    Robotun dezavantajlarını dengelemek için uygun bir ordu (creep) ile desteklenmesi gerekiyor. Ordunuz oyun içerisinde işgal edilmiş fabrikalar tarafından otomatik üretilecektir.
 
Savaş Alanı
    Harita üzerinde iki ayrı üst bulunmaktadır. Bu üstleri birbirine bağlayan yollarda takımları bir savaş halindedir. Üstlerin bağlantı yollarında bulunan fabrikaları imha ederek takımların gücünü azaltacak ve üste kadar ilerleyip oyunu kazanacaksınız.
Oyunun Kickstarter sayfasına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MOBA Mech Han Studios
Sony 2015'te 17.7 Milyon PlayStation 4 Dağıttı Söylenti: Xbox One Slim'in Üretimi Şubatta Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gurkanse

2.5.2016 12:15:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

günümüzün en popüler oyunları moba iken neden mobaya karşı saçma sapan saldırı içindesin. Devir moba devri çokta güzel oyunlar var örneğin smite örneğin paragon. Ayrıca oyun türk yapımıysa bir zahmet destek olmuyorsan köstek de olma.
destek olmak için yenilikçi bir üretim olmasından yanayım.aynı şeyleri taklit edenleri desteklemek taklitlerini ve olmayan yaratıcılıklarını desteklemektir ki bu destek değil köstektir.işte köstek budur

Guest-BB2CECC18

30.4.2016 10:31:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse gene moba moba moba! tez vakitte firma kapanır umarım.
günümüzün en popüler oyunları moba iken neden mobaya karşı saçma sapan saldırı içindesin. Devir moba devri çokta güzel oyunlar var örneğin smite örneğin paragon. Ayrıca oyun türk yapımıysa bir zahmet destek olmuyorsan köstek de olma.

gurkanse

30.4.2016 10:05:34

0
gene moba moba moba! tez vakitte firma kapanır umarım.

Kamil93

28.4.2016 23:04:39

0
Şu ana kadar LoL ve Dota'dan sonra çıkan ne kadar izometrik açılı moba varsa hepsi kepenkleri indirdi. Bir tür tuttu diye arkasından zibilyon tane klonu geliştirilmek zorunda değil.

Relinquished06

28.4.2016 15:33:43

0
Oyunun videolarına veya sayfasına bakmadım ama başlıktan yola çıkarak direk ön yargı oluştu. TÜRK + MOBA = PAY TO WIN

1997utku

28.4.2016 13:21:35

+3
MOBA oyunlarının oyunculuğu öldürdüğünü düşünüyorum. Bunun yerine limbo vari daha ucuz sanatsal oyunlar yapılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız