Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'un Yapımcısı, Satış Rakamlarıyla İlgilenmediğini Söyledi


      FPS devlerinin arasından sıyrılmayı başaran oyun Titanfall'un yapımcısı Drew McCoy, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında Titanfall'un kâr edip etmediğini bilmediğini ve bununla ilgilenmediğini dile getirdi.
  
     McCoy tam olarak şöyle dedi: "Titanfall'un kâr edip etmediğini bilmiyorum. Satış beklentilerini karşılayıp karşılamadığını da bilmiyorum. Çok da umurumda değil.Umurumda olan şey oturup, başında eğlenceli vakitler geçirebileceğim bir oyun üzerinde çalışmaktı. İnsanların severek oynayacağı bir yapım yaptık ve oyunu geliştirmeye devam edecek kadar da kâr ettik. Bence başarı budur. Biz oyunları sevdiğimiz için yapıyoruz ve başka oyuncuların da bizlerle birlikte oynamasını istiyoruz."
   
     Titanfall'un gayet iyi satış rakamlarına ulaştığını hatta EA'nin Titanfall 2'nin isim haklarını elinde tuttuğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Yeni Bir BloodRayne Oyunu mu Geliyor? The Evil Within'in Dikenli Tel Kullanımına Tepki Yağdı(!)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2014 11:34:52

0
Bence oyun çok iyi herşeyin grafik olmadığını gösteren bir oyun yapmışlar adam elbette kar edip etmediğini bilir böyle açıklamalara inanmam şahsen ama adamın söyledikleri çok güzel şeyler bir oyuncu olarak duyması güzel şeyler, bunlar daha öncede MoH MW2, CoD 4 gibi oyunları yaptılar ve nasıl FPS oyunu yapılacağını çok iyi biliyorlar. 100 saate yakın oynamışlığım var oyunu hala bir damla sıkılmadım. BF ile karşılaştırmıyorum çünkü ikiside çok farklı oyunlar Bf'de olan bunda yok, bunda olan Bf de ama Killzone falan bu oyunun yanından geçemez, ikisinin aldığı puanlara bakın. PS fanları anca kendilerini avutuyorlar. Bence Xbox Titanfall gibi Halo gibi oyunlarla FPS konusunda bir adım öne geçiyor. Gayette iyi satışlar yapıyorlar.

lambshit

18.4.2014 08:10:06

0
Ya dininiz imaniniz para olmuş Kişi karşısındakini kendinden bilirmiş ne kadar inanmasanızda var böyle insanlar, paraya değer vermeyen sadece iyi bir iş ortaya çıkarmak için çabalayanlar,gözünü para hırsı bürümemiş adamlar, kazandığı parayla degil yaptığı işle egosunu tatmin edenler

einhander

17.4.2014 17:31:17

0
ea gibi bir firmayla çalışırken satışlar umrumda değil demek biraz sıkar. aksi olsaydı kapının önüne koyuverirlerdi anında. gerçi ea o kadar reklam yaptıkı satılmaması gıbı bır durum soz konusu olmadı.

Sir Maximus is BACK

17.4.2014 14:52:30

0
Aman ea duymasin

BSC Misafiri

17.4.2014 14:39:43

-1
İnsanların severek alıp oynadığını nereden biliyorlar peki madem ilgilenmiyorlar? kıstas bu değil mi?

BSC Misafiri

17.4.2014 14:35:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: lostrock şişirilen ve alanların elinde patladığı bir oyun youtubedaki oyun sitesi machinimada bile titanfalldan sıkılmadan ne kadar oynarım sorusuna 2 ay ,1 ay, bir kaç gün şeklinde dalga geçen cevaplar vardı call of duty çocuk oyunu deyip oynayamayanlara bak bu biraz daha zor bu çocuk oyunu değil değip açlığını bunla giderme çabası ayrıca killzone battlefield varken bunlar çocuk oyunu
killzone mu?Yav hehe şu halo çakması olan ve bir türlü istediği notları alamayan oyun değil miydi o?

Killabyte

17.4.2014 13:37:04

+1

alito

17.4.2014 13:08:19

0
Drew McCoy'un fikrine EA katılır mı? Bunu sormak lazım aslında.

lostrock

17.4.2014 12:40:35

0
şişirilen ve alanların elinde patladığı bir oyun youtubedaki oyun sitesi machinimada bile titanfalldan sıkılmadan ne kadar oynarım sorusuna 2 ay ,1 ay, bir kaç gün şeklinde dalga geçen cevaplar vardı call of duty çocuk oyunu deyip oynayamayanlara bak bu biraz daha zor bu çocuk oyunu değil değip açlığını bunla giderme çabası ayrıca killzone battlefield varken bunlar çocuk oyunu

pcrex

17.4.2014 12:19:25

0
bunu söylemek için ya zaten para içinde yüzüyor olman lazım, yada insanlar üzerinde olumlu algı oluşmasını sağlamak. zaten kim para için çalışıyor ki? hepimizin amacı eğlenmek.

alike03

17.4.2014 12:07:51

+2
Atma Ziya demek istiyorum. Insan hic merak etmezmi be. Bal gibi de biliyor kar ettiklerini. Bakmasa bile senin oyun kar etmis diye biri söylemistir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız