Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'den "The Wolven Storm" Şarkısına 80'ler Yorumu


     Tanıdığım tüm oyunseverlerden retro oyun sevmiyorum diyeni hiç duymadım. Hepimizin içinde retro bir oyun veya müzik duyduğumuzda titreşen bir nostalji teli olduğuna inanıyorum. 
 
     Bizim gibi(en azından benim gibi) Mitch Murder adlı İsveçli Electronic / Synthwave müzisyeni de, retro müzikleri ve 80'ler dönemini seven bir sanatçı. Sanatçı son çalışmasında, The Witcher 3'den, "The Wolven Storm" adlı şarkıyı 80'lerin müzik tarzına çevirmiş. Enteresan olan bir başka konu da, kullandığı şarkının oyunun Japonca versiyonundan alınmış olması.
 
     Zevkler ve renkler tartışılmaz ama 80'lerin anime kapanış şarkıları gibi olmuş ve bence gayet başarılı bir çalışma. Mitch Murder'ın diğer eserlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Masalsı Bir Dünyaya Sahip Armello'nun Çıkış Tarihi Açıklandı Final Fantasy Type 0 HD'nin PC Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

parola13

28.7.2015 21:38:35

0
synthwave herkez bilmez. remixle birlikte 80 pop şarkısı olmuş. ben daha çok outrun konseptine uyan, alıp başını götüren ama bir yandanda hero epic tarzı, genelde 80lerin filmlerindeki araç kovalama(polis ve suçlu) sahnelerinin altına gidecek tarzı seviyorum. Synt'e aşina olanlar anlayacaktır demek istediğimi. wolven storm çok slow bir şarkı olmasına rağmen yinede dinlenebilir bir pop haline gelmiş.

Vinewood

28.7.2015 17:47:20

+1
Koy shounen animeye 10 numara olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız