Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'e GOG.com İçin 'Harika' Ön Sipariş Ekstraları Hazırlanıyor


    PC üzerinde DRM kuralları olmadan satış yapmasıyla dikkatleri çeken GOG.com, The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt tarafından işletiliyor. Gelen yeni haberlere göre CD Projekt ekibi, yeni oyununda kendi dağıtım sitesine biraz kıyak geçeceğe benziyor. 
 
    Yaptığı açıklamalarda CD Projekt'in başındaki isim Marcin Iwinski, "Çoğu kişi bu soruyu soruyor. Evet GOG.com'da The Witcher 3'e özel ön sipariş ekstraları bulunacak ve bu içerikler kesinlikle harika olacak." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
SOE Oyunları İçin All Access Üyeliği Yeniden Ertelendi Injustice: Gods Among Us'ın Mobil Sürümüne Multiplayer Özelliği Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2014 16:20:15

0
abi varya bu oyunun koleksiyoncu sürümü alınır ya de canını yandığımın parası yok ki arkadaş verelim 300-400 alalım

StrangerLovely

23.4.2014 15:51:13

0
İGN'de bu ekstraları ''F*cking Amazing'' diye nitelendirmişler bakalım ne çıkacak. :D

FERFEROS

23.4.2014 15:19:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: -berkay- Gog.com Witcher 2 de oyunun yapım aşamasını gösteren videolardan tutun da mini bir çizgi romana , haritaya , karakter ikonlarına kadar 10 gb lık bir dosya daha vermişlerdi . Muhtemelen bu Witcher 3 te de olacak . Bana sorarsanız ben yine Steamden alacağım sebebi o koleksiyon hissini çok iyi yansıtması . Aynı hissi gog.com da yaşayamadım mesela .
Neyse ki, oyunu Steam'den aldıktan sonra Steam keyini GOG'a girip DRM-Free kopyasına ve bonus içeriklere sahip olabiliyoruz. En azından ilk iki oyun için durum böyleydi. 3. oyunda da aynısı olur diye düşünüyorum. http://www.gog.com/witcher/backup

Tall Man

23.4.2014 14:13:29

+1
Gog.com Witcher 2 de oyunun yapım aşamasını gösteren videolardan tutun da mini bir çizgi romana , haritaya , karakter ikonlarına kadar 10 gb lık bir dosya daha vermişlerdi . Muhtemelen bu Witcher 3 te de olacak . Bana sorarsanız ben yine Steamden alacağım sebebi o koleksiyon hissini çok iyi yansıtması . Aynı hissi gog.com da yaşayamadım mesela .

S.T.A.L.K.E.R.

23.4.2014 14:07:53

0
ilk iki oyunun da gog sürümleri süper içeriklere sahip. steam yerine 3. oyunu da gog üzerinden alacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız