Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Battle Arena'nın Kapalı Beta Kayıtları Android için Açıldı


     CD Projekt'in The Witcher serisinin yeni MOBA türü oyunu The Witcher Battle Arena'nın Android için Beta kayıtları başladı.

    The Witcher: Battle Arena'da, Letho, Zoltan Chivay, Operator, Philippa Eilhart gibi karakterler de yer alacak. Sadece iOS, Andoid ve Windows Phone için hazırlanan oyun, tamamen ücretsiz olacak. Oyun içerisinde tüm içeriklere erişmek için bilinen MOBA oyunlarının aksine, para yerine oyunu oynayarak kendimizi geliştireceğiz ve buna göre içerik açacağız.

    Gün itibari ile sadece Android için açılan kapalı beta kayıtlarına buradan ulaşabilirsiniz. Yayınlanan yeni oynanış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
moba cd projekt the witcher battle arena free to play f2p mobil
Nintendo'nun eShop Güncellemesiyle Birlikte Disney Infinity Wii U kullanıcılarına Ücretsiz Oldu Grand Theft Auto V'in Çevirmenleri 30 Ağustos'u Gösterdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yusac

21.8.2014 22:53:38

0
Kayıdımı yaptırdım sonucu merakla bekliyorum.

Guest-90F2E1A19

21.8.2014 19:23:15

0
Arkadaşlar benim Witcher 3'le ilgili bir sorum var. Şimdi 2. oyunda büyük bir seçim yapıyoduk kime katılcağımızla ilgili ve bu senaryoyu baya bi değiştiriyodu. Ben ikisini de oynadım iki daldan birini hiç sevmedim. Sorum şu ben 2'yi PC'de oynadım bunu Ps4'te oynamayı düşünüyorum. Hangi senaryoyu seçecek bu oyun kafasına göre mi yapacak ne yapacak?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher Battle Arena
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız