Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4'ün İlk İçerik Paketi, Hayaletler ve Kostümlerle Geliyor


      Çıkışında sahip olduğu kısıtlı içerikle eleştirilse de, seriye teknik olarak güzel özellikler ekleyen The Sims 4'ün sözü verilen 3 içerik paketinden ilki yayınlandı.
 
     Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve eğer oyuna sahipseniz hemen indirebileceğiniz bu içerik paketiyle beraber, ölmüş olan Sim'leriniz mezarlarından çıkarak hayalet şeklinde geri dönecekler. Her birinin ölüm şekline göre kendine has davranışları olacağı söylenen bu hayaletlerin evlerine geri dönecekleri söyleniyor.
 
     Cadılar Bayramı için farklı Star Wars kostümleri de oyuna ekleniyor. Sim'lerinizi Leia, Luke, Darth Vader ve Yoda gibi karakterlere benzetmek artık elinizde. Ayrıca yeni göz renklerinin de eklendiğini belirtelim.
 
     Kasım güncellemesiyle birlikte, oyuncuların beklediği özelliklerden olan havuz geri dönecek. Aralıkta ise yeni işler ve ödüller eklenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts firts content pack star wars
Dying Light'ın Zombi Oynanış Sahnelerini Gösteren Videosu Yayınlandı Bloodborne'un Alpha Testinden Oynanış Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fenah2007

2.10.2014 03:58:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82 İşte milletin beklemediği şey EA oyuncu dostu gibi düşündürmek için başta bir kaç şeyi bedava çıkartarak sözde oyuncuların gözüne girecek.Tamam bu 1 olur 2 olur basit şeyleri eklerler.Bakalım hayvanlar ve seasons gibi genişleme paketlerini kaça çıkaracaklar.Beni şaşırtan bi hamle değil aksine beklediğim bir hamleydi bu.
Aynen katiliyorum hocam dediklerinize. Sikayetlerin farkinda oldugu icin ea bu sefer taktik degistirdi ve zaten oyunun vanillasinda olan bazi ozellikleri eksik birakti ve bunlari ucretsiz dlc adi altinda sunup daha sonra ek iceriklere para isticek bolelikle kendini aklamis olucak bi yerde ama yinede para kazanicak ya ben ona yanarim.

Oyuncu82

2.10.2014 02:46:48

0
İşte milletin beklemediği şey EA oyuncu dostu gibi düşündürmek için başta bir kaç şeyi bedava çıkartarak sözde oyuncuların gözüne girecek.Tamam bu 1 olur 2 olur basit şeyleri eklerler.Bakalım hayvanlar ve seasons gibi genişleme paketlerini kaça çıkaracaklar.Beni şaşırtan bi hamle değil aksine beklediğim bir hamleydi bu.

ezicioyuncu

2.10.2014 01:51:59

+1
harbi ha , ilk aklıma gelen acaba kaç lira olacağıydı ücretsizi duyunca şok oldum

StrangerLovely

1.10.2014 23:51:47

+2
Ea ve bedava içerik ha. Çok garip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız