Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Quarry, Üç Farklı Film Modu Seçeneğine Sahip Olacak

 
 
The Quarry gçetiğimiz ay yayıncı 2K ve geliştirici Supermassive Games tarafından resmi olarak duyuruldu. Serinin diğer yapımlarına benzeyen korku oyunu The Quarry film modu gibi birçok gelişmiş seçeneğe sahip olacak. Oyun, 10 Haziran'da oyunculara sunulacak.
 
Film modları arasında her biri farklı korku filmi tarzını yansıtan üç sinematik filtre yer alıyor. Oyuncular bu filtrelerden istediğini seçebiliyor ve The Quarry'nin estetik görünümünü özelleştirebiliyor. Bu filtreler arasında Bağımsız Korku Filmleri, 80'lerin Korku Filmleri ve Klasik Siyah Beyaz Korku Filmleri yer alıyor. Sektörde yer alan isimler bu oyunun Supermassive'in şimdiye kadarki en sinematik yapımı olacağını belirtiyor. 
 
The Quarry temel olarak seçim yapabileceğiniz ve bu seçimlerin sonuçlarına katlanacağınız bir korku deneyimini oyunculara sunacak. Oyuncular yaptığı seçimlerle hem hikayeye yön verecek hem de karakter arasındaki duygu değişimlerine şahitlik edecek. 
 
The Quarry, 10 Haziran'da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite korku gerilim aksiyon macera hikaye
Simülasyon Oyunu Car Detailing Simulator 13 Nisan'da Geliyor Kingdom Hearts Missing-Link Mobil Cihazlar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.4.2022 10:39:04

0
Telltale Games, Quantic Dream oyunları "oyun mu oynuyoruz, film mi izliyoruz?" tepkilerine yıllarca maruz kalsa da bu tür oyunları çok severek oynayan birisi olarak Supermassive Games oyunları etkileşimlerin çok daha az bulunmasından kaynaklı olarak ne kadar kaliteli ve benim için ilgi çekici olsa da oyun oynadığımız gerçeğini değiştirmiyor. Etkileşimleri çok daha fazla yapmaları gerekiyor. Hikâye odaklı bir oyun için resmi olarak Türkçe altyazı olması çok sevindirici bir haber.

atsuma

10.4.2022 19:11:13

+3
Anlaşıldı. Yine film izleyeceğiz. Bir filme 500TL verilir mi oyun dünyasını ikiye bölecek bir durum ile karşı karşıyayız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız