Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Trails into Reverie 7 Temmuz 2023'te Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı NIS America, Legend of Heroes: Trails into Reverie'nin 7 Temmuz 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Legend of Heroes serisinin bu sarsıcı bölümünde Zemuria'daki üç figürün birbirine geçmiş kaderleri belli olacak! Savaş kahramanı Rean Schwarzer, kurtarıcı Lloyd Bannings ve maskeli gizem "C"nin adımlarını takip et ve Crossroads sistemi ile bu figürlerin yolları arasında özgürce geçiş yap.
 
Crossbell Polis Departmanı Özel Destek Birimi'nin (Special Support Section) lideri Lloyd Bannings, Crossbell'in özgürlük kutlamaları eski bir tehditin aniden yeniden belirmesi ile kesildikten sonra kendisini şehrinin özgürlüğü için savaşırken buluyor.
 
Great Twilight olaylarının ardından Erebonian kahramanı Rean Schwarzer ve öğrencileri bir uydu yerleşkede hayata geri dönüyor. Ancak bu geçici huzur yeni bir tehditin belirmesiyle bozuluyor.
 
Crossbell'in eski genel valisi birden geri dönüp şehir devletinde hak iddia edince bu dört figür onun aksiyonlarını araştırmak için gizli bir görev yürütmeye başlar. Liderleri, Imperial Liberation Front'un lideri ile aynı kod adı kullanan ve maskeli bir birey olan "C"dir. Ancak neden bunu yapıyor?
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Legend of Heroes: Trails into Reverie pc ps4 ps5
Point Blank: Oyun Modları ve Sistem Pupperazzi, 2023'ün Başında Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız