Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Ek Paketi Bitmek Üzere & Gwent Severlere İyi Haber Yolda


    Bu senenin en önemli oyunlarından The Witcher 3, ek paketleriyle de beraber oyunculara uzun soluklu bir macera sunacak. Oyunun ilk ek paketi Heart of Stone ile ilgili CD Projekt ekibinden olumlu haberler geldi.
 
    Normal şartlar altında Ekim ayı için planlanan Heart of Stone eklentisinde yapım süreci gayet sorunsuz bir şekilde ilerliyormuş. Firmadan Travis Currit'in yaptığı açıklamalara göre ek paketin yapım aşaması neredeyse bitmek üzere. Dolayısıyla Heart of Stone'dan yeni haberleri görmemiz pek uzun süre almayacak.
 
    Bunun haricinde Currit, The Witcher 3 içerisinde bulunan kart oyunu Gwent'i seven oyunculara yönelik bir sürprizin geleceğini aktardı. Bu sürprizin ne olduğuyla ilgili açıklama olmasa da, bazı tahminlerde Gwent odaklı ayrı bir oyunun gelebileceği yönünde söylentiler yerini aldı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
MSI GTX 980Ti Lightning Hız Aşırtma Konusunda İddialı Fallout 4'te 275 Tane Karakter Yeteneği Özelleştirme Seçeneği Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nicolae

1.9.2015 00:36:16

0
Sırf Gwent odaklı standalone bir oyun çıkartsalar hiçte fena olmaz. Mobil cihazlarda da olursa bu oyun patlama yapabilir oynarken zevk aldığım bir mini oyundu.

KuvvetMira27

31.8.2015 17:17:51

0
Türkçe yama çevirisi için bir ekip çıkmadımı ? 2 aydır pc de yüklü duruyor bi umut yoksa beklemeyelim

MytHnfr

31.8.2015 14:50:11

0
Gwent odaklı bir oyun güzel olur fakat oyundaki gibi değilde daha kapsamlı bir şey ortaya çıkarsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız