Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer İçin Kanlı Bir İndirilebilir İçerik Çıktı

   Warhammer evreni gibi devasa bir hikaye altyapısıyla Total War'un oynanışını birleştirerek adı gibi büyük bir savaş atmosferini bizlere sunan serinin yeni oyunu savaş atmosferini daha da güçlendiriyor.
 
   6 TL'lik fiyatıyla Steam üzerinden çıkışını yapan indirilebilir içerik ile birlikte oyuna bir çok yenilik gelecek. Oyunun yaş sınırını +18'e çıkartacak adından anlaşıldığı gibi oldukça kanlı indirilebilir içeriğin oynanış ve çıkış videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
Battlefield 1’in Kapalı Alpha Sürümünden İlk Resimler Ortaya Çıktı Twitch'e Yeni Eklenen Kategoride Yemek Yiyenleri İzliyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

2.7.2016 03:55:21

0
Ücretsiz yayınlamaları lazımmış parayla olmamış ama yinede çok önemli dlc olmadığı için fazla kızamıyorum.

BSC Misafiri

1.7.2016 23:27:00

0
KAN AKACAAAAAK !... ama dlc ile.

Patren

1.7.2016 12:57:44

0
normal oyunda bukadar kan ile canavar yokmudu

kolonato_

30.6.2016 23:51:21

+1
Kılıçları da parayla satsınlar yerine tahta sopa koysunlar.... Bu ne saçmalık böyle?

SenJi

30.6.2016 22:09:42

0
Total war serisini oynamayanlar gelip laf atmasın şu seriye.Yok paralı yok şu felan diye.Rome2de aldıkları tepkiden sonra blood dlc leri oyun motorunuda değiştirmeye başladı.Attila olsun warhammer olsun blood dlcsi oyunda ciddi bir değişiklik getiriyor.Özellikle warhammerda oyunu komple değiştiren bir dlc olmuş.Sırf warhammer evreninin adına yakışır olsun diyede şiddeti ve kanı çok iyi yapmışlar.Cidden aşırı derecede kan ve şiddet var.Bunu savaşta hissediyorsun.Öyle kanda boya gibi değil.Bu dlc hakikaten çok iyi olmuş.Bu arada bu dlc yeni bir patch ile geldi.Gelen patch ile birlikte adamlar oyuna yeni askeri birimde ekledi.Sega warhammerın potansiyelini biliyor ve her adımına iyi hazırlanıp çıkıyor.Şu oyun şuan çiçek gibi.

KuvvetMira27

30.6.2016 19:44:29

+2
Başta oyun yaş sınırını düşük tutmak için böyle bir şey yaparken sonradan kan dlc sini ücretli vermeye başladılar baktılar ses çıkaran yok devam ettiler şaşırmadık.

Norse

30.6.2016 19:35:42

+4
Savaş oyununda kanı dlc ile alıyoruz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Shovel Knight

30.6.2016 19:12:16

+1
direk aldım zaten total war için olmazsa olmaz bir şey bu total war oyunuda her hangi bir dlc çıksada alsam dediğim tek total war oyunu o kadar heyecanlandırıyor beni
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız