Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün İkinci Ek Paketi Beklenenden Daha Geç Çıkabilir


    The Witcher 3'ün ilk ek paketi geçtiğimiz gece itibariyle oyunculara sunuldu. Toplamda 10 saatten fazla süren bir içerik sunan Hearts of Stone'u önümüzdeki sene içerisinde Blood and Wine isimli ek paket takip edecek. Normalde sene başında çıkması beklenen ek paketin çıkış dönemi daha geç bir döneme alınmış olabilir.
 
    Hearts of Stone'un çıkışıyla ilgili basın bildirisi yayınlayan CD Projekt Red, Blood and Wine ek paketinin çıkışı için daha önce Ocak ve Mart ayları arasına denk gelen 2016'nın ilk çeyreğini gösteriyordu. Fakat firma yayınladığı son bildiride ek paketin çıkış dönemi için Ocak ve Haziran ayları arasına denk gelen '2016'nın ilk yarısı' tabirini kullandı.
 
    Bildiride yapılan değişikliğin bir hatadan kaynaklanması zor görünse de, CD Projekt'in dijital satış platformu GOG'da ek paketin çıkış dönemi hala 2016'nın ilk çeyreği olarak gösterilmekte. Toplamda 20 saatlik içerik sunması beklenen Blood and Wine için resmi haberler sene sonuna doğru gelmeye başlayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Bloodborne'un Game of the Year Sürümü Kasım'da Çıkacak Call of Duty Yapımcısı Sahte Terörist Saldırısı Haberi İçin Özür Diledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız