Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead'in Yeni Mobil Oyunu Next Games'ten Geliyor


    Daha önce Rovio, Supercell ve Disney Interactive'te çalışmış isimlerin bir araya gelmesiyle Helsinki'de kurulan bir stüdyo olan Next Games, AMC ile anlaştı ve The Walking Dead'in yeni mobil oyununu geliştireceğini açıkladı.

     Geliştiriciler TV dizisindeki aksiyon sahnelerinin ve sürekli karşılaştığımız yüksek tansiyonlu sahnelerin oyuna aktarılmasını hedefliyorlarmış. AMC başkanı Charlie Collier ise Next Games'i seçmelerinin nedenini ekibin The Walking Dead dünyasını yeniden hayal edebilecek kişilerden oluşması olarak açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios
PS3 için MGS: Ground Zeroes'un Önsiparişini Verene MGS: Peace Walker HD Ücretsiz EA: 2015'e Kadar PS3 ve Xbox 360'ta Fiyat İndirimi Zor

kımyasal

8.3.2014 12:18:19

0
Adam gibi film ve diziler için oyun yok gibi.Her yapımcı yaptığı oyunu sanat değilde ''para'' odaklı yapıyor.Özetle diziden kazanıyoruz,birazda mobil sektörden kazanalım mantığı ile yapıldıuğında dandik oyunlar ortaya çıkıyor.Oysaki verse kaliteli oyun yapımcısına böyle olmayacak,e tabi paraya biraz kıyacaklar,geri dönüşü karlı bir şekilde alırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız