Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"The Order: 1886'nın "Görsel Kalitesi Ancak PlayStation 4'de Yakalanabilirdi"


      PlayStation 4 oyuncuların merakla beklediği yapımlar arasında The Order: 1886 ön sıralarda yer alır. Oyunun geliştirici ekibi Ready at Dawn, PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen bu yapım için iddialı açıklamalarda bulundu.
 
     Oyunun topluluk müdürü J. Goldberg, The Order: 1886'nın görsel kalitesinin başka bir konsolda sağlanamayacağını, hedeflenen kaliteyi yakalayabilen tek konsolun PlayStation 4 olduğunu açıkladı. Goldberg, The Order: 1886 ilk aşamalarının Ready at Dawn stüdyosu hala PSP oyunu yaparken atıldığını, oyunun bir oyun değil de film hissi yaşatması için de doğru teknik özelliklere sahip konsolun kullanılması gerektiğini belirti.
 
     Goldberg bunun yanında oyundaki karakterlerin modellemelerinde konsolun tüm gücünden yararlanıldığını, ara sahnelerde bile bu modellerin kullanıldığını ve bu yüzden de ara sahne ve oyun için geçişlerde hiç bir farkın olmayacağını söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
The Sims 2 Ultimate Collection, 31 Temmuz'a Kadar Ücretsiz Evolution Stuidos, Project Morpheus'u Yakından Takip Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.7.2014 07:47:53

0
grafik balonu

Sir Maximus is BACK

25.7.2014 14:06:35

-2
he deyip geçiyorum,X1'da da yakalanır,eğer uğraşırsan.

veterangamer

25.7.2014 11:51:30

0
Bu oyunda daha cikmadan patladi gecmis olsun.

BSC Misafiri

25.7.2014 11:03:13

-1
KAPITALIZM tabi ya nokta atisi aciklamalara gel, kac defa söyledik sizin paraniz var diye adamlar %6-8 lik super bilgisayarlari olan bir kesim icin uber grafikli oyunlar yapamazlar isteselerde yapamazlar sizde istedigi kadar cift 290x olsun. Kimse aldigi oyunun grafik ayarlarini indirgemek istemez böyle bi dusunce anca sizde var. O adam da diyelim ki 60 dolar verecek sende o tam performns ile oynayamayacak bir yigin efekti kapatacak sence gidip bir daha yeni cikan oyunu alir mi ayni bilgisayarina ? Firma istedigi kadar optimize etsin her sistemde guzel görunecek bir oyun yapman yuksek görsellikte imkansiz. En mantiklisi dusuk sistemleri de dusunerek en bastan oyunu ona göre tasarlamak herkesin elinde ki bilgisayar belli onlarda yapimcilar yani pc icin cikardiklari oyunlar da bunlara dikkat ediyorlar. Maliyet arkadas ! isin oluru kadar grafik görursun fazlasini o yatirimi belli firmalar disinda kimseler kaldiramaz. Yapanlarda her 10 kisiden 9'u alsin diye bakar. O uber gercekci grafikleri görecegiz mitinizin su an oluru yok. O yapim maliyetini kimseler kaldiramaz. Bir tasarimci yuksek görsellikte ki oyuni icin bir karakteri bugun atalim bir haftada modelliyorsa bu zaman 2 hatat 3 haftaya cikacak abi bir kisi yetmeyecegi icin daha fazla kisi calismasi gerekecek ben burdan basladim hesabi siz yapin. Iki de bir Konsollar bidi bidi diye hayaller kurmayin. Hergun yeni kart cikiyor her yeni cikan kart ile oyun görselligi yukselecekse kusura bakmayin da 1 yil sonra sizin o kart bir b... yaramaz. O zaman sizde ayn idertten yakinacaksiniz bunun surekli yenisi cikan cep telefonu olayindna hci bir farkli yok. Eski telefonun oyunu ya da uygulamayi acmadigini görunce sinirleniyormusun aynisni yasayacaksin. Onu birak o trendi benim diyen firma kaldiramaz. Insan doyumsuz arti her önune gelen oyun oynayarak ama sadece oyun oynayarak görsellik grafik atar tutar oldu. Su oyunun grafikleri ilk gösterilenden sorna dusus yasamistir ama su grafiklere kötu diyene hadi be ordan lafi cok rahatlikla söylenebilir. Ayrica konsol da oyun oynamak her zaman daha eglenceli cunku tek isi o onu da en iyi sekilde yapiyor. Hersey uber grafik degil hersey oynanis ve en dogru görsellikle oluyor.

BSC Misafiri

25.7.2014 11:02:54

0
PS4'e Uncharted 4, The Order, Bloodborne gibi muhteşem oyunlar geliyor. PC oyuncuları birton para verip Unearthed: Trail of Ibn Battuta oynamak zorunda kalıyorlar bu yüzden agresif oluyorlar alıştık artık :D

JasonBrody94

25.7.2014 02:24:32

0
- adam 30fps oyunmu olur dedi. - destiny nin grafiklerine berbat dedi. arkadaş herhalde gelecekten felan geliyo :DD destinyden fırlamış asdad

BSC Misafiri

25.7.2014 01:26:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunları konsolların donanımına optimize etmeye çalıştıklarının onda biri kadar pc'de çalışsalar şimdi insanlar oyun ve gerçeği ayırt edemiyor olurdu. Fanboyluğu bir kenara bırakıp düşünün. Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir. Ama konsollar sağolsun artık PS10 ile Xbox3600 zamanında fotorealistik oyunlar görürüz. Konsollar oyun endüstrisinin gelişimini yavaşlatıyor. Yapımcılar sırf daha fazla para kazanmak için uçsuz bucaksız denizlerde çalışmak varken çoçuk havuzunda yüzüyor.

Zaten herkes'de sadece 400-500 dolar ekran kartı eden sistemler var dimi.Biraz mantıklı yorumlar yazın, birazcık MANTIK...
Tamam, pc alamayan kişiler var diye parası olan da oynayamasın. Tamam konsol fanboyusun anladıkta iki dakika kafanı kaldır şu pc'ni BSC'ye ve Donanım Haber'e girmekten başka amaçlarla da kullan. Biraz araştırma yap mesela. Konsolda oyun oynarsan tek bir grafik seçeneğin vardır, konsolun sana sunabildiği. Ama pc oyunlarında ayarlar bölümüne girdiğinde birden fazla grafik ayarı olduğunu görürsün. Kötü bir pc'in varsa ayarları düşürürsün, iyi bir pc'in varsa yükseltirsin hatta hd texture pack yüklersin. Eğer pc'nin üstünlüğünü çekemiyorsan git bir pc al, zaten konsola 10 oyun alınca bir pc parası ediyor. Konsolların pc'ye tek bir üstünlüğü dahi YOK! Açık ve net. Tarihte konsolların önde olduğu yalnızca iki dönem var, ilki 1985'e kadar pc'lerin güçsüz olduğu dönem, ikincisi Xbox 360 ilk çıktığındaki 1 senelik süreç, ona da Nvidia'nın çağın ilerisindeki ekran kartı teknolojisine şükredin. Ciddi ciddi bazı arkadaşlar hala adam akıllı oyun oynamak için 500 USD'lik ekran kartı gerektiğini sanıyor. HD7870, ps4 ' ün ekran kartı 189 USD. Kendi kullandığım HD 7970 275 USD. Orta halli bir kişinin alabileceği kartlar ve piyasadaki oyunları en azından konsollardakinden daha rahat oynatmaya yeter. Şimdi son olarak Order 1886 gibi exc oyunlara gelelim. Halo zamanında pc'ye çıktı, demekki neymiş, firma isteyince oluyormuş. Şu anki pc'ler tüm konsol exc lerini açaçak güce sahip, fakat konsollarda simülasyon/mmorpg tarzı oyunlar için yeterli sayıda tuş yok. Peki asıl soruya gelelim, neden bu adamlar oyunları pc ye çıkartmıyor. Cevap geliyor hazırlanın, KAPİTALİZM Adam sana hem pc hem ps hem xbox hem de nintendo satıp 4 kat kar etmek varken neden oyunu multiplatform yapıp her platformu eşit tutup isteyen istediğinde oynasın desin. Biliyorum uzun bir yorum olsu ama konsol fanboyu mantığındaki yanlış olan çoğu şeyi açıkladım. O konsolu bağlayacak geniş ekran tv'si olan adamın ekran kartı alacak parası yok değil mi? Birazcık MANTIK...

BSC Misafiri

25.7.2014 01:25:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunları konsolların donanımına optimize etmeye çalıştıklarının onda biri kadar pc'de çalışsalar şimdi insanlar oyun ve gerçeği ayırt edemiyor olurdu. Fanboyluğu bir kenara bırakıp düşünün. Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir. Ama konsollar sağolsun artık PS10 ile Xbox3600 zamanında fotorealistik oyunlar görürüz. Konsollar oyun endüstrisinin gelişimini yavaşlatıyor. Yapımcılar sırf daha fazla para kazanmak için uçsuz bucaksız denizlerde çalışmak varken çoçuk havuzunda yüzüyor.

PC sabit bir donanım mı? Diğer bir tarafta sabit donanıma sahip konsollar var. Yapımcılar bu aletler üzerinde rahatça çalışabiliyorlar. Yapımcı oyunu neye geliştirdiğini biliyor çünkü. Öbür tarafta ise birbirinden farklı sistem konfigürasyonlarına sahip PC'ler var. Sence yapımcı aynı şekilde çalışabilir mi bu iki platform için? Eğer PC dediğimiz alet sabit bir donanım olsaydı, içerisinde en iyi donanımları barındırsaydı, bu söylediğinde haklıydın. Yapımcı işte o zaman o donanımda istediği gibi çalışıp çok çok daha iyi grafikler sunabilirdi. Ayrıca konsolların işletim sistemleri, tasarlanışları sadece oyun odaklı için olduğu için o aletlerden çok daha iyi verim alınabiliyor. "7870 bu grafikleri verebiliyorsa PC'de şu şu kart daha iyisini verebilir!" demek yersiz. Çünkü hem PC'de Windows gibi amacı oyun olmayan bir işletim sistemi var, hem de çok hantal. Ha Windows'u göz ardı etsek, yine iş PC'nin çeşitli sistem konfigürasyonuna, açık bir platforma sahip olmasının dezavantajına geliyor. Yapımcılarda haliyle optimizasyonda zorlanıyor. Örnek verecek olursak:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Assassins_Creed_Unityi_PCde_Geciktirmemek_icin_Calisiyor-61787.htm

"Bazı şeyler uğraştırıcı olabiliyor. PC'de farklı donanım kombinasyonlarına sahipsiniz ve isabetli tahminleri yapamıyorsunuz. Konsolda ise kutunun içinde ne olduğunu biliyorsunuz."

Ayrıca PC'de ki oyun satışlarının konsolların çok gerisinde kalması, yapımcıların PC için ekstra olarak özen göstermemesinde ki bir başka etken. Yani PC'nde dünyanın en güçlü ekran kartı olabilir, ancak bu demek değildir ki senin kartına özel grafik motorları geliştirilecek. Yani yakınmak yersiz, bir tarafta sabit bir donanım var diğer tarafta ise açık bir platform var. Bu yüzden "Konsol şu grafiği veriyorsa benim über PC'm bunu beşe katlayabilir!" şeklinde karşılaştırmalarda bulunmak ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.
Tutup Ubisoft gibi optimizasyon özürlü bir firmadan örnek vermek akıl karı değil, Grid Autosport'a bak, i7 işlemcilerin entegre kartıyla bile oynanabiliyor. Yapımcılar üşengeç yoksa farklı donanımlara optimize etmek imkansız değil. Ayrıca Windows çok hantal demişsin, hiç Linux diye bir şey duydun mu? Benim über PC'im bunu 5'e katlar kapitalist düzende hayal olsa da benim über pc'min konsolları 4'e katlaması şu an bile mümkün, bknz: 4K. Bir de mimari olayı var, yeni konsollar x86 kullanıyor, yeni nesil konsollar çoğu özelliği eksik olan orta sınıf fazla reklamı yapılmış pc'ler.

BSC Misafiri

25.7.2014 01:24:12

0
PC MASTER RACE FTW!!! Konsol köylüleri eksilerken ben bulutların üzerinde 4k monitörle 120 fps'de oyun oynuyor olacağım :D

BSC Misafiri

25.7.2014 01:23:07

0
Hala yani muhabbet dönuyor bilgisayarin kaldirmiyorsa ayarlari kisarsinmis öyle olmuyor iste sen grafik ayarlarini kisacaksan ne anlami kaldi bu isin ? Sanki su an yapilan farkli yetmeyince grafik ayarlarini dusuruyorsun ki bu sekilde oyunu oynayabilecegin hele zevk alabilcegin bile kuskulu. Kusura bakma da adam kendi bilgisayarinda acilmiyorsa oyun muhtemelen cok hastasi degilse gidip tek oyun icin harcama yapmaz. Oyuncu bilgisayari diye bir sacmalik yumurtlarsan sizin kuladiklariniz bile az gelir. Acikcasi yuksek ucretleri sirf oyun oynamak icin bilgisayara yatiracak kesim cok kucuk. Yillar önce bir arkadasim vardi surekli bilgisayarini guncelliyordu ve iki oyun sonra yine ayni muhabbet ya o kadar para harcadim hala ... anladiniz artik.

Clanox

25.7.2014 01:01:20

0
Pc master race olarak şu konsolcularının hali 3.dünya ortadoğu ülkesindekilere benziyor.Hep bi atışma

neglectful

24.7.2014 22:17:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Oyun motoru diye birşey var. Sen grafik ayarlarını kısınca motor mu değişecek. Yapımcıların böyle yapmasını istiyorsun sanırım. Misal HD7850 ve üstü kartlara Frostbite 3 altınada 2.
Elbette oyun motoru değişmeyecek ben ondan bahsetmiyorum oyunu oynamak için illa pc de her bileşenin tüm kullanıcılarda aynı olmasına gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum kaldıki oyun oynayan insanların hepsinin pc si belli bi scalanın üzerindedir kimse low da oyun oynamak için pc toplamaz yanlış mı? bu yüzden yap en baba grafikli oyunu(illa grafik çok iyi olsun diye bakan biri değilim ben alacağım zevke bakarım) en üst düzeyi çalıştırabilen öyle oynasın çalıştıramayan ayar kıssın bu kadar basit birde minimum frosbite 3 için hd7850 demişsin ama neye göre dedin anlamış değilim ben sana sadece oyunu oynamaktan bahsediyorum ultra ayar değil senin söylediğin 1080p ultra ayar için minimum gereken 7850 diyorsan o ayrı haklı olabilirisin ama söylediğim şey oyunu oynamak benim dediğime gelince oyunu oynayacak insan sayısı baya genişlemekte.

winxperror

24.7.2014 21:45:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron Çekemeyenler nasıl da bir bir belli ediyor kendini ama. Attığınız yorumlarla bağırıyorsunuz resmen "Çekemiyoruz, çamur atalım bari!" diye. Sizler olmasanız neye güleriz bilmiyorum. Lütfen eksik olmayın konsol haberlerinin altında. Hepsine gelin, eğlendirmeye devam edin konsol oyuncularını. Hasetlerinden o kadar çatlıyorlar ki her konsol haberinin, konusunun altındalar. Kendinizi böyle açığa vurmaya devam edin. @Vahlok Lafım sana değil hocam. @GT_55 256 Fepese Assasin's Creed oynamak daha eğlenceli bence. 30 FPS The Order: 1886, Driveclub, Destiny gereksiz. Örneğin şu oyunu oynamak bana hiç zevk vermedi. Niye? 30 FPS. 30 FPS oyun mu olur? Ayrıca şu grafiklerin rezilliğine bak, görünce midem bulandı. Ah PC'de olacaktı ki 20 tane TITAN'ı üst üste dizip 16K 256 Fepese açacaktık şu oyunu. Çöp konsollara kaldık yine.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Malesef o PC 13-14K $ . Konsol o PC'nin 30/1'i fiyatında.PC'de bile olsalar firmalar grafik için kendini aşırı kasmaz.Bu arada iyi soktun lafı PC fanboycuklarına

Mactavish-

24.7.2014 21:40:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: neglectful

misafir arkadaş 'Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir.'demiş. Senin söylediklerine bi yerde katılıyorum oyun satış adedi konusunda çok hakılsın pc ye hiçbir zaman satışlar istedikleri kadar artmadıkça böyle oyunlar çıkarmaya bilirler eyvallah ancak şu düşünce bana hiç matıklı gelmiyor demişsin ki 'PC sabit bir donanım mı?' evet değil ancak grafik ayar bölümü diye birşey var seçip pc nin kaldıracağı ayarı oynayabilirisin kaldıiki ben bu saatten sonrada bi oyunu low ayarda oynatamayacak kadar düşük pc leri hesaba katıp böyle oyunları pc ye çıkarmamayı düşündüklerini hiç zannetmiyorum oyun yapımcılarının baştada dediğim gibi tek sorun satış sayısı.
Oyun motoru diye birşey var. Sen grafik ayarlarını kısınca motor mu değişecek. Yapımcıların böyle yapmasını istiyorsun sanırım. Misal HD7850 ve üstü kartlara Frostbite 3 altınada 2.

winxperror

24.7.2014 21:38:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Şimdi dürüst olun ve şu oyunun yayınlanan tüm videolarından neyini beğendim acaba diye kendinizr sorun! Grafikler kesinlikle ağız sulandıracak cinsten değil, son video da yapay zekanında feci çuvalladığı gözümden kaçmadı. Bana göre 7 puanlık bir oyun olacak Uncharted rulz derim giderim.
Oyun daha yapılıyor unutma.Eğer o videodaki gibi olacaksa çıkmasın gerçekten.Grafikleri ben hiç beğenmedim.Grafik demek bence şu bu , şu teknik , bu teknik değildir.Göze güzel görünmesidir ve bu oyun göze güzel görünmüyor bence.Tabi öyle bakınca Trials Fusion gelmiş geçmiş en iyi grafiklerden birine sahip. Ama zaten daha çok zaman var.Düzelir diyorum ben.Baya emek harcıyorlar belli .Bi yapay zekayı mı yapamayacaklar ? Ayrıca geçen Quantum Break için yeni nesil görünen tek oyun demiştin.Oyunun gerçek grafikleri bu videoda http://www.youtube.com/watch?v=mKYwYmL5HXU İlk yayınanan video müthiş ötesiydi ama malesef özel hazıranmış http://www.youtube.com/watch?v=E087GDdXYl4 Bu video özel hazırlanmış işte.

winxperror

24.7.2014 21:18:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

2007 yılından beri arkadaşız. Olamaz mı?
Ölümüne XBOX fanboyu diye söyledim.

neglectful

24.7.2014 20:27:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

PC sabit bir donanım mı? Diğer bir tarafta sabit donanıma sahip konsollar var. Yapımcılar bu aletler üzerinde rahatça çalışabiliyorlar. Yapımcı oyunu neye geliştirdiğini biliyor çünkü. Öbür tarafta ise birbirinden farklı sistem konfigürasyonlarına sahip PC'ler var. Sence yapımcı aynı şekilde çalışabilir mi bu iki platform için? Eğer PC dediğimiz alet sabit bir donanım olsaydı, içerisinde en iyi donanımları barındırsaydı, bu söylediğinde haklıydın. Yapımcı işte o zaman o donanımda istediği gibi çalışıp çok çok daha iyi grafikler sunabilirdi. Ayrıca konsolların işletim sistemleri, tasarlanışları sadece oyun odaklı için olduğu için o aletlerden çok daha iyi verim alınabiliyor. "7870 bu grafikleri verebiliyorsa PC'de şu şu kart daha iyisini verebilir!" demek yersiz. Çünkü hem PC'de Windows gibi amacı oyun olmayan bir işletim sistemi var, hem de çok hantal. Ha Windows'u göz ardı etsek, yine iş PC'nin çeşitli sistem konfigürasyonuna, açık bir platforma sahip olmasının dezavantajına geliyor. Yapımcılarda haliyle optimizasyonda zorlanıyor. Örnek verecek olursak: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Assassins_Creed_Unityi_PCde_Geciktirmemek_icin_Calisiyor-61787.htm "Bazı şeyler uğraştırıcı olabiliyor. PC'de farklı donanım kombinasyonlarına sahipsiniz ve isabetli tahminleri yapamıyorsunuz. Konsolda ise kutunun içinde ne olduğunu biliyorsunuz." Ayrıca PC'de ki oyun satışlarının konsolların çok gerisinde kalması, yapımcıların PC için ekstra olarak özen göstermemesinde ki bir başka etken. Yani PC'nde dünyanın en güçlü ekran kartı olabilir, ancak bu demek değildir ki senin kartına özel grafik motorları geliştirilecek. Yani yakınmak yersiz, bir tarafta sabit bir donanım var diğer tarafta ise açık bir platform var. Bu yüzden "Konsol şu grafiği veriyorsa benim über PC'm bunu beşe katlayabilir!" şeklinde karşılaştırmalarda bulunmak ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.
misafir arkadaş 'Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir.'demiş. Senin söylediklerine bi yerde katılıyorum oyun satış adedi konusunda çok hakılsın pc ye hiçbir zaman satışlar istedikleri kadar artmadıkça böyle oyunlar çıkarmaya bilirler eyvallah ancak şu düşünce bana hiç matıklı gelmiyor demişsin ki 'PC sabit bir donanım mı?' evet değil ancak grafik ayar bölümü diye birşey var seçip pc nin kaldıracağı ayarı oynayabilirisin kaldıiki ben bu saatten sonrada bi oyunu low ayarda oynatamayacak kadar düşük pc leri hesaba katıp böyle oyunları pc ye çıkarmamayı düşündüklerini hiç zannetmiyorum oyun yapımcılarının baştada dediğim gibi tek sorun satış sayısı.

ShadowBeast

24.7.2014 20:10:09

0
The Order: 1886'nın grafik kalitesin PS4'den başka konsolda olmayacağı söylenmiş ki doğru Oyun exc. topu direk X1'nin kafaya atıyorlar. Wii U'nun bel altına vuruyorlar.

CPTLeBron

24.7.2014 19:36:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunları konsolların donanımına optimize etmeye çalıştıklarının onda biri kadar pc'de çalışsalar şimdi insanlar oyun ve gerçeği ayırt edemiyor olurdu. Fanboyluğu bir kenara bırakıp düşünün. Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir. Ama konsollar sağolsun artık PS10 ile Xbox3600 zamanında fotorealistik oyunlar görürüz. Konsollar oyun endüstrisinin gelişimini yavaşlatıyor. Yapımcılar sırf daha fazla para kazanmak için uçsuz bucaksız denizlerde çalışmak varken çoçuk havuzunda yüzüyor.
PC sabit bir donanım mı? Diğer bir tarafta sabit donanıma sahip konsollar var. Yapımcılar bu aletler üzerinde rahatça çalışabiliyorlar. Yapımcı oyunu neye geliştirdiğini biliyor çünkü. Öbür tarafta ise birbirinden farklı sistem konfigürasyonlarına sahip PC'ler var. Sence yapımcı aynı şekilde çalışabilir mi bu iki platform için? Eğer PC dediğimiz alet sabit bir donanım olsaydı, içerisinde en iyi donanımları barındırsaydı, bu söylediğinde haklıydın. Yapımcı işte o zaman o donanımda istediği gibi çalışıp çok çok daha iyi grafikler sunabilirdi. Ayrıca konsolların işletim sistemleri, tasarlanışları sadece oyun odaklı için olduğu için o aletlerden çok daha iyi verim alınabiliyor. "7870 bu grafikleri verebiliyorsa PC'de şu şu kart daha iyisini verebilir!" demek yersiz. Çünkü hem PC'de Windows gibi amacı oyun olmayan bir işletim sistemi var, hem de çok hantal. Ha Windows'u göz ardı etsek, yine iş PC'nin çeşitli sistem konfigürasyonuna, açık bir platforma sahip olmasının dezavantajına geliyor. Yapımcılarda haliyle optimizasyonda zorlanıyor. Örnek verecek olursak: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Assassins_Creed_Unityi_PCde_Geciktirmemek_icin_Calisiyor-61787.htm "Bazı şeyler uğraştırıcı olabiliyor. PC'de farklı donanım kombinasyonlarına sahipsiniz ve isabetli tahminleri yapamıyorsunuz. Konsolda ise kutunun içinde ne olduğunu biliyorsunuz." Ayrıca PC'de ki oyun satışlarının konsolların çok gerisinde kalması, yapımcıların PC için ekstra olarak özen göstermemesinde ki bir başka etken. Yani PC'nde dünyanın en güçlü ekran kartı olabilir, ancak bu demek değildir ki senin kartına özel grafik motorları geliştirilecek. Yani yakınmak yersiz, bir tarafta sabit bir donanım var diğer tarafta ise açık bir platform var. Bu yüzden "Konsol şu grafiği veriyorsa benim über PC'm bunu beşe katlayabilir!" şeklinde karşılaştırmalarda bulunmak ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.

GT_55

24.7.2014 18:52:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunları konsolların donanımına optimize etmeye çalıştıklarının onda biri kadar pc'de çalışsalar şimdi insanlar oyun ve gerçeği ayırt edemiyor olurdu. Fanboyluğu bir kenara bırakıp düşünün. Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir. Ama konsollar sağolsun artık PS10 ile Xbox3600 zamanında fotorealistik oyunlar görürüz. Konsollar oyun endüstrisinin gelişimini yavaşlatıyor. Yapımcılar sırf daha fazla para kazanmak için uçsuz bucaksız denizlerde çalışmak varken çoçuk havuzunda yüzüyor.
Zaten herkes'de sadece 400-500 dolar ekran kartı eden sistemler var dimi.Biraz mantıklı yorumlar yazın, birazcık MANTIK...

BSC Misafiri

24.7.2014 18:22:08

-3
Oyunları konsolların donanımına optimize etmeye çalıştıklarının onda biri kadar pc'de çalışsalar şimdi insanlar oyun ve gerçeği ayırt edemiyor olurdu. Fanboyluğu bir kenara bırakıp düşünün. Eğer HD7870 bu grafikleri verebiliyorsa r9 295x nasıl grafikler verir. Ama konsollar sağolsun artık PS10 ile Xbox3600 zamanında fotorealistik oyunlar görürüz. Konsollar oyun endüstrisinin gelişimini yavaşlatıyor. Yapımcılar sırf daha fazla para kazanmak için uçsuz bucaksız denizlerde çalışmak varken çoçuk havuzunda yüzüyor.

onur89tr

24.7.2014 17:21:19

0
PS4 kullanıcısı olarak yaptığınız kıyafet ve ışıklandırma downgrade'ini unutmadık. İnsanlara bir heves verip sonrasında hayal kırıklığına uğratma çabanız kanınıza işlemiş artık...

Mactavish-

24.7.2014 17:14:12

0
Sonra dedim acilen PS5 çıkmalı, sonra dedim ne gerek var PC de olsaydı zaten 4K 256FPS olurdu. Sony i kim bekler.

Master_Evil

24.7.2014 16:37:42

0
nasipse daha kaliteli grafikleri pcde de yakalarlar

GT_55

24.7.2014 14:27:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

Sen nasıl XBOX ONE'la arkadaş oldun anlamadım.
2007 yılından beri arkadaşız. Olamaz mı?

CPTLeBron

24.7.2014 13:31:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Orijinalden alıntı: CPTLeBron Senin yüzünden gidip killzone alıcam şimdi : ) Bayramda infamous ile idare ederim diyordum ama dehşetmiş grafikler yahu.
Hocam oyun Killzone değil Destiny. Beta sürümü bu birde daha, tam sürüm de değil düşün yani. Eylülde çıkacak oyun almayı düşünüyorsan o zaman alabilirsin. Tavsiye ediyorum kesinlikle, mükemmel olmuş.

Rapsody_izmir

24.7.2014 13:24:50

0
Orijinalden alıntı: CPTLeBron Senin yüzünden gidip killzone alıcam şimdi : ) Bayramda infamous ile idare ederim diyordum ama dehşetmiş grafikler yahu.

winxperror

24.7.2014 13:11:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

İstersen 100 tanesini peşi sıra diz, yine oynayamayacaksın.
Sen nasıl XBOX ONE'la arkadaş oldun anlamadım.

BSC Misafiri

24.7.2014 13:04:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 2015 yılının en iyi grafikli oyunu Uncharted 4 ve The Order 1886 olur. En sinematik film gibi görünen oyun The Order.

PS4 bu sene durdurulamadıysa, gelecek yıl oyun yağmurunda uçar gider...
Senin babanda aynı şeyi diyodu 2015'in en iyi grafikli oyunları pıff güldürdün...

BSC Misafiri

24.7.2014 13:04:57

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 2015 yılının en iyi grafikli oyunu Uncharted 4 ve The Order 1886 olur. En sinematik film gibi görünen oyun The Order.

PS4 bu sene durdurulamadıysa, gelecek yıl oyun yağmurunda uçar gider...
Senin babanda aynı şeyi diyodu 2015'in en iyi grafikli oyunları pıff güldürdün...

Hana-MicHi__

24.7.2014 12:49:46

0
Bir oyun muhabbeti daha "fanboy"ların hışmına uğramış sanki :)

CPTLeBron

24.7.2014 11:53:06

0
Çekemeyenler nasıl da bir bir belli ediyor kendini ama. Attığınız yorumlarla bağırıyorsunuz resmen "Çekemiyoruz, çamur atalım bari!" diye. Sizler olmasanız neye güleriz bilmiyorum. Lütfen eksik olmayın konsol haberlerinin altında. Hepsine gelin, eğlendirmeye devam edin konsol oyuncularını. Hasetlerinden o kadar çatlıyorlar ki her konsol haberinin, konusunun altındalar. Kendinizi böyle açığa vurmaya devam edin. @Vahlok Lafım sana değil hocam. @GT_55 256 Fepese Assasin's Creed oynamak daha eğlenceli bence. 30 FPS The Order: 1886, Driveclub, Destiny gereksiz. Örneğin şu oyunu oynamak bana hiç zevk vermedi. Niye? 30 FPS. 30 FPS oyun mu olur? Ayrıca şu grafiklerin rezilliğine bak, görünce midem bulandı. Ah PC'de olacaktı ki 20 tane TITAN'ı üst üste dizip 16K 256 Fepese açacaktık şu oyunu. Çöp konsollara kaldık yine.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

24.7.2014 11:52:15

-3
Adam PR konusmasi yapmis Sony fanatikleri gaza gelmis. 343i veya Remedy nin yerinde olsam Halo 5 ve QB sadecece X1 de mumkun derim keza Crackdown sadece X1 de mumkun butun fizik,yikim ve yapay zeka Cloud dan renderlaniyor:):):) @stun 1.5 kat daha guclu bi konsol olmadigini savunan cok ilginctir ki Sony'nin kendisi. http://www.vgleaks.com/playstation-4-balanced-or-unbalanced http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-face-to-face-with-mark-cerny

BSC Misafiri

24.7.2014 11:51:22

+1
2015 yılının en iyi grafikli oyunu Uncharted 4 ve The Order 1886 olur. En sinematik film gibi görünen oyun The Order. PS4 bu sene durdurulamadıysa, gelecek yıl oyun yağmurunda uçar gider...

BSC Misafiri

24.7.2014 11:51:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok Allah Allah reklam kokan hareketler bunlar :D Öyle diyeceksin tabi. Ryse'ı çalıştıran konsol bunu kaldırmaz zaten heh :) Oyuna gelirsek şu ana kadar ki gameplaylerden gördüğümüz %70 cutscene, %30 çakma Gears. Oynanış anları gayet vasat. Gears'e benzeyen ama Gears'den iyi olmayan bir oynanışı var. Sürekli cutscenelerle kesiliyor zaten. Film film gibi oyun oyun gibi olmalı. İkisi farklı dallar. Araya habire cutscene sok film gibi oyun de. Finalinde nasıl bir oyun çıkacak görecez. E3'teki gameplayler benim için hayal kırıklığıydı. Beğenenlere saygım sonsuz tabi şimdi alıntılayıp birsürü şey diyecekler. İşte bahsettiğim gameplaylerden biri ;
ZaYmu7XVGvM
Şu oyun bana göre iyi bir oyun değildir. Coop, Multiplayer gibi özelliklerden yoksun olması da cabası.
Ryse'ta karakterler disinda mekanlar geometri yoksunuydu. Sadece karakterler degil cevrenin de yuksek detay olmasi ve efektler ryse'ta gördukleirmizdendaha basarli Ps4 ile xbox one 'in hesaplamali diyelim farkini ortaya koyan bir tablo vardi onu bulup inceleyin derim. Hangi oyuna bakarsan ps4 un karsisinda xbox one da genelde hep bazi teknik detaylar eksik. Oyun exc oldugu icinde ayni ayarda xbox one'da oynatmasi zor. Birde oyunlar piyasaya cikmadan yuzyillik yapimcilar gibi konusmamayi ögrenebilsek. Cunku oyunun demosu ile cikan hali oldukca farkli olabiliyor. Olay en basta konsolun performansina ikinci kisim da ise yapanlarin yetenegine ve bilgisine kaliyor. Ben acikcasi cok kesilen bir yer görmedim. Herhalde adamlar hikayeyi anlatacaklar ona görede sahneler hazilamislar bunda ne var. Hangi oyunda böyle sahneler girmiyor. Multiplayer dedigin olay ise özunde yapay zeka ile ugrasmak istemeyen yapimcilarin kolaya kacma yöntemi. Sizin sevmeniz adamlarin isine yariyor. Ben vasat bir oyuna bu devirde bu kadar harcama yapilacagini sanmiyorum. Iyi bir oyun olacaktir.

BSC Misafiri

24.7.2014 11:49:02

0
istediğimiz şey grafik değil anlayın artık şunu be. fizik yapın senaryo yapın hep grafik hep grafik yine grafik !

GT_55

24.7.2014 09:59:24

+6
quote:

Orijinalden alıntı: waltran 23 fps de size iyi oyunlar? 2 tane 295x cf yapsınlar bakalım ps4ü kaça katlıyorlar.
İstersen 100 tanesini peşi sıra diz, yine oynayamayacaksın.

Project Scorpio

24.7.2014 09:49:39

-8
Şimdi dürüst olun ve şu oyunun yayınlanan tüm videolarından neyini beğendim acaba diye kendinizr sorun! Grafikler kesinlikle ağız sulandıracak cinsten değil, son video da yapay zekanında feci çuvalladığı gözümden kaçmadı. Bana göre 7 puanlık bir oyun olacak Uncharted rulz derim giderim.

halflıfe

24.7.2014 09:32:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran 23 fps de size iyi oyunlar? 2 tane 295x cf yapsınlar bakalım ps4ü kaça katlıyorlar.
Adam başka konsol demiş pc den bahsetmiyor ki yoksa heralde konsolda yakalanıp pc de yakalanamayacak görüntü mü var sonuçta o oyunda pc de tasarlanıp yapılıyor

Rapsody_izmir

24.7.2014 08:45:33

+2
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex
alıntı:

Orijinalden alıntı: waltran

23 fps de size iyi oyunlar? 2 tane 295x cf yapsınlar bakalım ps4ü kaça katlıyorlar.


fiyat olarak mı? XD
Güzel oldu : ) Ek olarak Vahlok . Senin anlayışın mı kıt. Adam zekaya göre verseler oyunu demiş. Neden bana gerizekalı dediler bana gerizekalı dediler diye tutturuyorsun ?

OldGamers86

24.7.2014 08:29:04

+1
Allah Allah. Konsolun bütün gücünü mü kullanıyormuş. Halbuki çözmesi yıllar sürmeli, kademeli olarak ilerlemeli idi. Bu sene %30 gelecek sene %50 ve bir dahaki sene %70 olmalı idi.

pcrex

24.7.2014 06:00:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: waltran 23 fps de size iyi oyunlar? 2 tane 295x cf yapsınlar bakalım ps4ü kaça katlıyorlar.
fiyat olarak mı? XD

waltran

24.7.2014 04:30:53

-2
23 fps de size iyi oyunlar? 2 tane 295x cf yapsınlar bakalım ps4ü kaça katlıyorlar.

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 04:04:26

-4
quote:

Orijinalden alıntı: stun

düz mantıkla ilerleyelim.. ps4 teknik açıdan xone dan 1.5 kat güçlü... ps4 15 se xone 10 dur... eğer ps4 e 11-12-13-14-15 lik bir oyun çıkarsa dogal olarak.. xone çalıştırmayacaktır en basıt gerçek örneklerden ps4 e gelen oyunların çözunurunluk olarak daha yüksek olması ve her 2si 1 de de belirtilmesi.. senin laflar.. yok oyun çıkmışta oynamış gibi %70 sinematik % 30 gears of war.. oyun çıksın bir oyna.. bir puanlar gelsin sonra fanboylugunu yaparsın.. senin bu yaklaşımında fanboyca..
Alıntılamadan önce yorumumu dikkatli oku diye 2.kez söylüyorum hocam. Yazdığım şeyi kopyalıyorum " Finalinde nasıl bir oyun çıkacak görecez. E3'teki gameplayler benim için hayal kırıklığıydı. Beğenenlere saygım sonsuz ".

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 03:56:44

-2
quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94 Yaw abi çamur atmak için yer aramayın sen hangi playstationa çıkan özel oyunlarda reklam yapıldığını yalan yalnış şeyler söylendiğini gördün ? vazgeçin artık oyun bomba gibi geliyor !
http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_Shadow_Fallin_Multiplayeri_1080pde_Calismiyormus-52075.htm#header

JasonBrody94

24.7.2014 03:48:38

+1
Yaw abi çamur atmak için yer aramayın sen hangi playstationa çıkan özel oyunlarda reklam yapıldığını yalan yalnış şeyler söylendiğini gördün ? vazgeçin artık oyun bomba gibi geliyor !

stun

24.7.2014 03:45:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok
alıntı:

Orijinalden alıntı: stun

alıntı:

Orijinalden alıntı: Vahlok

alıntı:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Hayır belki ben sizin "YÜKSEK ZEKAYA" sahip bir insan olduğunuzu belirtmek için yazdım mesajımı ? Neden bu denli olumsuz şekilde algıladınız anlamadım,sataşacak yer arıyorsunuz pes.

Sataşacak yer mi arıyorum. Mesajı mı alıntılayıp gerizekalı diyen sensin. Bari attığın mesajı kabul et özür dile yok üstün zekalı dedim bilmem ne. Yaptığın terbiyesizlik. Şikayet ettim dediğim gibi sağlam bir ceza gelmezse yazıklar olsun. Ben oyunu beğenmediğimi söylüyorum adam çıkmış gerizekalı diyor 2 kişi de artılıyor. Ayıp denen birşey var. Bahsettiğimiz oyun ve beğenip beğenmemek görecelidir.


kusura bakmada senin fanboy oldugun senin fotografından belli ... birde senden tarafsız yorum mu bekliyelim ? zırvalamaya geldiğin çok açık..ryse ın puanları ortada.. çıkmamış oyuna bari laf atma.. tamamen bu konuda gereksizsin.

Neye göre gereksiz ? İlla gelip çok güzel oyun heyecanla bekliyoruz mu demeliydim. Fikrimi belirttim. Tarafsız olmamı bekle yada bekleme. Ayrıca MasterChief profil fotom diye fanboy mu oldum. Bundan önceki profil fotoğrafım Ps efsanesi Crash oyunundan Brio karakteriydi. O zamanda Ps fanboyu muydum. Ayrıca yorumu mu okumadan cevap verme lütfen. Ryse'ın puanları diyorsun ben ne demişim Ryse ile ilgili bak bir oku.
düz mantıkla ilerleyelim.. ps4 teknik açıdan xone dan 1.5 kat güçlü... ps4 15 se xone 10 dur... eğer ps4 e 11-12-13-14-15 lik bir oyun çıkarsa dogal olarak.. xone çalıştırmayacaktır en basıt gerçek örneklerden ps4 e gelen oyunların çözunurunluk olarak daha yüksek olması ve her 2si 1 de de belirtilmesi.. senin laflar.. yok oyun çıkmışta oynamış gibi %70 sinematik % 30 gears of war.. oyun çıksın bir oyna.. bir puanlar gelsin sonra fanboylugunu yaparsın.. senin bu yaklaşımında fanboyca..

game07

24.7.2014 03:44:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: pingul1234 quantum break der geçerim.
vikipediye göre ps2'ye de çıkıcakmış :D http://tr.wikipedia.org/wiki/Quantum_Break

pcrex

24.7.2014 03:31:04

-2
sadece gülüyorum ya :DDDD gücünün %99.9 unu kullanmışlar mı bağre :D

adam olun

24.7.2014 03:29:56

0
bir de şu yapay zekayı adam gibi yapında single modu da zevk versin

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 03:27:46

-4
quote:

Orijinalden alıntı: stun

kusura bakmada senin fanboy oldugun senin fotografından belli ... birde senden tarafsız yorum mu bekliyelim ? zırvalamaya geldiğin çok açık..ryse ın puanları ortada.. çıkmamış oyuna bari laf atma.. tamamen bu konuda gereksizsin.
Neye göre gereksiz ? İlla gelip çok güzel oyun heyecanla bekliyoruz mu demeliydim. Fikrimi belirttim. Tarafsız olmamı bekle yada bekleme. Ayrıca MasterChief profil fotom diye fanboy mu oldum. Bundan önceki profil fotoğrafım Ps efsanesi Crash oyunundan Brio karakteriydi. O zamanda Ps fanboyu muydum. Ayrıca yorumu mu okumadan cevap verme lütfen. Ryse'ın puanları diyorsun ben ne demişim Ryse ile ilgili bak bir oku.

TimsaH_X

24.7.2014 03:00:52

+1
on numara oyun geliyor bizler için en çok beklediğim oyunlardan birisi

stun

24.7.2014 02:58:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok
alıntı:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Hayır belki ben sizin "YÜKSEK ZEKAYA" sahip bir insan olduğunuzu belirtmek için yazdım mesajımı ? Neden bu denli olumsuz şekilde algıladınız anlamadım,sataşacak yer arıyorsunuz pes.

Sataşacak yer mi arıyorum. Mesajı mı alıntılayıp gerizekalı diyen sensin. Bari attığın mesajı kabul et özür dile yok üstün zekalı dedim bilmem ne. Yaptığın terbiyesizlik. Şikayet ettim dediğim gibi sağlam bir ceza gelmezse yazıklar olsun. Ben oyunu beğenmediğimi söylüyorum adam çıkmış gerizekalı diyor 2 kişi de artılıyor. Ayıp denen birşey var. Bahsettiğimiz oyun ve beğenip beğenmemek görecelidir.
kusura bakmada senin fanboy oldugun senin fotografından belli ... birde senden tarafsız yorum mu bekliyelim ? zırvalamaya geldiğin çok açık..ryse ın puanları ortada.. çıkmamış oyuna bari laf atma.. tamamen bu konuda gereksizsin.

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 02:39:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X Hayır belki ben sizin "YÜKSEK ZEKAYA" sahip bir insan olduğunuzu belirtmek için yazdım mesajımı ? Neden bu denli olumsuz şekilde algıladınız anlamadım,sataşacak yer arıyorsunuz pes.
Sataşacak yer mi arıyorum. Mesajı mı alıntılayıp gerizekalı diyen sensin. Bari attığın mesajı kabul et özür dile yok üstün zekalı dedim bilmem ne. Yaptığın terbiyesizlik. Şikayet ettim dediğim gibi sağlam bir ceza gelmezse yazıklar olsun. Ben oyunu beğenmediğimi söylüyorum adam çıkmış gerizekalı diyor 2 kişi de artılıyor. Ayıp denen birşey var. Bahsettiğimiz oyun ve beğenip beğenmemek görecelidir.

Saiki

24.7.2014 02:26:24

0
Cutscene nedir? Sinema filmlerinde gereksiz sahnelerin çıkartılmasına verilen isimle bir oyunun %90 ı nasıl cutscene oluyor?

PHO3N1X

24.7.2014 02:25:17

-2
Hayır belki ben sizin "YÜKSEK ZEKAYA" sahip bir insan olduğunuzu belirtmek için yazdım mesajımı ? Neden bu denli olumsuz şekilde algıladınız anlamadım,sataşacak yer arıyorsunuz pes.

pingul1234

24.7.2014 02:22:30

-5
quantum break der geçerim.

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 02:11:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Ryseın %90ı cutscene ama onu görmezden geliyorsun galiba karşılaştırma yaparken
Ryse ile Order'ı karşılaştırmadım hocam

turboctopus

24.7.2014 02:09:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok Allah Allah reklam kokan hareketler bunlar :D Öyle diyeceksin tabi. Ryse'ı çalıştıran konsol bunu kaldırmaz zaten heh :) Oyuna gelirsek şu ana kadar ki gameplaylerden gördüğümüz %70 cutscene, %30 çakma Gears. Oynanış anları gayet vasat. Gears'e benzeyen ama Gears'den iyi olmayan bir oynanışı var. Sürekli cutscenelerle kesiliyor zaten. Film film gibi oyun oyun gibi olmalı. İkisi farklı dallar. Araya habire cutscene sok film gibi oyun de. Finalinde nasıl bir oyun çıkacak görecez. E3'teki gameplayler benim için hayal kırıklığıydı. Beğenenlere saygım sonsuz tabi şimdi alıntılayıp birsürü şey diyecekler. İşte bahsettiğim gameplaylerden biri ;
ZaYmu7XVGvM
Şu oyun bana göre iyi bir oyun değildir. Coop, Multiplayer gibi özelliklerden yoksun olması da cabası.
Ryseın %90ı cutscene ama onu görmezden geliyorsun galiba karşılaştırma yaparken

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 01:33:24

-4
quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Kedi ulasamadigi ete mundar dermis.
Neye ulaşamıyorum niye ulaşamıyorum ? Bana PS4 oynamak yasak mı

CoreGame

24.7.2014 01:29:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok Allah Allah reklam kokan hareketler bunlar :D Öyle diyeceksin tabi. Ryse'ı çalıştıran konsol bunu kaldırmaz zaten heh :) Oyuna gelirsek şu ana kadar ki gameplaylerden gördüğümüz %70 cutscene, %30 çakma Gears. Oynanış anları gayet vasat. Gears'e benzeyen ama Gears'den iyi olmayan bir oynanışı var. Sürekli cutscenelerle kesiliyor zaten. Film film gibi oyun oyun gibi olmalı. İkisi farklı dallar. Araya habire cutscene sok film gibi oyun de. Finalinde nasıl bir oyun çıkacak görecez. E3'teki gameplayler benim için hayal kırıklığıydı. Beğenenlere saygım sonsuz tabi şimdi alıntılayıp birsürü şey diyecekler. İşte bahsettiğim gameplaylerden biri ;
ZaYmu7XVGvM
Şu oyun bana göre iyi bir oyun değildir. Coop, Multiplayer gibi özelliklerden yoksun olması da cabası.
Kedi ulasamadigi ete mundar dermis.

game07

24.7.2014 01:28:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 give or take (ver ya da al)

alıntı:

Orijinalden alıntı: game07

TR psn sayesinde türkiye özel fiyatıyla sadece 199 TL.(!)


last of us gibi fiyattan gelse spot almam ama 200 liraya gelirse spot alırım.
Last Of Us da aslında 50 dolar yani özel fiyat falan hikaye. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/the-last-of-us-remastered-pre-order/cid=UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000?smcid=pdc:en-us:pdc-games-detail-the-last-of-us-remastered:pre-order-download:the-last-of-us-remastered-ps4-ps4:up9000-cusa00552_00-thelastofus00000

2K

24.7.2014 01:25:37

+3
Cidden kimse görselliğine laf söylemez ama yayınlanan videoların hepsi kapalı alanlarda geçiyordu, büyük alanlar göremedik daha.

Guest-C8DDC600D

24.7.2014 01:20:50

-5
Allah Allah reklam kokan hareketler bunlar :D Öyle diyeceksin tabi. Ryse'ı çalıştıran konsol bunu kaldırmaz zaten heh :) Oyuna gelirsek şu ana kadar ki gameplaylerden gördüğümüz %70 cutscene, %30 çakma Gears. Oynanış anları gayet vasat. Gears'e benzeyen ama Gears'den iyi olmayan bir oynanışı var. Sürekli cutscenelerle kesiliyor zaten. Film film gibi oyun oyun gibi olmalı. İkisi farklı dallar. Araya habire cutscene sok film gibi oyun de. Finalinde nasıl bir oyun çıkacak görecez. E3'teki gameplayler benim için hayal kırıklığıydı. Beğenenlere saygım sonsuz tabi şimdi alıntılayıp birsürü şey diyecekler. İşte bahsettiğim gameplaylerden biri ; http://www.youtube.com/watch?v=ZaYmu7XVGvM Şu oyun bana göre iyi bir oyun değildir. Coop, Multiplayer gibi özelliklerden yoksun olması da cabası.

michael01

24.7.2014 01:18:06

0
give or take (ver ya da al)
quote:

Orijinalden alıntı: game07 TR psn sayesinde türkiye özel fiyatıyla sadece 199 TL.(!)
last of us gibi fiyattan gelse spot almam ama 200 liraya gelirse spot alırım.

game07

24.7.2014 01:06:19

+1
TR psn sayesinde türkiye özel fiyatıyla sadece 199 TL.(!)

game07

24.7.2014 01:04:37

0
...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız