Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard, Elder Scrolls 6'ya Çıkış Tarihi Vermek İstemiyor

 
 
Bethesda Game Studios içerisinde oyun yönetmeni olarak karşımıza çıkan Todd Howard çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve mevcut projelere ilişkin yeni güncellemeler sunuyor. Bu kapsamda beklenen büyük oyunlar için artık herhangi bir tarihin verilmemesi gerektiğine inanıyor.
 
Todd Howard'dan yeni açıklamalar
 
 
 
IGN ile yapılan yeni bir röportajda Todd Howard'a Fallout dizisinin seriye olan etkisi soruluyor. Etki ile beraber planlarında herhangi bir değişiklik olup olmayacağı da gündeme getiriliyor. Howard bu sorular için şu şekilde yanıt veriyor:
 
“Dizinin etkisiyle şu anda herhangi bir projemizde değişiklik olmadığını aktarabiliyoruz. Aynı zamanda Elder Scrolls 6 veya Fallout 5 için herhangi bir çıkış tarihi de vermiyoruz ve tarih konusunda oldukça temkinli davranıyoruz. Çünkü bunu zor yoldan öğrendim.”
 
Öte yandan dizinin etkisiyle beraber seri bir hayli yükselişe geçmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde özellikle mobil oyun tarafında boy gösteren oynaması ücretsiz Fallout Shelter, günlük kazancını 20 bin dolardan 80 bin dolara çıkardı. Bu devasa artış birçok geliştiriciyi harekete geçirecek türden.
 
Son olarak geliştirici ekip Bethesda, Fallout 76 üzerinde hala çok çalıştıklarını ve yeni güncellemelerin oyuna dahil edileceğini aktarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Çok Oyunculu Birinci Şahıs Nişancı Arena Breakout: Infinite PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2024 00:05:27

0
elder scrolls serisinin sonu olacak bu oyun. star"failed" hayal kirikligindan sonra.

JaReD22

21.4.2024 16:50:02

0
Hamerfall mı ne orda geçecek

Johnny Silverhand

21.4.2024 08:16:16

0
bırak şimdi çıkış tarihini todd efendi. tes vi ile ilgili bir iki fragman at önümüze oyunun nerede geçtiğini öğrenelim en azından milletin komple teorileri iyice salça oldu. skyrim'den devam edecek denilmesi bile mantıklı geliyor artık. sal bizi valenwood'a artık la.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız