Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tüm BSC Ekibi Olarak Media Markt'ta Xbox One Tanıtımındayız

 
     Türk oyuncularla 5 Eylül tarihinde buluşmaya hazırlanan Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox One'ın bu perşembe Media Markt Ümraniye'de gerçekleşecek olan tanıtımında tüm Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak yer alacak ve sizleri bekliyor olacağız!
 
26 ülke yanısıra Türkiye'de de çıkış yapmaya hazırlanan Xbox One'ın bu özel tanıtım etkinliğinde bir kişi Xbox One kazanma şansına erişecek. Ayrıca biz BSC ekibiyle buluşup, tanışacak olan takipçilerimize de BSC logolu bardaklarımızdan hediye edeceğiz.
 
4 Eylül Perşembe günü saat 18:00'da başlayacak olan etkinlikte düzenlenecek FIFA 14 turnuvasının kazananı Xbox One'la taçlandırılacak, ikincilik koltuğuna oturan oyuncu 12 aylık Xbox LIVE Gold üyeliği + Xbox One Stereo Headset ve de üçüncü sırayı alan oyuncu 12 aylık Xbox LIVE Gold üyeliğine sahip olacak!
 
Turnuva ve etkinliğe katılmak için yaş sınırı yoktur!
 
Etkinlik boyunca Xbox One ön sipariş fiyatı ve fırsatlarıyla alınabilir durumda olacak. Ayrıca konsollarını ön sipariş edenler, etkinlik alanından konsollarını teslim alarak 5 Eylül tarihini beklemeden Xbox One'la buluşma keyfini 1 gün önceden yaşayabilecek! Etkinlik sonlandığında ise ön sipariş fırsatları sonlanmış olacak.
 
Meydan AVM Media Markt Xbox One etkinlik programı:
 
· 18:00 – 22:00 // Xbox One FIFA 14 turnuva
 
Ödüller:
 
1.'ye Xbox One 500 GB konsol
2.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği + One stereo headset
3.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği
 
 
Şayet FIFA 15 ve Forza 5 hediyeli Xbox One konsolunu hemen ön sipariş etmek isterseniz:
 
 
   Ümraniye MediaMarkt'a otobüslerle ve aracınızla ulaşmak için aşağıdaki haritaya göz atabilir veya mağazanın web sayfasına bakabilirsiniz. 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect medi markt xbox one türkiye
Earth Defense Force 2025 Gelişmiş Sürümüyle PS4'e Geliyor GTA V'in Kasım Çıkışı Bir Kez Daha Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

7.9.2014 21:27:00

+1
orda bulunup editörlerle tanışma fırsatım oldu.. alkan' la 1 saat muabbet etmişizdir heralde.. oraya gidip editörlerle tanışınca farkettiğim..şey onlarda bizi takip ediyor.. tanınmak hoşuma gitti..talha abi de çok samimiydi.. hepsi sıcak kanlı insanlar.. bardak içinde teşekkürler :D

BSC Misafiri

6.9.2014 14:45:28

+2
Ben de birçok kişi gibi BSC ekibiyle tanışmak için gittim. Bazı arkadaşlar kötü etkinliği BSC'ye mal etmişler ancak benim gördüğüm kadarıyla bsc tamamen yayından sorumluydu etkinlikle ilgili tüm rezalet bence microsofta aittir. kimse birlikte çalıştığı bir ekiple aralarında iletişim kopukluğu varmış gibi göstermek istemez, yani varsa da çaktırmak istemez. bu iki taraf için de kötü bir imaj bırakır. ancak bir kere olan olduysa bsc ekibinin bunu kapatmaya çalışması bence normal onlar kendileri sorumlu olmadıkları şeylerle ilgili cevaplar vermeye çalışırken elbette hatalar yanlışlıklar olabilir bundan sorumlu tutulmamalı. microsoft çalışanlarının gevşek tavırları sebep olmuştur bence. özellikle mikrofona çocuğu gibi sarılan komik yönetici kardeş, evet o kadar komik ve samimiydi ki nerdeyse ağlayacaktım böyle birini nasıl buraya koyarlar diye. saçma sapan konuşan, etkinliğe gelenlere sanki lütfedip de teşrif etmişler gibi yukarıdan bakan, koyun sürüsü dürter gibi "hadi abi hadi oğlum" gibi ciddiyetsiz hitapları falan derken beni tüm etkinlikten soğuttu o kişi artık ismi neyse. tek tesellim Talha, Gökhan ve Tunahan beylerle tanışmak oldu ucundan da olsa :) Alkan beyle tanışamadım maalesef. Koskoca reklamlar yaptıkları XBone sadece bir tane satıldı etkinlik boyunca. Neden? yıllarca türkiye pazarından uzak kalan microsoft neden burda hoş karşılanmak için bir şans gördü acaba? ne pazara giren, ne türkçe desteği sunan, lütfedip geliştiriciler için bile lisans vermeyen microsoft, ps aralıkta türkiyedeyken yeni teşrif eden microsoft, 10 yıldan uzun süredir her köşe başında ps cafelerin olduğu, konsol olarak sadece PS i tanımamıza sebep olan Sony'nin tahtını sallayabileceğini nasıl düşünür? 10-15 bin xbone satarlarsa iyi.. üstüne bir yöneticinin çıkıp da " napcanız 1080p yi boşverin bu işinizi görür" diyerek elindeki dandik malları matah gösterip satmaya çalışan esnaf havasıyla gönlümüze taht kurdu. Bizim adımıza 1080p ye ihtiyacımız olmadığı kanısına varıp karar veren insan sana sesleniyorum: lütfen bizi rahat bırakın..

CODE -RED-

5.9.2014 21:15:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Gordugum kadariyla : Nerden baksaniz rezalet. Etkinligi BSC duzenlemiyor ancak sorulan sorulara once kesin sonra olmayinca ise bizimle alakali degil olay MS den kaynakli demeleri de bence yakismadi. Ayrica burdan giden cogu kisinin aslinda amaci BSC ile sohbet edip ani namina bir bardak almakti oda yalan olmus anladigim kadari ile buda ki mesajlardan. Yani 100 bardak goturmek cok mu zor. Yok cok pahaliya gelir diyorsaniz o zaman bardak dagitacaz diye de cikmamak lazim ortaliga. Ha birde xbox ONe diye bagittirmislar koca koca adamlari.:) Komik yahu. Ici bos isler bunlar.
Sorma hocam bende aralarındaydım ama yapmadım tabi :D bide elimizi kaldırip xbox one dememizi istiyorlar

Artizt

5.9.2014 21:02:25

+1
BSC logolu bardak > Xbox One

Kasatka

5.9.2014 20:49:43

0
Gordugum kadariyla : Nerden baksaniz rezalet. Etkinligi BSC duzenlemiyor ancak sorulan sorulara once kesin sonra olmayinca ise bizimle alakali degil olay MS den kaynakli demeleri de bence yakismadi. Ayrica burdan giden cogu kisinin aslinda amaci BSC ile sohbet edip ani namina bir bardak almakti oda yalan olmus anladigim kadari ile buda ki mesajlardan. Yani 100 bardak goturmek cok mu zor. Yok cok pahaliya gelir diyorsaniz o zaman bardak dagitacaz diye de cikmamak lazim ortaliga. Ha birde xbox ONe diye bagittirmislar koca koca adamlari.:) Komik yahu. Ici bos isler bunlar.

betadragon

5.9.2014 14:31:25

0
Siz etkinlik falan düzenlemeyin bence.

blueedragons

5.9.2014 12:40:20

0
YAYINI İZLEYEN BİLİR SİYAHLI ÜNLÜ OLDU HAHAHAHAHAHA

boxor

5.9.2014 11:39:34

-1
tam bsc ekıbıne yakaşırı rezalet bır etkınlıktı yazıklar olsun ! kısır bilgi ... saçma sapan turnuva.... ulan ps4 cıkınca mıllet hurra dıye hucum edıp saldırıyordu xbox one cıktı kımse iplemedi bile :) 1649tl nedır lan sankı ps4 ten cok ustun bır cıhaz saçma sapan kol yapmışlar fıfa gorsellerı berbat oyun cok yavaş.... çeyrek fınalde elendık ama zar zor yedeklerden oyuna girdik

CODE -RED-

4.9.2014 22:24:48

+1
Hayatımda gördüğüm en rezil etkinlikdi.Haberde yaş sınırı olmadığı ve kayıt saati yada kayıt sınırı olduğuna dair hiç bir bilgi verİlmiyor.Gittiğimizde ise 18 yaşından küçüklerin velisi olmadan alınmadığı ve 64 kişi sınırları olduğunu söylüyor.Allahtan çok ısrar ettim sağolsun bazı görevlile sayesinde ilk 64 olan kişinin yedek listesine girdim.Sonra isimler okundu filn.Baktım adım okunmadı gittim sordum adımın okunmadığını ve yedeklerden kişi alımı başladığını sordum görevli adın okunmadıysa seçilmedin dedi.Sonra bir bayan görevliye daha sordum (sağolsun sayesinde hem turnuvaya girdim hemde yedek listeye kendisine burdan gösterdiği ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim) adımın tekrar bakılmasını istedim ve o da ne ? listedeyim.. Size sorarım dostlat böyle bir rezillik olurmu ya ? neyse öyle böyle turnuvaya girdim 3. Tura kadar çıktım (Final yanlış hatırlamıyosam 4 de) 3 de elendim.:D tshirt de hediye etttiler . Kendilerine teşekkür ediyorum ama lütfen bir dahakine böyle bir rezillik yaşanmamsı için özen göstersinler :D (Ama Xbox one fena olmuş ya :)) Yıllardan beri Playstation faanboyuyum ve Yeni nesile Ps4 le geçiş yapcaktım ama bu sefer Xboxa şans vercem :D Xbox alınmaz diyen hiçbir arkadaşa aldanmayın kesinlikle alınır ki İleride Ps4 başarısını rahatlıkla yakalayacğına adım gibi eminim. İyi akşamlar herkeze

naughtydog tlounc

4.9.2014 17:59:54

+1
Merhaba.Bugün düzenlenen fifa turnuvasına katılacaktım meydan avm ye gittim.kayıt saatini sorduğumda görevli bana saat 17.00 da kayıtlar başlıyor dedi.saat 17.00 da görevlinin yanına gittiğimde kayıtlar 10.00 da başladı ve doldu diyip gitti.Yanlış bilgilendirme yüzünden ben ve 2 arkadaşım turnuvaya katılamadık.Lütfen birdahaki etkinlikte doğru düzgün bilgilendirme olursa sevinirim.

CODE -RED-

4.9.2014 13:09:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheDC Beyler giden biri bana da bir kupa alabilir mi ? Elimde bir BSC kupası olsun isterim
Hocam ben alabilirsem sana vericem söz :D

TheDC

3.9.2014 21:11:34

-1
Beyler giden biri bana da bir kupa alabilir mi ? Elimde bir BSC kupası olsun isterim

Bullseye_F16

3.9.2014 12:17:05

0
Ümraniye çok ters. 18:00'da işten çıksam, Ümraniye'de olmam akşam trafiğinde 8'i bulur. Kısmet olursa ofisinize misafir olur, bir kahvenizi içeriz artık.

BSC Misafiri

3.9.2014 11:01:37

0
Keşke Avrupa yakasında olsaymış. Xbox One alacaklara hayırlı olsun bu arada beklediğinize değer umarım

BSC Misafiri

3.9.2014 11:00:36

+1
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Arkadaşlar şimdi yorumları okudumda PS4 karşısında şansı yok PS4 varken alınmaz gibi yorumlar yapmış bazı arkadaşlar. XBOX fanı felan değilim yanlış anlamayın. Konsol çıksın hemen alıcam sebebi şu PS4 tamam daha üstün olduğu tartışma götürmez bi gerçek Ancak XBOX tarafında bi Forza gerçeği var ve ben sırf Forza 5 ve Horizon 2 için bu konsolu alıcam Araba Yarışı dışındaki oyunlar beni hiç açmadığı için PS4 de böle sağlam oyun olmadığı için XBOX ONE alınır.

CODE -RED-

3.9.2014 02:20:01

0
Aynı gün avrupa yakasında level dergisinin aynı etkinliği var.Hiç fifa oynamadım ama şansımı denicem.hem sizle de tanışmış oluruz :))
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Project Scorpio

3.9.2014 00:27:46

0
Avrupa da oturan %5 yavaş salla Ziya.

pstr

3.9.2014 00:08:59

0
karşıda olmayaydı

alemburda34

2.9.2014 23:06:39

0
Uyelerin %80 avrupa yakasinda benim oraya gitmem cok zor :(

Lyc

2.9.2014 17:27:43

+1
Evimin önü koşarak gelicem Sırf bardak için geliyorum hiç fifa 14 oynamadım. :D

BSC Misafiri

2.9.2014 14:55:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Xbox alanlar ile o gün reportaj yapsaniz iyi olur ; "parayi nasil verdiniz ? ", sorusu sorun :D
Neden?

mementopolis

2.9.2014 14:47:23

0
Xbox alanlar ile o gün reportaj yapsaniz iyi olur ; "parayi nasil verdiniz ? ", sorusu sorun :D

munuez

2.9.2014 14:38:51

0
Gelipte katılmamak olmaz 17.00 da orda olacağım ödül önemli değil etkinlik fifa hayranlarına daha güze haber bence bir de ödülü kazanılırsa üstüne bal şeker olur :) hadi bakalım

n0.pRobLem

2.9.2014 14:13:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia Katılım şartları hakkında bir bilgi varmı?
Merhaba, Herhangi bir katılım şartı yok. Turnuvaya rahatça başvurabilirsiniz.

n0.pRobLem

2.9.2014 14:10:53

+1
Merhaba, Herhangi bir katılım şartı veya yaş sınırı yok. Buyrun gelin :) Talha Aynacı

SiyahPapyon

2.9.2014 14:01:21

+1
Media Markt çok pahalı bence Gold, İstanbulbilisim i tercih ederim

BSC Misafiri

2.9.2014 13:58:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: hitman047 Hani Ankara hani başkent :((( sizinle tanışmak cok isterim be abi :/
Ankara Ankamall 4 Eylül Perşembe @ https://www.facebook.com/events/271991719664592/

quar7

2.9.2014 13:39:10

+1
Turnuvaya katılmadan geri dönmek güzel olmaz. Turnuva kısmı biraz daha aydınlatılmalı.

heronos

2.9.2014 10:43:48

0
Hersey istanbullulara zaten bizler içinde yapsanız izmirde falan gelsek sadece fifa oynuyanlar ıstanbulda yaşamıyor.

SivasliKovboy

2.9.2014 10:31:31

0
Zevkli olucak

qqqqrpppp

2.9.2014 02:06:57

0
off yaa bana da bardak alın :S ankara gözün kör olsun.bana bardak alıp yollayabilecek varsa iletişime geçsin.ücreti takdim ederiz.

BSC Misafiri

2.9.2014 01:55:09

0
Ankara'da Ankamall'da Xbox etkinliği arkadaşlar, duymayanlar için haberde belirtirseniz çok iyi olur.. https://www.facebook.com/events/271991719664592/

betadragon

2.9.2014 00:31:37

+1
Bardak için gelirim

GeraltofRivia

2.9.2014 00:03:52

+1
Katılımın nasıl olucağı hakkında biraz bilgi verirseniz iyi olcak.Oraya kadar boşu boşuna gelip maç bile atamadan geri dönmeyelim.

michael01

1.9.2014 23:48:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR Arkadaşlar Xbox One kırıldı.Az önce Dead Rising 3'ün XO boyutunu merak ettim.Google arattım , Xbox360iso diye bi site vardı.Girdim siteye indirme linki vermişler.Hatta burn to Blu-ray disc demişler.Hatta XO'ya chip çıkmış.Ne diyelim artık.Bu günden sonra XO almak saçmalık , konsol geberdi çünkü.

edit:Kırılmadan önce de alınmazdı PS4 varken.
:d 3 AY ÖNCE GTA V PC VERSİYON VARDI PİYASADA SEN İNDİR SONRA BAK BAKALIM NE OLUYOR

BSC Misafiri

1.9.2014 23:26:49

0
Haberi okuyunca resmen içim gitti keşke İstanbul da otursaydım :(

emrahsarac

1.9.2014 22:30:20

0
Tüh şansa bak ya çok yakında oturuyorum 15 dk yürüyerek Cemil Meriç mahallesinden meydan ama çalışıyorum :( 1 ay önce felan gelseydiniz kesin gelirdim özellikle Mesut abi ile Talha abi sizi çok görmek istiyorum ama malesef göremeyeceğim :( işallah bir kaç ay sonra başka etkinlik ile tekrar gelirsiniz ama hafta içi olmasın okul var :)

winxperror

1.9.2014 21:58:29

-3
Arkadaşlar Xbox One kırıldı.Az önce Dead Rising 3'ün XO boyutunu merak ettim.Google arattım , Xbox360iso diye bi site vardı.Girdim siteye indirme linki vermişler.Hatta burn to Blu-ray disc demişler.Hatta XO'ya chip çıkmış.Ne diyelim artık.Bu günden sonra XO almak saçmalık , konsol geberdi çünkü. edit:Kırılmadan önce de alınmazdı PS4 varken.

OldGamers86

1.9.2014 21:54:36

-1
İlgi çekmedi..

BSC Misafiri

1.9.2014 21:45:38

0
"fifa 15" ne ara .çıktı la D

CamelotKing

1.9.2014 21:33:14

0
giriş koşulu ne mesela adam ikinciye xbox gold uyelik vercekmiş bende xbox kullanıcı adı bile yok yani oraya xbox üyesi olanlar mı giriyo nedir durum ?

winxperror

1.9.2014 21:31:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR İkinci ONE ı almaya geliyorum Allah'ın izniyle...
İkinci ne işe yarar ki? Eskiyeni bana satarsın ucuza artık.

Source

1.9.2014 20:57:15

0
Zaman bulursam gelicem :)

BSC Misafiri

1.9.2014 20:33:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi Onca saat cihazın neyini tanıtacaklar öyle.Uydu kanallarının tek tek nasıl ayarlanacağını falan mı ? Laf etmeyeyim diyorum da tutamıyorum kendimi.Şu an Sony'nin karşısında rakip olarak Microsoft değil de Sega olsaydı keşke.
Ne alakası var arkadaşım hem sanane, kendi konsolunla ilgilensene...

Kasatka

1.9.2014 20:23:08

0
Arkadaslar kosun, 1 gun onceden satin alip bir gun daha beklemeden xbox one deneyimini deneyimlemek herkese nasip olacak bir sey degil. Simdi nasil gececek vakit 5 eylule kadar, gozume o zaman kadar uyku girmez benim simdi

KAKÁ

1.9.2014 19:35:39

0
Güzel etkinlik hayırlı olsun

stun

1.9.2014 19:17:06

0
ordayım.. iyi fifa oynarım lakin 1. olucagımı sanmıyorum .. editörler tanışıp bsc bardağınızı alırım :D

OnrGrTR

1.9.2014 19:01:15

0
İkinci ONE ı almaya geliyorum Allah'ın izniyle...

aterikasedi

1.9.2014 18:23:36

0
Onca saat cihazın neyini tanıtacaklar öyle.Uydu kanallarının tek tek nasıl ayarlanacağını falan mı ? Laf etmeyeyim diyorum da tutamıyorum kendimi.Şu an Sony'nin karşısında rakip olarak Microsoft değil de Sega olsaydı keşke.

rambocuk

1.9.2014 18:18:09

0
Türkçe oyun yaparlarsa hemen alırım onun dışında bişey ifade etmiyor

cenkk34

1.9.2014 18:02:36

0
turnuva katılım şartları nedir acaba o kadar yoldan gelip de katılmadan dönmeyelim.

zaomss

1.9.2014 18:01:40

0
Ps game festte beraberdik özellikle talha abiyle çok güzel sohbet etti,bu buluşmaya da geleceğim umarım rahatça sohbet edebiliriz :)

Trapdoor

1.9.2014 17:23:09

0
Böyle güzel şeyler hep ters zamanlara geliyor. Kazanan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

GeraltofRivia

1.9.2014 16:27:42

+1
Katılım şartları hakkında bir bilgi varmı?

coyote3880

1.9.2014 16:25:54

0
Turnuva kayıtlarını orada mı yapacaksınız?

coyote3880

1.9.2014 16:22:07

0
+1 :)

BSC Misafiri

1.9.2014 16:21:48

+1
Bu arada adrest tarifi isteyenler . Sürüyle otobüs geciyor cakmak köprüsü duragunda inip karşıya gecin ilerde yüzme havuzu var azcık yürürseniz görürsnüz ordan dönün zaten kimse sorsanız ordan giderseniz sadece düz gidiceksiniz .

BSC Misafiri

1.9.2014 16:21:45

0
çok merak ettiğim fifa14ün xbox 360 üzerinden mi oynanacak olması ve kadro updatelerinin olup olmayacağı :) ?

BSC Misafiri

1.9.2014 16:21:42

+1
Etkinlik için bsc ekibine teşekkürler, sizinle tanışmak çok iyi olur. Ayrıca sipariş ettiğim xbox mı da bir gün önceden almak isterim.

y.C.g

1.9.2014 16:13:50

+1
kapitalizm bu olsa gerek

veli@1144

1.9.2014 16:08:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Xboxone nickli üyeyi yakalayıp dövün orada gençler ; ) Şaka şaka ciddiye almayın azmettirici olarak banada gelirler.
hay Allah iyiliğini versin :D

Potato_GLaDOS

1.9.2014 16:07:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas fifa 15 i nasıl verecekler peki daha oyun çıkmadı ?
Oyunları Microsoft veriyor dijital kutulu değil.Oyun çıkınca indireceksin.

saameet06

1.9.2014 16:01:26

0
Akşam 10:30 sabah 7 calısıyorum. Tuzladan yetısebılırmıyım bılmıyorum : ( organızasyon kac saat surecek acaba?

Charlie Chaplin

1.9.2014 16:00:30

0
İstanbul'da değilim de o turnuvaya katılıp Xbox One'ı kazanmak vardı yav Ah İstanbul ah, yaktın beni yine..

ReflexAction

1.9.2014 15:57:27

0
fifa 15 i nasıl verecekler peki daha oyun çıkmadı ?

WiiSmash

1.9.2014 15:55:54

0
taa karşıdan gelicem abi :D

quar7

1.9.2014 15:43:06

0
Tüh o saatte Avrupa yakasından oraya gitmek gelmek sıkıntı. Turnuvaya içim gitti. Neyse.

Sgt.Panda

1.9.2014 15:39:22

0
Lansman İstanbul dışında hangi şehirlerde olacak?

wegotpower

1.9.2014 15:39:07

0
Meydan avmnin ordakj mi katilacagim kesinlikle

Sir Maximus is BACK

1.9.2014 15:35:54

0
Son eleştrilerden sonra bu etkinlik güzel olmuş,tebrikler Talha abi

BSC Misafiri

1.9.2014 15:33:25

0
turnuvaya katılmada ayrıcalık tanıyacaklar mı yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu

BSC Misafiri

1.9.2014 15:33:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05 Konsol oynamasini pek bilmem amacim sizleri görmek. Yanliz umraniye media markt nerdeydi tam olarak?
çakmakta sürüyle otobüs geçiyor . çakmak köprüsü durağında iniyorsun yukarıda az ilerde yüzme havuzu var o caddeden dümdüz yukarı çıkınca karşında

smalsrol

1.9.2014 15:30:57

+1
Tüh ya, ben mecbur multiplayer ekibinin etkinliğine gidecem, keşke avrupa yakasında olsaydınız.

Dağılın

1.9.2014 15:28:24

-9
ps4 varken xbox mi?

AutumnRain

1.9.2014 15:27:47

+5
Xbox'u olmayan kişiye de gold üyelik vermek akıllıcaymış

sessizkral8312

1.9.2014 15:25:23

0
çok uzak ümraniye avrupada olsaydı keşke

Can-ı Efsan

1.9.2014 15:25:06

0
Ümraniye de nerde la tam olarak genjler ses verin :D

Rapsody_izmir

1.9.2014 15:20:40

+1
Xboxone nickli üyeyi yakalayıp dövün orada gençler ; ) Şaka şaka ciddiye almayın azmettirici olarak banada gelirler.

veli@1144

1.9.2014 15:20:34

0
Konya da bi organizasyon olursa ben de tanışmak isterim de istanbul Ankara varken pek kolay görünmüyor:(

aykut291

1.9.2014 15:12:38

0
Başarılar dilerim. Rekabet güzeldir ama PS4 karşısın da hiçbir şansı olduğunu zannetmiyorum.

aykut291

1.9.2014 15:11:15

-1
Başarılar dilerim. Rekabet herzaman güzeldir fakat Türkiye de PS4 karşısın da pek bir şansı olduğunu hiç zannetmiyorum.

hitman047

1.9.2014 15:07:48

+1
Hani Ankara hani başkent :((( sizinle tanışmak cok isterim be abi :/

Can-ı Efsan

1.9.2014 15:07:13

+1
Konsol oynamasini pek bilmem amacim sizleri görmek. Yanliz umraniye media markt nerdeydi tam olarak?

canthomas

1.9.2014 15:01:47

0
Kaça kadar sürer Talha abi ? Dersaneden 18.55te çıkıyorum etkinlik bitmeden yetişebilir miyim(dersane kadıköyde) ? Xbox One o kadar da önemli değil benim için, sizinle tanışmaya geleceğim :)

EmreD34

1.9.2014 14:58:16

+1
Avrupa yakasında olsa kesin gelirdim.Bu arada microsoft satış stratejilerine başlamış her basın grubuna bir şube verip aynı turnuvadan yaptırıyolar hadi bakalım
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız