Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider: Trilogy mi Geliyor?

İşte o listeleme!

 
    Playstation 3'e yeni HD koleksiyon paketleri gelecek gibi görünüyor. Bundan önce Prince of Persia: Trilogy, God of War: Collection gibi, Playstation 2 klasiklerini yeni nesile taşıyan Sony, şimdi de gözünü Tomb Raider serisine dikmişe benziyor.
 
    Amazon.de yani Amazon'un Almanya cephesinde Tomb Raider: Trilogy adı altında bir listeleme görüldü. Bakıldığında içinde Tomb Raider Legend, Tomb Raider Anniversary ve Tomb Raider Underworld barındırdığı görülen bu oyunun listelenme görüntüsünü yukarıda görebilirsiniz. 
 
    Listelemeye bakıldığında, 3 oyunun Playstation Network Trophy'leri barındırdığı da yazıyor. Ayrıca paketin, Playstation Home'da kullanılmaya yönelik kadın ve erkek avatarların kilidini açtığı da verilen bilgiler arasında yer almış.
 
    Ancak henüz Square Enix'in böyle bir duyuru yapmaması kafalarda soru işareti yaratıyor. Ancak söz konusu Amazon olunca oyunun duyurusunun gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Lara'nın önceki maceralarını HD görüntü kalitesinde oynamaya kimsenin "Hayır" demeyeceğini de söylemek gerek.
 
    Ben kendi gözümle görmeden inanmam diyenlerdenseniz ilgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
tomb raider: trilogy ps3 square enix eidos amazon söylenti
" Mafia II Yasaklansın ! " Little Big Planet 2'den İki Bölüm Tasarımı Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

20.12.2010 00:09:44

0
İnşallah çıkar güzel bir proje.

BSC Misafiri

19.12.2010 23:36:06

0
iyide zaten underworld legend ve anniversary hepsi full çözünürlüklü oyunlardı hatta legend de yeni nesil graik ayarını açınca piyasadaki yeni oyunlar gibi kaliteli görünüyordu ne gereğ ivar ki??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider Underworld ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız