Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight'ın Yapımcısı Yeni Oyununu Duyurdu: Hob


    Torchlight serisiyle beraber oldukça beğeni kazanan Runic Games'in yeni bir proje tanıtacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Runic Games, sitesinde 10 günlük bir PAX geri sayımıyla beraber Hob'un ilk tanıtımını yaptı.
 
    Hob'la beraber daha çok oyuncunun deneyim edeceği maceraya odaklanan Runic Games, oyunda farklı bir hikaye sunum tarzının bulunacağını belirtiyor. Açıklamalara göre Hob'da ne yazılı, ne de sesli bir hikaye sunumu olacak. Oyuncular oyunda ilerledikçe, oyun içi mekaniklerle beraber hikayeyi anlayacaklar. 
 
    Bu oyunla beraber Ico ve Shadow of the Colossus gibi yapımlardan esinlendiklerini belirten Runic Games'in başkanı Marsh Lefter, oyunu oynarken birçok kez şaşkınlığı hissedeceğimizi, kendimize "Neredeyim?" ya da "Ne oluyor?" gibi sorular soracağımızı belirtiyor. Yapımcı ekip Hob'un tam tanıtımını ay sonundaki PAX etkinliğinde yapacaklar. Şu an için yayınlanan ekran görüntülerine ve duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Hob Runic Games Torchlight Adventure Macera
The Talos Principle, Xbox One için Derecelendirildi Volume'un PS Vita Sürümü Çıkışından Saatler Önce Ertelendi

einhander

19.8.2015 10:28:12

0
merak uyandırdı bende
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hob
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız