Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ten Sabrınızı Zorlayacak Bir Oynanış Videosu + Detaylar


     Yapılan son ertelemeye rağmen popülerliğinden ve beklentisinden hiçbirşey kaybetmeyen The Witcher 3 için yeni oynanış videoları yayınlandı. Basın gösterimi yapılan oyunun bu videolarına baktığımızda hem oynanış adına hem de görsel anlamda birçok detayın bizleri beklediğini görüyoruz.
 
     Öncelikle daha önceki açıklamalardan da yola çıkarak zaten iyi bir başlangıç yapan Witcher serisinin açık dünya oynanışı ile birlikte ufkunun genişlediğini de görüyoruz. Tamam, ilk iki oyunda kendi açısından açık dünya oynanışlarına sahipti ama Wild Hunt'a baktığımızda hızlı seyehat sistemini saymaz isek yükleme olmadan tamamen açık bir oynanış dünyasından bahsediyoruz. 
 
     Bu bağlamda The Witcher 3 dünyasında dikkate değer bir diğer nokta da yaşayan bir dünya atmosferini oyunculara verebilmesi. İlk oyunda da bunu başarıyordu tabi ya da ikinci oyunda özellikle kasabalarda karşılaştığımız sahneler bu hissiyatı yaşatıyordu. Ama üçüncü oyuna baktığımızda teknik açıdan sağlanan yeterlilikle birlikte bu hissiyatın tüm oyun alanına yansıdığını görebiliyoruz. Kendi adıma sadece GTA serisinde aldığım bu his, The Witcher dünyasına da tam anlamıyla yansımış diyebilirim. Kendi kendine muhabbet eden NPC karakterler, günlük işleri peşinde koşuşturan kasaba halkı, yol kenarında elindeki yayı oyuncak haline getirmiş bir çocuk ya da bir kasabaya girdiğinizde sağa sola koşuşturan kaz, tavuk gibi hayvanlar...Vahşi doğada karşılaştıklarınızı saymıyorum bile. İşte tüm bu detaylar oyunda sürekli karşılaşacağınız anları oluşturuyor. Kırsala doğru gittiğinizde ise gözünüzün alabildiğince uzanan bir doğa görüyorsunuz. Fizik unsuru da cabası.
 
 
     Evet, Witcher 3 tam anlamıyla açık dünya oynanışına sahip. Ama deminden beri bahsettiğim gibi boş bir dünya değil. Zaten oynanış görüntülerinde açılan oyun haritası ile birlikte ne kadar büyük bir dünyanın bizi beklediğini daha net bir şekilde görebiliyoruz. Mağaralar, karlı dağlar, ormanlar, olabildiğince uzanan ovalar ya da irili ufaklı yerleşim bölgeleri. Bu yerleşim bölgelerinin başında ise oyundaki en büyük şehir Novigrad geliyor. Birçok görevi de buradan alacağımız Novigrad, hem görev icabı hemde barındırdığı yerleşkeler anlamında en çok uğrayacağımız mekanların başında geliyor.
 
     Oyun dünyası bu kadar büyük olunca atımız da en büyük can yoldaşımız haline gelmiş. Bir ıslıkla Red Dead Redemption'da olduğu gibi yanımıza gelen atımız ile arşınlayacağımız büyük bir dünya bekliyor bizleri. Tabi dilerseniz tırıs tırıs gidip manzaranın keyfini çıkarabileceksiniz. Dört nala gittiğinizde ise atımızın dayanıklılık barı ekranın altında beliriverecek.  
 
     Witcher 3, seriye yeni başlayan ya da bu türe ilgi duyan oyuncular için de önemli bir yere sahip. Çünkü oyunun başında yöneteceğimiz ikinci karakter olan Ciri, hem hikaye adına hem de oynanışa alışma açısından bize yol gösterecek. Tabi hikayenin gidişatına göre ilerleyen aşamalarda bu karaktere dönüş yapılıp yapılmayacağı belli değil. Ama ilk etapta yeni yetme bir Witcher olan Ciri, bir sürpriz ile ilerleyen kısımlarda da kontrol edebileceğimiz bir karakter olabilir. Olmasa da kimsenin sadece Geralt ile oynamaktan şikayetçi olacağını sanmıyorum :)
 
     Bu noktada Witcher dünyasında yeni yeni göreceğimiz bazı olaylarda bulunuyor. Çünkü Yneffer ve Ciri hem hikaye anlamında hemde Geralt için önemli bir yere sahip. Ciri ile oynayacağımız bu sekans onrası uçan bir geminin (!?) Kaer Morhen kapılarına dayanacağı ve Ciri'yi yakalamak için burada olacaklarından bahsedilmiş. İşte bu nokta Rivia'lı Geralt'ın uyanacağı, yani hikayeye tekrar dahil olacağı noktayı işaret ediyor.
 
     Tabi ana hikaye dışında Witcher 3'te birçok yan görev de bizi bekliyor olacak. Zaten avcılık baba mesleği haline gelen Geralt, o dağ senin bu mağara benim avının kokusunu peşinden gidecek. Zaten yayınlanan videoya baktığımızda Geralt'ın görev tablosundaki ilanları nasıl cebe indirdiğini de görüyoruz :)
 
 
 
     Oynanış kısmına geldiğimizde videolardan anladığımız kadarıyla ikinci oyunun izinden giden bir sistem görüyoruz. Tabi ilk oyundan beri süregelen Igni, Aard ya da Axii büyüler gene en önemli yoldaşımız. Muhtemelen hikaye adına da önem teşkil eden meditasyon olayları yeni oyunda da kendine yer edinecektir. 
 
     Dövüş sisteminde gene çevik bir sistem bizi bekliyor. Yani hayatta kalmak istiyorsanız sürekli hareket halinde olmalısınız. Çünkü çoğu RPG oyunlarının aksine size yem olmayı bekleyen ya da odun gibi olduğu yere mıhlanan yaratıklardan bahsetmiyoruz. Zaten videoda uçan yaratıklara karşı kullandığımız Crosbow dikkat çeken bir diğer detay. Ok ile yaraladığımız ve yere düşürdüğümüz yaratıkları bir kılıç darbesi ile eşşek cennetine gönderebiliyoruz. Bu sahnede dikkat çeken bir diğer unsur, su birikintisine düşen bu yaratığın suda oluşturduğu dalgalanmalar. 
 
     Sonlara doğru yeni bir Trailer ile selam çakan Witcher 3: Wild Hunt sonuç olarak bu yeni oynanış videosu ile beklentileri karşılayacak bir oyun olduğunu bir kez daha ıspatladı. Sizi bilmem ama benim biraz sabrımı zorladığını da söyleyebilirim. Zaten biraz daha uzatırsam oyunun tüm detaylarını yazmaya başlayacağım sanırım. Çünkü videoda su altı yaşamı da dahil olmak üzere daha sayılabilecek birçok detay mevcut. En iyisi diğer detayları oyunun çıkışına bırakalım ve sizi bu yeni video ile başbaşa bırakalım.. 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
The Witcher 3'ün Konsollardaki Teknik Özellikleri Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (26 Ocak - 1 Şubat)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.4.2015 15:50:13

0
Kemal sunalın bir filmi vardı ismi aklıma gelmedi tavuk pişen yerin camına ekmek banardı kendimi onun gibi hissediyorum şuan

shanks

15.4.2015 23:19:39

0
arkadaşlar amd phenom x4 965 black edition 8 gb ram amd r9 280x ekran kartı ultra ayarda oynayabilirmiyim. birde şunu soracam size high detaylar 60 fps mi yoksa ultra ayarlar 30 fps mi hangisini önerirsiniz.

hakande84

6.3.2015 15:36:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr G2A'dan ön siparişi verdim. Global Key 35 Dolar
Süper olacak ! Sabırsızlanıyorum.

HD7970 - i7 - 16gb RAM umarım yeterli olur. Oyunun performansı güzel olsun
High ile Medium arası bir ayarda 60 fps 1080p oynamayı düşünüyorum.
Abi 87,50 TL'ye denk geliyor. Steam'den bile pahalı bu fiyat. İşine karışmak gibi olmasın ama hem Türkiye satış rakamlarına (ileride Türkçe dil desteği isterseniz diye söylüyorum), hem de cebine hiçbir katkısı yok. 59 TL D&R'da, %10 indirimli fiyatı 80,10 TL ile Steam'de. Bu seçenek en pahalısı.

Mandall

2.3.2015 00:13:39

0
Çok acımasızca kesilmiş sahneleri var gerçekten sinir bozucu bir durum :) Ön Siparişi verdik bekliyoruz. Şuan çılgınlar gibi Shadow Of Mordor oynuyorum kalan zamanda Guild Wars 2 ye bulaşıyorum bu oyun çıksın sanırım 2 Ay işi gücü bırakırım ... :)

Rogue Agent

14.2.2015 14:53:42

0
10.00daki ejderhanın ölüm çığlığı left 4 dead 2 witch'ten çalıntı 2.48 https://www.youtube.com/watch?v=RTV9Rht60EM

Last Peony

11.2.2015 00:10:11

0
müzikler ve sesler 10 numara olmuş

EmberMoon38

10.2.2015 20:52:20

+1
@kartanx Ben Skyrim çevirisinden sonra oyunçeviriden ayrılmıştım; üniversite sınavından dolayı. Şuanda bir çeviri grubuna dahil değilim ama Witcher 3 çıktığında popüler oyun çeviri gruplarından birine dahil olup, yeşil sahalara geri döneceğim. Witcher 3 gibi bir oyunun çevrilmemesi milletime haksızlık olurdu. Girdiğim çeviri grubunda projenin başlaması için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Resmiye bağlarsak - zira CD Projekt çalışanları kral, anlaşılabilir adamlar - ta tadından yenmez valla :) @Yusac Oyunçevirinin birçok çevirisinde bulundum oyunçevirinin, zamanında mükemmel bir çeviri ortamı vardı bilirsin :)

mavratech

10.2.2015 20:22:26

+1
oyun haritası böyle bir oyuna yakışmamış oyun çıkana kadar değiştirirler mi bilmem ama skyrimdeki gibi 3 boyutlu bir harita yapsalar daha güzel ve oyuna yakışırdı diye düşünüyorum. böyle sanatsal bir oyuna o harita çok yavan kalmış bence

Yusac

5.2.2015 14:52:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmberMoon38 Witcher 2'yi resmi olarak çevirmiştim, görünce oynanış vidyosunu dayanamadım bizim oğlanın göz açıp kapayınca kadar aldığı sözleşmeleri çeviriverdim.
Sözleşme: Kayıp Madenciler

Çoğu bunu haberden saymayacaktır, fakat cahilliğimi yinelememe izin verin: arkadaşlarımızdan bazıları dağa cevher aramaya gittiler ve bir daha geri dönmediler. Başları belaya girmiş olmalı, ve o yürekli savaşçılar kendileri bu işin üstesinden gelememiş olabileceğinden beri, doğrusu tehlikeli bir sorun olmalı. Bu yüzden çıkıp onlara ne olup bittiğini kontrol edecek cesur bir adam arıyorum.

Gjarr, Svoriag köy büyüğü

Bir Adam Gerekli

Çatımın altında geceleri beni sıcak tutması için yakışıklı bekar bir adamı hoş karşılayacağım. Sarışın, endamlı, gür sakallı, canlı ve hatırı sayılır ölçüde iştahlı olmalı. (Bu ilanın Geralt gelene burda kalması imkansız, bug var .d)

Yaşlı Savaşçı Hücuma Katılacak

Gençler,
Dünyada gezineli seksen yıl oluyor. Kollarım güçsüz. Bacaklarım titriyor. (Otur evinde o zaman anasını satayım) Korkarım yatağımda ölme utancını tadacağım. Bir hücüma katılmama izin verin böylece haysiyetle olürüm. Dalga alçak olduğunda hala kürek çekebilirim. Gümüşüm var ve kendi tekne masraflarımı ödeyebilirim.

Jogvan (Oyuna girdiğim an seni bulup katleceğim ihtiyar, hani bize para!)

Ozana çırak gerekli

Çocuğa keskin kulak ve güçlü ciğerle gayda çalma sanatını öğretecek. (Bu nası bi görev lan)

Gayda nedir, nası bi şey??
http://www.medyagunebakis.com/haber_detay.asp?busayi=&menuno=26&haberno=1332&id=1332

Köy Ayrılığı

Bir yemini bozmak zorundaydım. Köy ve adalardan ayrılıyorum. Ne istiyorsanız evimden alın, arsamı ve koyunlarımı kendi aranızda paylaşın. Kendinize iyi bakın.
Loftur, Hordur'un oğlu (Seni unutmayacağız herif!)
Oyunun setup ını kurarken adınız geçmişti hatta Skyrim in Türkçe uyumluluk programını kurarken de görmüştüm adınızı. :D

Lawliet344

31.1.2015 00:18:28

0
Oyun bakıldığında en azından bir Skyrim kadar güzel gözüküyor yalnız sağ köşede duran map hoşuma gitmedi.

-Aniki-

30.1.2015 23:13:25

-1
Sistemi olmayıp ta böyle bir yapımı oynamayanlar için üzülüyorum. Sizin yerinize de oyunu bitiricem.

natrak

30.1.2015 17:59:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmberMoon38 Witcher 2'yi resmi olarak çevirmiştim, görünce oynanış vidyosunu dayanamadım bizim oğlanın göz açıp kapayınca kadar aldığı sözleşmeleri çeviriverdim.
Sözleşme: Kayıp Madenciler

Çoğu bunu haberden saymayacaktır, fakat cahilliğimi yinelememe izin verin: arkadaşlarımızdan bazıları dağa cevher aramaya gittiler ve bir daha geri dönmediler. Başları belaya girmiş olmalı, ve o yürekli savaşçılar kendileri bu işin üstesinden gelememiş olabileceğinden beri, doğrusu tehlikeli bir sorun olmalı. Bu yüzden çıkıp onlara ne olup bittiğini kontrol edecek cesur bir adam arıyorum.

Gjarr, Svoriag köy büyüğü

Bir Adam Gerekli

Çatımın altında geceleri beni sıcak tutması için yakışıklı bekar bir adamı hoş karşılayacağım. Sarışın, endamlı, gür sakallı, canlı ve hatırı sayılır ölçüde iştahlı olmalı. (Bu ilanın Geralt gelene burda kalması imkansız, bug var .d)

Yaşlı Savaşçı Hücuma Katılacak

Gençler,
Dünyada gezineli seksen yıl oluyor. Kollarım güçsüz. Bacaklarım titriyor. (Otur evinde o zaman anasını satayım) Korkarım yatağımda ölme utancını tadacağım. Bir hücüma katılmama izin verin böylece haysiyetle olürüm. Dalga alçak olduğunda hala kürek çekebilirim. Gümüşüm var ve kendi tekne masraflarımı ödeyebilirim.

Jogvan (Oyuna girdiğim an seni bulup katleceğim ihtiyar, hani bize para!)

Ozana çırak gerekli

Çocuğa keskin kulak ve güçlü ciğerle gayda çalma sanatını öğretecek. (Bu nası bi görev lan)

Gayda nedir, nası bi şey??
http://www.medyagunebakis.com/haber_detay.asp?busayi=&menuno=26&haberno=1332&id=1332

Köy Ayrılığı

Bir yemini bozmak zorundaydım. Köy ve adalardan ayrılıyorum. Ne istiyorsanız evimden alın, arsamı ve koyunlarımı kendi aranızda paylaşın. Kendinize iyi bakın.
Loftur, Hordur'un oğlu (Seni unutmayacağız herif!)
keşke türkçe yamasını yapsanız

Xabir

29.1.2015 15:15:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: turgut89 İyi iyi çıksında youtube'dan 720p izleyelim.Eldeki sistem ile ancak onu yaparız çünkü :(
Kesinlikle. Millet oyunu bitirecek biz de Sezercik gibi arkalarından bakacağız.

EmberMoon38

29.1.2015 12:59:29

+1
Witcher 2'yi resmi olarak çevirmiştim, görünce oynanış vidyosunu dayanamadım bizim oğlanın göz açıp kapayınca kadar aldığı sözleşmeleri çeviriverdim. Sözleşme: Kayıp Madenciler Çoğu bunu haberden saymayacaktır, fakat cahilliğimi yinelememe izin verin: arkadaşlarımızdan bazıları dağa cevher aramaya gittiler ve bir daha geri dönmediler. Başları belaya girmiş olmalı, ve o yürekli savaşçılar kendileri bu işin üstesinden gelememiş olabileceğinden beri, doğrusu tehlikeli bir sorun olmalı. Bu yüzden çıkıp onlara ne olup bittiğini kontrol edecek cesur bir adam arıyorum. Gjarr, Svoriag köy büyüğü Bir Adam Gerekli Çatımın altında geceleri beni sıcak tutması için yakışıklı bekar bir adamı hoş karşılayacağım. Sarışın, endamlı, gür sakallı, canlı ve hatırı sayılır ölçüde iştahlı olmalı. (Bu ilanın Geralt gelene burda kalması imkansız, bug var .d) Yaşlı Savaşçı Hücuma Katılacak Gençler, Dünyada gezineli seksen yıl oluyor. Kollarım güçsüz. Bacaklarım titriyor. (Otur evinde o zaman anasını satayım) Korkarım yatağımda ölme utancını tadacağım. Bir hücüma katılmama izin verin böylece haysiyetle olürüm. Dalga alçak olduğunda hala kürek çekebilirim. Gümüşüm var ve kendi tekne masraflarımı ödeyebilirim. Jogvan (Oyuna girdiğim an seni bulup katleceğim ihtiyar, hani bize para!) Ozana çırak gerekli Çocuğa keskin kulak ve güçlü ciğerle gayda çalma sanatını öğretecek. (Bu nası bi görev lan) Gayda nedir, nası bi şey?? http://www.medyagunebakis.com/haber_detay.asp?busayi=&menuno=26&haberno=1332&id=1332 Köy Ayrılığı Bir yemini bozmak zorundaydım. Köy ve adalardan ayrılıyorum. Ne istiyorsanız evimden alın, arsamı ve koyunlarımı kendi aranızda paylaşın. Kendinize iyi bakın. Loftur, Hordur'un oğlu (Seni unutmayacağız herif!)

BSC Misafiri

27.1.2015 22:22:39

0
abi oyunun grafıklerı net düşmüş yalnız ve o göz dolduran diye yayınladıkları ekran goruntulerıyle oynadıklarını duşunuyorum onu biz anca bu neslın sonundakı oyunlarda goruruz gıbıme gelıyor. aslında yaparlarda makınalar çalıştırmaz butun sorun orda zaten

natrak

27.1.2015 17:42:08

0
high da

qqqqrpppp

27.1.2015 16:14:17

0
görüntüler neyden cidden yav

capoeira_GS

27.1.2015 14:54:36

0
Tartışmasız bu yılın oyunu olacak gibi duruyor kesinlikle ön siparişi verdim bile PC için

bladeGny

27.1.2015 13:39:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr G2A'dan ön siparişi verdim. Global Key 35 Dolar
Süper olacak ! Sabırsızlanıyorum.

HD7970 - i7 - 16gb RAM umarım yeterli olur. Oyunun performansı güzel olsun
High ile Medium arası bir ayarda 60 fps 1080p oynamayı düşünüyorum.
kardeş dnr da kutulusu 60 lira zaten

Master_Evil

27.1.2015 10:16:32

0
bu sene en çok beklediğim oyun

obantr

27.1.2015 09:45:09

0
G2A'dan ön siparişi verdim. Global Key 35 Dolar Süper olacak ! Sabırsızlanıyorum. HD7970 - i7 - 16gb RAM umarım yeterli olur. Oyunun performansı güzel olsun High ile Medium arası bir ayarda 60 fps 1080p oynamayı düşünüyorum.

stun

27.1.2015 06:29:31

0
ı see that coming... goty

turgut89

27.1.2015 02:41:44

0
İyi iyi çıksında youtube'dan 720p izleyelim.Eldeki sistem ile ancak onu yaparız çünkü :(

Grimm

26.1.2015 23:11:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: cemecem21 Oyunda her şey güzel ama nedense karakterlerin konuştuğu sıradaki ağız animasyonları hoşuma gitmedi. Böyle biraz yaban durmuş. Oyundaki karakterlerin ağızları gibi konuşsa seslendirenler sanki öyle vurgulu konuşamazlarmış gibi hissediyorum. Tabi hepsi için geçerli değil bu. Normal şartlarda böyle şeylere dikkat etmem ama nedense bu sefer gözüme battı.
Oyunda çok fazla diyalog olduğundan hepsine motion capture uygulamak çok ama çok fazla zaman kaybettirir. O yüzden belli kalıplara göre programlanmış ağız bilgisayar tarafından oynatılıyor. Herhangi bir aktör rol yapmıyor, sadece seslendiriyor. Geralt ya da npcler konuşurken ki hareketleri falan bence iyi duruyor. Bir tek ağız animasyonu dediğin gibi ama o kadar da göze batmıyor.

BSC Misafiri

26.1.2015 23:07:59

+2
en mantıklısı yine ps4 e almak olacak oyunu...Gta 5 i de aldım far cry 4 ü de aldım grafikler çok güzeldi ve yeterliydi buda öyle olacak kesin..Pc ile artık hiç uğraşamam...

BSC Misafiri

26.1.2015 23:00:46

0
bu oyun ve DA çok renkli geliyo bana,tabikide ikiside çok güzel oyunlar ama atmosfer olarak skyrim en beğendiğim

BSC Misafiri

26.1.2015 22:59:35

0
Karakter gelişimi olsaydı iyiydi fakat yok direttikleri özelliklerlerden açabiliyosun bence Rpg denmez bu oyuna adventure aksiyon gibi bişey şimdi eksileyin emolar, Bu oyun rpg değildir tek karakter açıldıkça verin skilleri tırto haa grafik falan muthiş bide donmasa

cemecem21

26.1.2015 22:06:03

0
Oyunda her şey güzel ama nedense karakterlerin konuştuğu sıradaki ağız animasyonları hoşuma gitmedi. Böyle biraz yaban durmuş. Oyundaki karakterlerin ağızları gibi konuşsa seslendirenler sanki öyle vurgulu konuşamazlarmış gibi hissediyorum. Tabi hepsi için geçerli değil bu. Normal şartlarda böyle şeylere dikkat etmem ama nedense bu sefer gözüme battı.

hakande84

26.1.2015 22:01:22

0
Tabii ki bulunduruyorum. Hatta daha fazla bile artış olacak. Ancak mesele sadece bu değil. Yeni nesil konsolların donanımlara etkisini bu yıl görüyor olacağız. DX 12 sadece GTX 980 gibi kartlarda tam anlamıyla optimize olmuş olacak. 4,5,6,7 serisi de destekleyecek ancak yeni GPU mimarisi gibi konular epey fark yaratır. Batman'in grafikleri gördük hepimiz. Aynı şekilde The Division'ı da. Kart konusunda istedikleri kadar optimizasyonla desteklesinler farketmeyecek. Bir yıl oynatır. Yani siz mesela şu anda kartınızı kullanır oyunu oynarsınız ama gelecek sene yine değiştirmeniz gerekir. Hatta şu aşamada değiştirmezseniz tam detay oynamanız mümkün olmayabilir birçok oyunu. Aslında zaten benim belirtmek istediğim konu da buydu. Bu arada GTX 670 çalıştıracak zaten oyunu. Açıkladılar. Benim kastım uzun vadeli bir yatırım. GTX 560 Ti ekran kartımı sırf bu yüzden değiştirdim.

Project Scorpio

26.1.2015 21:41:39

-1
Video full XO dan çekilmiş.

Mustafaa05

26.1.2015 21:33:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hakande84
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...


oyun 59 tl de oyunu oynatacak kart minimum 650tl onu neyapacağız keşke oyun çok sistem istemeseydi de fiyatı 200 tl olsaydı nasıl olsa oyunun uygun bir şekilde bir yerlerden bulabiliyorsun


Abi Bilkom kart da mı getirsin? :)

Şaka bir tarafa zaten upgrade vakti geldi. Bu oyun özelinde düşünme. Tom Clancy's Division, Batman: Arkham Knight gibi oyunlar da bu güçte donanım isteyecek. Zaten NVIDIA da 9 serisinin son kullanıcıyı hedefleyen 960 serisini çıkartıyor. Yani anlayacağın tüm firmalar bu donanımları istemeye başlayacak.

İşin kısası abiciğim eğer 2015 yılında oyun oynamak istiyorsan GPU'yu biraz kasıp değiştireceksin. Yoksa sadece The Witcher 3 değil, yeni oyunlar da sana aynı sıkıntıyı yaşatacak.
direct 12 ve windows 10 ile nvidia 4 serisi üstü kartlar için % 50 performans artışınıda göz önünde bulundurdunuz mu acaba ?.. hem ben hala gtx 670 kartıma ziyadesi ile güveniyorum en kötü ihtimalle Konsol grafiğini yakalarım..

FRIENDS

26.1.2015 21:31:55

0
Mekanlar ve müzikler çok hoşuma gitti

natrak

26.1.2015 21:30:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Oyunun grafikleri ilk gösterildiği zamanlardaki gibi değil.
çünkü high

hakande84

26.1.2015 21:18:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei Tek karakterli dayatılan spel ağacı 2 tane silahla rpg oluyorsa bu oyun yılın RPg si.. :P Grafikler muazzam olmuş keşke alt yapısıda öyle olsaydı funları çok seviyor hikayesini, bana göre vasat. Bildiğin konuşmalı aksiyon oyunu
Abi bu yorumu Türkçe yok diye mi yaptın merak ettim. Yani senin RPG mantığınla benim RPG mantığım tutmuyor. RPG oyunda lore olur ve bu oyunda lore var. RPG oyununda karakterler roller üstlenir. Eh bunda da var. Tabii ki senin bahsettiğin Baldur's Gate gibi üstten bak, bir tomar eşya olsun hikayesi yok ama bir kitap okur gibi oynanan bir oyun işte. Belki oyun hikayeleri seni açmıyordur.

hakande84

26.1.2015 21:10:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Oyunun grafikleri ilk gösterildiği zamanlardaki gibi değil.
Olabilir de oyun ilk gösterimdeki kadar güzel duruyor. Grafik detayları için hala bitmemiş bir oyun olduğünu düşünürsek son dakikaya kadar değişimler olacaktır. Bir de sistem olarak da belki tam detay açmamış olabilirler oyunu.

hakande84

26.1.2015 21:09:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...


oyun 59 tl de oyunu oynatacak kart minimum 650tl onu neyapacağız keşke oyun çok sistem istemeseydi de fiyatı 200 tl olsaydı nasıl olsa oyunun uygun bir şekilde bir yerlerden bulabiliyorsun
Abi Bilkom kart da mı getirsin? :) Şaka bir tarafa zaten upgrade vakti geldi. Bu oyun özelinde düşünme. Tom Clancy's Division, Batman: Arkham Knight gibi oyunlar da bu güçte donanım isteyecek. Zaten NVIDIA da 9 serisinin son kullanıcıyı hedefleyen 960 serisini çıkartıyor. Yani anlayacağın tüm firmalar bu donanımları istemeye başlayacak. İşin kısası abiciğim eğer 2015 yılında oyun oynamak istiyorsan GPU'yu biraz kasıp değiştireceksin. Yoksa sadece The Witcher 3 değil, yeni oyunlar da sana aynı sıkıntıyı yaşatacak.

RedTurkei

26.1.2015 21:04:55

-2
Tek karakterli dayatılan spel ağacı 2 tane silahla rpg oluyorsa bu oyun yılın RPg si.. :P Grafikler muazzam olmuş keşke alt yapısıda öyle olsaydı funları çok seviyor hikayesini, bana göre vasat. Bildiğin konuşmalı aksiyon oyunu

luganoguz

26.1.2015 20:57:54

-1
Crysis'a laf atıyolardı sırf donanım sattırmak için yapılmış oyun diye o donanım sattırmaksa bu ne ? Kurban olun bence crysis'a cd project sende harbi adam değilsin.Adam bilirdik ama yüzünü gösterdiğin için teşekkürler.

klongs

26.1.2015 20:55:05

0
grafiklere abandıkları kadar keşke fiziğede abansalardı yani at kar üzerinde gidiyor hiç iz yok ya da mimikleri hiç kımıldamıyor 2011 yapımı skyrimde bile bundan 10 kat daha iyi fizik var.

Hoid

26.1.2015 20:39:32

0
Bayıldım videoya grafik ayarlarını da dibe vurduk mu zevkten 4 köşe oluruz resmen hele hele RPG bir oyunda bu görseller çok iyi duruyor . Tabi ki ilk gösterilenle arasında çok fark var ama kalitesinden ödün vermemiş . Dolu dolu sınırları zorlayan bir oyun geliyor . Türkçe yaması da oyun çıktından sonra başlanır buna eminim . Bu arada aslında oyunun ertelenmesi iyi oldu GPU ları değiştirmenin zamanı geldi artık ...

Zarbo257

26.1.2015 20:34:01

0
Ayrıca eklemeden edemeyeceğim,şu zamana kadar duyduğum en güzel müzikler bu oyunda var.Sountrack albümünü 1 aydır falan dinliyorum o güzel atmosferi dahada şahlandıracak mükemmel müzikler seçmişler kulaklarım bayram etti oynarken oradaymış gibi hissedeceğiz.Müziğin ne kadar önemli olduğu bu oyunla bir kez daha ortaya çıktı.

Zarbo257

26.1.2015 20:31:52

+1
Çoğu filmin veremediği duyguları yaşattı izlerken şimdi bunun adı sanat değilde nedir.Cidden çok saygı duyuyorum bu yapımcı şirkete helal olsun muazzam bi iş çıkartmışlar ortaya.

mehmet4428

26.1.2015 20:26:55

+1
TR yama olaydı çok iyi olurdu, böylesi bir oyunu anlamadan oynamak hiç keyif vermez, 2. oyunda olduğu gibi TR olarak gelse keşke ama adamlar yapmayız diyorlar. Grafik olarak düşüş biraz var ama göze batmıyor tabi high ayarlarda oynandığından öyle görünüyor olabilir belki önceki videoları ultrada oynatıyor olabilirler. 1080p, AA kapalı high ayarlarda gtx 760 ve dengi r9 270x 30 FPS değerlere yakın oynatacaktır. Daha çıkmasına vakit var o zamana kadar optimize ederler. Çevre detayı güzel olmuş, etraf geniş ve uzağa baktığınızda o güzel atmosferin içinde olduğunuzu hissediyorsunuz, ormanların içinde daha farklı olacağa benziyor hele şehirdeki insanların hal ve hareketleri birbirine benzemiyor ve çeşitlilik var buda çok güzel. Oyun bomba gibi geliyor ama optimize sorunu olacak gibi görünüyor 980'de high ayarlarda oynatıyoruz diyorlarsa ve sistem gereksinimleri de çıkış tarihine kadar değişmez ise önceki yorumumda belirttiğim kartlar ile mediumda oynarız ancak. Bunu zaman gösterecek.

StrangerLovely

26.1.2015 20:15:23

+3
Oyun gerçekten güzel bir oyun ben de bekliyorum amavşunu anlayabilmiş değilim ki bu oyunu her haberinizde kendi şirketinzin oyunu gibi tanıtıp savunuyorsunuz, sorunlarını görmezden geliyorsunuz bunun nddeni nedir?

KuvvetMira27

26.1.2015 20:03:15

+1
Türkçe yama çıkana kadar bekliycez artık :(

veterangamer

26.1.2015 19:48:07

0
Witcher 2 nin en buyuk sanssizligi tes 5 skyrim ile ayni sene cikmasi olmustu. Bu yuzden goty olamamisti. Ama bu sene yeni bir tes oyunu yok bu nedenle witcher 3 rahatlikla goty olacaktir..Zaten sonuna kadarda hakediyor..

EmuMaster

26.1.2015 19:39:35

-3
Buna şükür arkadaşlar açık dünya bir oyundan Bahsediyoruz ve 60 tl aaa yapım. Ultra realistik olsa zaten ne sistem dayanır ne ekran kartı nede konsol. İlla bir şeyi eleştirilecek ise neden türkçe gelmiyor diye eleştir. Daha çıkmamış oyunada optimizasyon özürlü demek peşin hükme girer. Oyun high da oynatıldı ultrada oynatılmadı diye optimizasyon özürlü olduğu anlamına gelmez. Ha oyun çıkar yamalara rağmeb witcher 2 deki gibi optimize sorunlu olur o zaman haklısınız derim.

asswalker

26.1.2015 19:30:19

0
her saniyesi ayrı bi keyif verdi çıksada oynasak yav

Wayward Son

26.1.2015 19:06:15

0
15 dakikalık koca videoda yalnızca grafik hakkında yorum yapan bebeler, gidin 6 saat süren grafik şovlarında takılın. RPG sizin neyinize.

BSC Misafiri

26.1.2015 18:59:49

+4
Bu ne arkadaş karakterlerin yüzlerinde mimik yok. Ağız hareketleri de kötü. Yüz animasyonları kötü olmuş. Bir de Ersin sudaki dalgalanmalar gibi ayrıntılardan bahsetmiş. İyi güzel ama Geralt suya giriyor ama kıyafetleri ıslanmıyor (ıslaklıktan dolayı kıyafette kararma göremedim ben Bkz. Assassin's Creed) Bir de Geralt karda yürüyor hatta at koşturuyor ama hiç ayak izi olmuyor ("Karda yürüyüp ayak izini belli etmemek" sözü Geralt için söylenmiş sanırım) Oyunu kötülemeye çalışmıyorum. Ben de bu oyunu çok bekliyorum ama bunca yıldır geliştirilen bir oyunda böyle ayrıntılara dikkat edilmemesi beni üzdü ve kızdırdı.

Reul

26.1.2015 18:59:18

0
videoya dibim düştü resmen kartları fena zorlayacak bir oyun

pcrex

26.1.2015 18:53:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: pcrex

high da bile grafikler çok iyi görünüyor. içeriği de grafiklerinin yarısı kadar başarılı olsa yılın oyunu olmaya en büyük aday diyebiliriz.


Grafik ayarının high da olduğunu nereden biliyorsun?
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3un_Konsollardaki_Teknik_Ozellikleri-76459.htm#yorumlar

Ouroboros_Tasarım

26.1.2015 18:52:54

0
Bu sitede bu oyunu oynayabilicek adammi var codcu bebeler

ekomar16

26.1.2015 18:50:47

+1
ekrana ekmek banıyorum nasılsa oynayamayacağım :( https://www.youtube.com/watch?v=8jKDoc8YK1A

Shovel Knight

26.1.2015 18:41:55

+1
önemli olan low da nasıl gözüktüğü çoğu kişi low-med arası açacak zaten edit : saçlarda sallanmadan duramıyor çok gözüm takıldı

BSC Misafiri

26.1.2015 18:41:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...
oyun 59 tl de oyunu oynatacak kart minimum 650tl onu neyapacağız keşke oyun çok sistem istemeseydi de fiyatı 200 tl olsaydı nasıl olsa oyunun uygun bir şekilde bir yerlerden bulabiliyorsun

BSC Misafiri

26.1.2015 18:41:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex high da bile grafikler çok iyi görünüyor. içeriği de grafiklerinin yarısı kadar başarılı olsa yılın oyunu olmaya en büyük aday diyebiliriz.
Grafik ayarının high da olduğunu nereden biliyorsun?

edd121

26.1.2015 18:35:50

0
tek korkum dx11 ve AC Unity muhabbetinin burdada olmasıdan dolayı optimizasyon sıkıntısı.baktığımız zaman gerçekten çok güzel ve dolu dolu çevre.eminim dx12 ile daha iyi bir sürümünün çıkacak olması.ayrıca çoğu kişi de ultrayı unutsun bence.

SilentHunterHD

26.1.2015 18:27:40

0
Cidden güzel oyun yapmış adamlar hakkını vermek lazım. Ön sipariş fiyatı 59TL kutulu. Çok uygun bir fiyat keşke bütün oyunlar da bunun kadar kaliteli ve fiyatı uygun bir fiyattan satışa sunulsa...

crysispeed

26.1.2015 18:27:33

0
Efsane bir oyun geliyor gibi görücez. 2.oyun şahsen 1.oyundan sonra sönük kalmıştı hem 1 e göre kısa hem de atmosfer olarak bence daha zayıftı inşallah 1.oyundaki atmosferi ve başarıyı yakalarlar güvenim tam CD Projekt'e

BSC Misafiri

26.1.2015 18:20:46

0
leleleyyleleyleleleleley

pcrex

26.1.2015 18:13:31

0
high da bile grafikler çok iyi görünüyor. içeriği de grafiklerinin yarısı kadar başarılı olsa yılın oyunu olmaya en büyük aday diyebiliriz.

SOLID SNAKE

26.1.2015 18:07:20

-4
Oyunun grafikleri ilk gösterildiği zamanlardaki gibi değil.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız