Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tokyo Game Show 2015'in Tarihi Belli Oldu

 
    Özellikle Japon geliştiricilerin katıldığı ve daha çok Japon oyun kültürüne hitap eden yapımların gösterildiği Tokyo Game Show, bu sene de önemli haberlerle geldi, geçti. Geçtiğimiz günlerde sona eren fuara kaç kişi katıldı dersiniz?
 
     Geçtiğimiz yıl düzenlenen TGS'in ardından, en çok katılımcıya ev sahipliği yapan ikinci TGS olmayı başara TGS 2014'e toplamda 251,832 oyuncu katılmış.
 
     Ayrıca Tokyo Game Show 2015'in hangi tarihler arasında düzenleneceği de şimdiden belli. Gelecek sene bu heyecana 17-20 Eylül arasında tanık olacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
tokyo game show tgs tgs 2015
Heroes of the Storm'daki Karakter Verileri Son Kez Sıfırlanıyor Assassin's Creed Unity'nin Yeni Röportaj Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EmuMaster

22.9.2014 21:04:50

0
Ben bu senekinden hiç bir şey anlamadım.Bir final fantasy 15 traileri güzeldi birde mgs V.Silent hills zaten cgi trailer ile katıldı.Evil within desek önümüzdeki ay çıkmasına rağmen demo namına bir şey göremedim bu fuarda.

TaKo

22.9.2014 17:34:58

0
Sony'nin bu fuarda yeni oyun duyuruları falan olacak deniyordu ama sessiz sedasız tatsız tuzsuz geçti gitti...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız