Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Vanishing of Ethan Carter İlk Ayında 60 Bin Sattı


      Görselliği yanında bulmacaları ve atmosferiyle de oyuncuların beğenisini toplayan The Vanishing of Ethan Carter, oldukça başarılı bir yapım olarak görülüyor. Geliştirici ekip The Astronauts, yayınladığı açıklamayla oyunun ilk ayında  60,000 adet sattığı duyurdu. 

      Diğer istatistiklere baktığımızda oyunun en çok satıldığı bölgenin Batı Avrupa, en çok satıldığı ülkenin ise Amerika Birleşik Devletleri olduğunu görüyoruz. Oyunun satışlarının %77'si Steam üzerinden gerçekleştirilirken geri kalan kısım GOG.com ve diğer dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilmiş.
 
     Verilen istatistikler arasında sadece üç oyuncunun oyundaki keskin nişancı tüfeğini bulabildiği belirtiliyor. Bunların yanında yapımcı ekip oyun için "bir ay sonra"  adında yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videonun oyunu oynamayan oyuncular için spoiler içerebileceğini belirtelim. Eğer halen The Vanishing of Ethan Carter'ı oynamadıysanız oyunu Steam üzerinden 27 TL karşılığında satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak theastronauts.com Weird Fiction Horror The Vanishing of Ethan Carter the astronauts adventure dedektiflik unreal engine 3 korku oyunu
Evolve'un Kapalı Alfası PlayStatiton 4'te Ertelendi Frozen Synapse Prime, PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

1.11.2014 15:37:22

0
Gerçekten harika bir deneyim. İki kişi sinemaya gitseniz zaten bu parayı verirsiniz. Onun yerine şu soğuk günlerde alın kahvenizi, geçin ekran karşısına, şu güzel hikayeyi ve harika atmosferi deneyimleyin derim.

Guest-8FB5351A6

1.11.2014 13:07:54

0
daha 2 hafta oldu bitireli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Vanishing of Ethan Carter
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız