Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tüm Pokémonlar Bir Arada

 
    İlk kez 1996 yılında başlayan Pokémon serisi her geçen yılda daha fazla Pokémonu bünyesine kattı. Pokémon Black & White'a gelindiğinde ise bu sayı toplam Pokémon sayısı 646'ya ulaştı.
 
    Peki hepsini görmeye ne dersiniz? Aşağıda Pokémon: Black & White'ın yeni Pokémonları da dahil olmak üzere hepsi bulunuyor. Japonyalı bir sanatçı ve Pokémon hayranı Jippe tarafından üşenmeden yapılmış. 
 
    Kaynak kısmındaki bağlantıdan sanatçının anasayfasına ulaşabilirsiniz. Görüntüye tıklayarak büyültmeniz de mümkün: 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 05kcal çalışma Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
Valve'in Logoları Neyi Simgeliyor ? Mortal Kombat'tan Bir Kaç Karakter Çalışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

r2maru

22.4.2011 16:41:47

0
Daha önce görmüştüm bu resmi..adam iyi iş çıkarmış.

encuni

22.4.2011 16:33:47

+1
Çocuklugumdan beri ne zmn pokemon görsem aklıma hep bu haber gelıyo: Herhalde bu yüzden yasaklamışlardı tv den kilis'te, kendini çizgi film kahramanı pokemon zanneden 7 yaşındaki seda aykanat, apartmanın 5. katından atladı. 500 evler semtindeki evlerinin önünde pokemon kartlarıyla oynayan ilkokul 1. sınıf öğrencisi seda arkadaşlarına, "ben süper pokemonum. şimdi pokemon gibi uçacağım" dedi. daha sonra apartmanın 5. katına çıkıp, "bakın nasıl uçuyorum. ben pokemonum" diyerek kendisini boşluğa bıraktı. kendini 'pokemon' zanneden 4 yaşındaki ferhat, 7 kattan 'havalandı.' 21 metre uçan pokemon ferhat yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı. şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum."
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız