Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Toy Soldiers: War Chest için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı


      Kule savunma oynanışını üçüncü şahıs bakış açısına sahip aksiyon türüyle birleştiren Toy Soldiers: War Chest, serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Yapımcı ekip, oyunculardan gelen soruları yanıtladığı ve oyun hakkında yeni bilgiler verdiği bir tanıtım videosu paylaştı.
 
      Paylaşılan videoda oyunun yapımcısı Josh Mast, yapımda karşımıza çıkacak orduları, bu orduların sahip olacakları kahramanları tanıtıyor. Belirtilene göre her ordunun sadece bir kahramanı olacak fakat bu kahramanı oyun tarzımıza göre özelleştirebileceğiz. Bunun yanında Mast, oyun çıktığında multiplayer modunun bulunmayacağını fakat ileri de bu modun oyuna eklenebileceğini söyledi. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
toy soldier toy soldiers cold war ubisoft signal studios
Borderlands: The Pre-Sequel'ın İlginç Karakteri Athena'yla Tanışın The Evil Within'in Xbox One Sürümü Ön Yüklemeye Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Toy Soldiers: War Chest
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız